#9 Elano Blumer

Cevap: #9 Elano Ralph Blumer

iyi oynadı, en çok eleştiren bendim bu herifi, ama iyi oynadı bu maç, umarım böyle devam eder.

Egonu bir kenara bırak, mükemmel oynadı diyip gec. Gercekten iyi ve bilincli top oynadı bugün.

Kötü oynadı demiyorum ki.Hatta Pinodan sonra maçın en iyi adamıydı.Ama bir maça bakarak Elano mükemmel oyuncu denmez.Herkesin çok iyi oynadığı maçlar vardır.Forumda herkes bana saldırıyor, şuan evimi basacaklar. :D

B_ea5181ca362a3c8cb9275192f5943371.jpg

"Napıyo bu liseli. Geçen sene imza almak için yanımdan ayrılmazdı hiç." ifadesi var Elano'da.

Onur sana gelince. Her oyuncunun maçlık performansı vardır. Bir maç iyi oynar 2 maç kötü oynar. Tamam. Ama sen Elano'ya direk kötü oyuncu dedin. Yeteneksiz dedin. Yetenek bir gün var olup ikinci gün vücuttan giden birşey değil. Gördük ki Elano yetenekli ve iyi bir adam. Maçlık performansı tartıştığımız şey değil. Sürekli farklı şeyler zırvalıyorsun. Tamam haksızım de sus. Emin ol daha az rezil olmuş olcaksın.

"Napıyo bu liseli. Geçen sene imza almak için yanımdan ayrılmazdı hiç." ifadesi var Elano'da.

Onur sana gelince. Her oyuncunun maçlık performansı vardır. Bir maç iyi oynar 2 maç kötü oynar. Tamam. Ama sen Elano'ya direk kötü oyuncu dedin. Yeteneksiz dedin. Yetenek bir gün var olup ikinci gün vücuttan giden birşey değil. Gördük ki Elano yetenekli ve iyi bir adam. Maçlık performansı tartıştığımız şey değil. Sürekli farklı şeyler zırvalıyorsun. Tamam haksızım de sus. Emin ol daha az rezil olmuş olcaksın.

Rezil mi? :D Siz bu zamana kadar rezalet oynarken pas yüzdeleri yerlerdeyken rezil olmadınız şimdi ben oluyorum? Komik olmayın.Siz bir maça bakarak yetenekli diyorsanız ben 1.5 sezondaki maçlara bakarak hayli hayli derim.

sezarin hakki sezara bugun cok iyi oynadi umarim böyle oynamaya devam eder

Dediğim gibi Ayhan'ın bulduğu şansın 10'da birini bulsa daha fazla katkı yapacağına eminim.

Rezil mi? :D Siz bu zamana kadar rezalet oynarken pas yüzdeleri yerlerdeyken rezil olmadınız şimdi ben oluyorum? Komik olmayın.Siz bir maça bakarak yetenekli diyorsanız ben 1.5 sezondaki maçlara bakarak hayli hayli derim.

2. lig topçusu derken rezil oldun. Yeteneksiz. sıradan, Sarp'tan fazlası yok derken rezil oldun. Şu maç kötü oynadı, rezaletti deseydin rezil olmazdın. Ve cidden lafı iyi dolandırıyorsun. Diplomat falan ol sen.

İyi dediğiniz adam Ayhan'dan iyi değildi. İkinci yarı izledim sadece, vasatı aştığını göremedim şahsen. İlk yarıda iyi oynamış diyorlar.

Serhat gelsin de boş bardakta su arama şenlikleri başlasın burda.

Edit: Gelmiş bile :asd:

2. lig topçusu derken rezil oldun. Yeteneksiz. sıradan, Sarp'tan fazlası yok derken rezil oldun. Şu maç kötü oynadı, rezaletti deseydin rezil olmazdın. Ve cidden lafı iyi dolandırıyorsun. Diplomat falan ol sen.

Barış özbek'e futbolcu değil derken dönemin Bundesliga lideri Herha maçında döktürmüştü mesela.Elano hakkında kim haklı sezon sonu görebiliriz ancak.Yoksa haftaya olacak kötü oyununda ''Ne oldu lan'' deyip basabilirim bu topiği.

İyi dediğiniz adam Ayhan'dan iyi değildi. İkinci yarı izledim sadece, vasatı aştığını göremedim şahsen. İlk yarıda iyi oynamış diyorlar.

Nedense beğenmediğin adamlar iyi oynayınca maçın ilk yarısını izlememiş oluyorsun.Allah bilir başka bir maç izlemişsindir?

Ne biçim iş arkadaş adam iyi oynasa dert kötü oynasa ayrı bir dert. :D

İkinci yarı denildiği gibi pek iyi değildi. Ama ilk yarı 1.5 yılın en iyisini oynadı bence.

Aylardır adam gibi top oynamadı adam bu kadarına şükretmek lazım.

Aga anladık sevmiyorsunuz da adam bu maç güzel oynadı, ilerisi hakkında olumlu değilim ama harbiden tebrik etmek gerekir. Umarım sene sonuna kadar ben yanılırım demek bu kadar mı zor?

İlla çabalayacaksınız, illa herkes ''Elano kötü adam'' diyecek.

Adam müthiş top oynadı yahu kabullenin işte. İkinci yarı biz geriye yaslanınca top bile gelmedi zaten ayağına. İlk yarı maymun etti yahu Feneri Pinoyla beraber.

Geri
Üst Alt