#9 Elano Blumer

Cevap: #9 Elano Ralph Blumer

Ailevi sorunlarını düzeltmiş olması olabilir.

Bu güzel tahminlerinizi iftira attığınız diğer oyuncular için de düşünme ihtimaliniz olsa, burada kimse birbirini yemeyecek, ettiğiniz laflar tutarlı olsun önce sonra HAİNLER vs gibi konular açın, size iyi forumlar diliyorum artık burada bazı verilere dayanarak konuşmak yersiz, kafanızdakilere ve iftiracılara körü körüne inanmaya devam, işinize gelenlere tabi

Bu yıl toplam 122 dakika oynadığı için olabilirmi ?

Adam 122 dakikada oyuna sonradan girerek n'apacaktı ?

Bunu bana değil hocaya sorun, çok sevdiğiniz Rijkaard'ın eseri bu adam ve bu takım, bazı şeyleri görmemek için çok uğraşıyorsunuz ama hakkaten başarıyorsunuz, iyi günler size de

Su bir gercek ki Elano gecen sene yan gelip yatti. Sadece Atletico maclarinda oynadi.

Ama bu sene oynatilmadi bile, o yuzden simdiki performansi yeni teknik direktorun gozune girme cabasi olabilir.

Hainler lafı oyun içinde sabote edenlere denildi bkz.Ankaragücü maçı

Oynamayan adam sahaiçi oyunu nasıl sabote edebilir Egemen Bayrak?

Bu güzel tahminlerinizi iftira attığınız diğer oyuncular için de düşünme ihtimaliniz olsa, burada kimse birbirini yemeyecek, ettiğiniz laflar tutarlı olsun önce sonra HAİNLER vs gibi konular açın, size iyi forumlar diliyorum artık burada bazı verilere dayanarak konuşmak yersiz, kafanızdakilere ve iftiracılara körü körüne inanmaya devam, işinize gelenlere tabi

Bunu yazmak için mi sordun o soruyu ? "Bir soru sorayım bunlara versinler cevapları o hainler konusunda onları madara edeyim." bu mudur?

O mesaji anlayabildin mi ki Ozgur basghon?

Mircea Lucescu tarafından hain ilan edilmişti Elano. Takımın içini karıştıran isimmiş Shaktar'da. Manchester City'de de Brezilyalı çetesinin başındaki isimmiş. Elano yedek kalıyor diye, Jo ve Robinho tavır koymuş Hughes'a zamanında.

Futbol oynamaya başladı ya (sallanacak yer kapandı) şimdide hain damagası yapıştırarak sallıyorlar. Gülün. :D

İnşallah oynadığı oyun tek maçlık değildir.1.5 yıldır nerdeydin be elano :)

Futbol oynamaya başladı ya (sallanacak yer kapandı) şimdide hain damagası yapıştırarak sallıyorlar. Gülün. :D

O değil de Geçen o çok sevdiğiniz Mustafa Yücedağ da Kanaltürk de direk Elanoya Hain imasında bulundu.Gerçek Galatasaraylıymış ya gerçekleri söylüyormuş ya (!)

"Futbol oynamaya başladı ya" diye başlayan cümlelerle kendinizi kandırırsınız ancak. Elano vasatı aşamaz önümüzdeki maçlarda.

O değil de Geçen o çok sevdiğiniz Mustafa Yücedağ da Kanaltürk de direk Elanoya Hain imasında bulundu.Gerçek Galatasaraylıymış ya gerçekleri söylüyormuş ya (!)

Biliyordum hemen bu cevabımı alıntılacağını. :D

Elanonun performans düşüklüğü dünya kupasında sakatlık geçirmesi ve ailevi sorunlar olduğunu düşünüyorum. Yani onlar ile alakası yok.

Yine işine gelen yeri alıntılamışsın. Cevap veremediğin için olsa gerek. Bak Elanonun bu performansı devamlı olsun diye mesajlarımda var maç sonunda.

Geri
Üst Alt