#9 Elano Blumer

Cevap: #9 Elano Ralph Blumer

Aslında Serdar'ın performansına göre Pino'yu ilk 11'de düşünmeyip Cana,Elano,Misimoviç tarzı bi kadro ile çıksak sahaya iyi olur.Birde o zaman izleyin Elano'yu.

Muhteşem olur Cana defansif yükünü çeker, Elano'da az çok yardım eder, Misimoviç organize eder ölümcül paslar+asistler vs. süper olur. Mustafa'lı kilitlenen ne ileri ne geri gidemeyen hayalet orta sahadan bin kere iyidir.

Bu üçlüyle gol yeme rekoru kırarız.

Varsın kırılsın o rekor :) Birşey olmaz merak etmeyin burası La Liga değil. Rakibe 1-2 tane sıkıladın mı üzerine gelemez gelirse eğer maç 5'lik olur. Türkiye'deki takımların defansları yolgeçen hanı gibi. Hem bunu Eric Gerets ispatladı 3 yersen, 5 atarsın yara almazsın. Türkiye ligi aman gol yeme rekoru kırarız, aman 5'lik oluruz denilecek bir lig değil. Evet bir İngiliz, İspanyol, İtalyan, Fransız takımına karşı böyle bir kadro ile maça başlayamazsın ama burası Türkiye en çok atak düşünen kazanır.

Daha önce dediğimi tekrar diyorum Elano Misimovic ile iyi anlaşırsa Brezilya Milli takımında ki gibi 1-2 fırsat golü atar arada bir asist yapabilir ama oyunda fazla gözükmez. Daha fazlasını beklemek hayal olur.

3.5 milyon euroyu kulübeye hapsetmeye de ben kıyamam şahsen.Madem kaldı takımda oynasın,elinden geleni yapsın.Zaten 4-5-1'de sağ kanatta oynamaya alışkın,bizde de iyi kötü oynar,hiç değilse orta sahada oynadığından daha iyi oynar.

Rijkaard icine en önemli 3-4 futbolcudan biri Elano, yedek kolay kolay kalmaz.

Bu üçlüyle gol yeme rekoru kırarız.

--------cana-----ayhan---

----elano-----misi------arda

gördüğün üzere bu 3 lü aynı anda oynar gol yeme rekoru falan kırmayız merak etme,çok defasnif oyuncuyla oynayınca defansif olarak çok güçlü olmazsın,ayrıca elano defansa yardım etmeyen bi oyuncu değil,cana mükemmel bi ön libero geçen sene yeterince izlediim için cana hakkında yüzde 1 milyon eminim,ayağı falan kopmazsa takımın en faydalı oyuncularından olur,ayrıca brezilya nın taktiği de bu şekilde ve taş gibi bi takım,brezilya hakkında yapılan eleştirilere hiç bi zaman katılmadım,turnuvanın en iyi,dengeli oynayan takımıydı,hollanda nasıl kazandığını kendi bile anlamadı zaten,yani bu üçlüyle en fazla gol atma rekoru falan kırarız yeme değil merak etme;)

--------cana-----ayhan---

----elano-----misi------arda

gördüğün üzere bu 3 lü aynı anda oynar gol yeme rekoru falan kırmayız merak etme,çok defasnif oyuncuyla oynayınca defansif olarak çok güçlü olmazsın,ayrıca elano defansa yardım etmeyen bi oyuncu değil,cana mükemmel bi ön libero geçen sene yeterince izlediim için cana hakkında yüzde 1 milyon eminim,ayağı falan kopmazsa takımın en faydalı oyuncularından olur,ayrıca brezilya nın taktiği de bu şekilde ve taş gibi bi takım,brezilya hakkında yapılan eleştirilere hiç bi zaman katılmadım,turnuvanın en iyi,dengeli oynayan takımıydı,hollanda nasıl kazandığını kendi bile anlamadı zaten,yani bu üçlüyle en fazla gol atma rekoru falan kırarız yeme değil merak etme;)

Orta sahayı kastetmiştim. Elano'nın sağ tarafta daha verimli olacağını bende savunuyorum.

Geldiğinden beri verdiği katkı Mustafa Sarp ın çeyreği bile değildir.

Umarım bundan sonrası için takıma bir şeyler katar.Benim hala umudum var bla bla bla....

Lütfen gelip bna brazilya milli takımı performansı vs. gib şeyler zırvalamayın.

Artık bu yıl bahanen yok suskun sambacı. Artık samba zamanı.

yedek bırakılmaz senede 3.5 mılyon alan adamı adnanlar yedek bıraktırrımı satılsın diye transfer yapamadık koca yaz

form tutsun her maçta 11 başlayacaktır. bu sene umutluyuz çok iş yapacak

[video=youtube;hFvfwbBZBf4]https://www.youtube.com/watch?v=hFvfwbBZBf4&feature=related[/video]

bence misimovic arda elano üçlüsü bu sene coşar bu sene. baros tanda enaz 20 gol bekliyorum. battal 5 golu bulursa ocak ayına kadar onun için iyidir...

Elanonun bize borcu var Kewell in Barosun Ardanın hatta Servetin Ayhanın bile yok

Başarılara bu futbolcuların imzası mühürlendi.

Ama Elano daha ne verdi ki oturup onunla beraber gülelim onu sevelim

Hiç kusura bakmasın ben sevmiyorum bu adamı.

Kendisinden beklenileni veremediği müddetçe de sevmeyeceğim

Mustafa Sarp'ın Elanonun yerine bende daha çok sevgisi var

Çünkü Mustafaya çok kızmıyorum hem adamın kapasitesi zaten belli hem de onu bu takıma layık görüp getirenlerde kabahat Mustafanın elindeki malzeme bu

Ama Elano kendisini dünya standartlarında az çok ispatlamış birisi. Performansını burda bi şekilde göstermiyorsa o formayı giymeyecek. Ben çok fazla kızgınım bu adama.

Yetenekli mi evet. Ben göremedikten sonra bana ne

İnşallah seneye gider şöyle güzel bi paraya filan da yerine kapasitesi kadar oynayan bir kapasitesinin altında yerlerde sürünmeyen adam almayız.

ilerde misi kewell arda baros favorim

Cananın yerine Elanoyu verirsek o orta saha yürümez. Barışı yeğlerim elanonun yerine

Yardımlaşma olsun bu adam döktürür kim ne derse desin.

Geri
Üst Alt