#9 Elano Blumer

Cevap: #9 Elano Ralph Blumer

Lincoln 3-5 kötü oynayınca yattı oluyor, Elano senede 1 maç iyi oynayınca süper oyuncu.Adaletinizi yiyim. :)

Böyle adamlar iyi oynadimi affettiriyorlar hemen kendilerini. Adam futbolcu beyler. :) Bir sonraki mac gene yoklari oynarsa görürüm ben buralari. Utandirmaya devam et Elano, lütfen!

Bu adamın yeri sağ açık.Artık ordan başka yerde de kullanamayız zaten.Ali sami yendeki maçlarda şu kadro çok can yakar:

---------------Aykut---------------

Sabri-----Neill-----Servet-------İnsua

Elano------Cana------Ayhan------Arda

-----------Baros-----Pino------------

Belli arkadaşlar Hagi,Elano benim takımımın bir parçası olacak takımda söz sahibi olacak bu kadar demiş..

Bu adamın yeri sağ açık.Artık ordan başka yerde de kullanamayız zaten.Ali sami yendeki maçlarda şu kadro çok can yakar:

Misi nerede?

:happynew:

Az önce maci yine izledimde tam 13dk girerken 2 saniye icinde bi canere bi emreye bacak arasi yapiyor :D

Hadi Elano gercek Elano'yu goster bize sezon sonuna kadar. Hadi Cana gercek Cana'yi goster bize sezon sonuna kadar, Hadi Neill, gercek Neill'i goster bize sezon sonuna kadar. Hadi Misimovic, gercek Misimovic'i gosterbize sezon sonuna kadar.

Kenetlenelim artık,küs,dargın hiçbir oyuncu olmasın madem yeni sayfa açtık,birlik olmamız gerek..

Elano'nun takımla kaynaşması çok önemli..

Oyuncuların Elano'ya güvenmesi çok önemli..

Hadi Elano gercek Elano'yu goster bize sezon sonuna kadar. Hadi Cana gercek Cana'yi goster bize sezon sonuna kadar, Hadi Neill, gercek Neill'i goster bize sezon sonuna kadar. Hadi Misimovic, gercek Misimovic'i gosterbize sezon sonuna kadar.

Seneye oynamasinlar mi?

:D "Sonraki sezonlar icin baslangic olsun bu sezon" yazacaktim sonda, ama unutmusum. :D Bir de bu oyuncular kendini verebilirse, sampiyon olabilir diye dusundugumu yazacaktim... Elano kilit olmali. Kendi olmali...

Insallah, ama hemen gaza gelmeyelim, aksi halde cok fena hayal kirikligina ugruyoruz. Nazar degmesin, geri kalan 25 hafta icin, ve ondan sonraki sezonlar icin cok güzel bir baslangic olmus olsun dünkü mac.

Insallah, ama hemen gaza gelmeyelim, aksi halde cok fena hayal kirikligina ugruyoruz. Nazar degmesin, geri kalan 25 hafta icin, ve ondan sonraki sezonlar icin cok güzel bir baslangic olmus olsun dünkü mac.

Bu mac zaten olcu degil... Gazla mi boyle oynadilar, bu mucadeleri devam edecek mi? Ve en onemlisi gol yollarinda etkili olacakmiyiz, ilerliyen haftalarda belli olacak... Bu sezonu kaybetmemeliyiz. Futbolcularin akillarini baslarina toplamasi lazim. Bulunduklari takimin hangi takim oldugunun farkina varmalari lazim.

62770739.jpg

11311360.jpg

25356324.jpg

63911897.jpg

31885192.jpg

44099053.jpg

Buda Elano'dan eski takim arkadasina kücük bir hediye. :D

Elano futbol oynamayı özlemiş ya..

İstediğinde neler yapabileceğini göstermiş oldu elano

Hagi inandigi bir futbolcuyu 50. dakikadan sonra oyundan almaz kolay kolay. Ilerleyen maclarda Elano´ya daha fazla sorumluluk verecektir ve güvendigini hissettirecektir. Hagi böyle futbolcularin dilinden cok iyi anlar. Elano´dan daha iyi performanslar bekliyorum hatta. Aynisi Misimovic icin de gecerli. Spiker dün Galatasaray´in Ingiliz taktigiyle maca ciktigini söyledi. Solda Misimovic sagda Elano. Bende bu sistemi cok tuttum acikcasi. Tugay´in rolü varmis bu diziliste

Hagi Elano'yu da kazanırsa büyük iş yapar.

Elano, pis sabotajcı!Bu güne kadar hiçbir maçta dün oynadığın kadar oynamadın, üstelik fizik gücün yetersiz olmasına rağmen. Resmen Rijkaard'ın kuyusunu kazdın

Geri
Üst Alt