#9 Elano Blumer

Cevap: #9 Elano Ralph Blumer

macin baslarindaki sag kanatta yaptigi bacakarasini biri buraya koysun kurban olayim!

evde 14 kisi gol olmus gibi costuk ya :)

Nolur hep böyle oyna Elano, o eski haline dönme bir daha.

gayet iyiydi topu sürüşünden belli adam futbolu biliyor :D

Elano´yu izlemek bir zevkti. Görmek istedigimiz Elano´ydu. Rahatligiyla takima güven verdi bence. Cok klasti. Zaten oyuncularin Elano´ya sicak tavirlari da bunu gösteriyordu. Sürükledi takimi bence

geldiğinden beri hep eleştirdik bu adam bekleneni veremedi potansiyelini bir türlü gösteremedi kötü oynuyor dedik.bu maç umarım onun çıkış maçı olur.kendisini pek sevmem ama bugün ortaya koyduğu performans sevindiriciydi.umarım hagi'nin takımın başına geçmesiyle istediğimiz elano performansını görmüş oluruz.

Elano yu izledim istem dışı tepkim : oha bu adamın refleksleri varmıymış oldu . Beğendim . Hırsını da . Şaşırdım daha çok aslında ben her top geldiğinde kaybedecek düşecek derken tersi oldu . :SS: :D

Ayağının dışıyla Pino'yu karşı karşıya bıraktığın pas için :tiphat:

Lan çok beğendiğim bir futbolcudur bu adam ama böyle çalımlar atabildiğini ilk kez görüyorum.

Şok olduk izlerken.:asd:

Elano da Rijkaard´a gicikti galiba :D

Beklenen patlamayı bugun yaptı artık oda. Üzerine düşeni çok iyi yaptı çok koştu çok top aldı çok isabetli bir yüzdeyle oynadı. Hagiyle yeniden doğdu. Artık orta sahamızda heran maçı değiştirebilecek bir oyuncumuzu daha kazandık.... Herşey çok daha güzel olacak

Hagi geleli daha 2 gün oldu takımda değişme var umarım Misimovic de kendine gelir yani kötü oyuncu değil Wolfsburg dayken hayrandık ama daha alışamadı umarım oda alışır

Bu adama topçu değilsin diyenler vardı.. Tıpkı Adnan Polat'a asrın başkanı olur diyenler gib..

vlcsnap2010102423h43m52.jpg

O ne pasti öyle ya. :bid:

Geri
Üst Alt