#9 Elano Blumer

Cevap: #9 Elano Ralph Blumer

Geçen seneki kadro Galatasaray tarihinin en iyi kadrolarından mıdır bilemem ama geçen seneki ve bu seneki orta saha Galatasaray tarihinin en kötü orta sahalarındandır. Takımın orta sahası beynidir ve orta sahan iyi değilse bir hiçsindir.

Şimdi tarihin en iyi kadrolarından demişsiniz, Emre-Okan-Suat üçlüsünü izlemesek Sarp'ı, Barış'ı falan bize iyi diye yutturacaksınız. Dağılın şimdi.

Geçen seneki kadro Galatasaray tarihinin en iyi kadrolarından mıdır bilemem ama geçen seneki ve bu seneki orta saha Galatasaray tarihinin en kötü orta sahalarındandır. Takımın orta sahası beynidir ve orta sahan iyi değilse bir hiçsindir.

Şimdi tarihin en iyi kadrolarından demişsiniz, Emre-Okan-Suat üçlüsünü izlemesek Sarp'ı, Barış'ı falan bize iyi diye yutturacaksınız. Dağılın şimdi.

:tiphat:

Sen git Misi kalsın sana 1,5 yıl sabrettık senın yuzunden Misi'yi harcıcaklar

Geçen sene ki kadro ne arkadaş.:D Geçen senenin aynısı değil mi bu kadro

Jo-Gio etki edemedi zaten. Keita yerine de Misi-İnsua ve bir sürü ıvır zıvır geldi.Neyin muhabbeti bu :D

Galatasaray tarihinin en kötü kadrolarından biri

Zaten cevap verecek bişey bulamadığınızda ''he öle'' ''ahaha'' gibi boş mesajlar yazıyorsunuz.Anlıyorum ki karşı tarafın sesini kesmişim cevap veremiyecek.

Al genç cevap.Ama dün dediğim gibi Misi'ye öyle Elano'ya böyle yorumlar yapınca cidden beş para etmiyor.Onun içinde beş para etmeyen yoruma beş para etmeyen cevap:b5:

Geçen sene ki kadro ne arkadaş.:D Geçen senenin aynısı değil mi bu kadro

Jo-Gio etki edemedi zaten. Keita yerine de Misi-İnsua ve bir sürü ıvır zıvır geldi.Neyin muhabbeti bu :D

Galatasaray tarihinin en kötü kadrolarından biri

Skibbe'nin elindeki kalburüstü oyuncular: Baros, Kewell, Arda, Lincoln, Meira

Rijkaard'ın elindeki kalburüstü oyuncular: Baros, Kewell, Arda, Elano, Keita, Jo, Gio, Neill

Etki edip etmemesi ayrı bir konu. Ama Rijkaard'ın elindeki malzemenin Skibbe'nin elindekinden iyi olduğu bir gerçek..

Al genç cevap.Ama dün dediğim gibi Misi'ye öyle Elano'ya böyle yorumlar yapınca cidden beş para etmiyor.Onun içinde beş para etmeyen yoruma beş para etmeyen cevap:b5:

Hala cevapta bu seneki kadro diyor.

Ben bu seneki kadrodan bahsetmişmiyim?

Yahu ben bu seneki kadrodan bahsetmiyorum ki.Adam Elanonun kötü oynamasını 2 senedir oyuncuların kötü oyuncu olmasına bağlıyor, oyuncular iyi kötü buna bişey demiyorum ama Lincoln zamanındada aynı oyuncular hatta daha kötüsü vardı.Neill,Keita felanda yoktu.

@Tarık

Adamın dediği olay o değil ki.Transfermarkt yorumu yapmıyoruz ki.Lafı getirdiği yer takım iyi oynuyordu da bu adam bozuyordu.Hayır yok öyle birşey

Hala cevapta bu seneki kadro diyor.

Ben bu seneki kadrodan bahsetmişmiyim?

Skibbe'nin kadro kötü felan değil.Oldukça pozitif futbol oynayan bir takım vardı.Takım aksamıyordu.M.Sarp gibi eli belinde adamlar yoktu.Ayhan daha gençti.Servet o zamanlar futbolcuydu.Bi takımdık yani.

Geçen sene ki kadro tarihin en MAKYAJI GÜZEL AMA ŞİŞİRİLMİŞ KADROSUYDU.

Şöyle ki

2007-2008

Orkun Uşak

Uğur Uçar

Rigobert Song

Servet Çetin

Hakan Balta

Tobias Linderoth(ilk 7 hafta),Mehmet Topal

Ayhan Akman

Lincoln

Arda

Nonda

Ümit Karan(Hakan Sükür)

bu kadronun oynadığı ilk 7 haftalık FUTBOL BANA GÖRE 2000'DEN SONRA OYNANAN EN İYİ FUTBOLDU.4 sezondur bütün maçları izledim ve ben bunu söyleyebilirim.

1)Takımın fizik gücü iyiydi.

2)Nonda çok iyi oynuyordu

3)Linderoth çok iyi pas yapıyordu(ama sadece 7 hafta tabi)

4)Song=Ruh+Mücadele

5)Ayhan Akman her maça 11 başlamıyordu.

6)Takımdaşlık vardı.Gerekirse Arda bile yedekti(ilk 2-3 hafta).

@Tarık

Adamın dediği olay o değil ki.Transfermarkt yorumu yapmıyoruz ki.Lafı getirdiği yer takım iyi oynuyordu da bu adam bozuyordu.Hayır yok öyle birşey

Hayır dediğim Elanonun 2 senedir bi halt yapamamasını sürekli takıma bağlamayın, 2 senedir iyi maçlarımızda oldu Elano bişey oynayamadı.Hatta Ayhan kadar oynayamadı.

Hayır dediğim Elanonun 2 senedir bi halt yapamamasını sürekli takıma bağlamayın, 2 senedir iyi maçlarımızda oldu Elano bişey oynayamadı.Hatta Ayhan kadar oynayamadı.

Hayır bizzat takımla alakası var.Aynen geçen sene ,Misimoviç gibi geç katıldı.Misimoviç'in şu an kötü oynamasının ya da etki etmesinin tek sebebi geçen sene Elano'nun çektiği sıkıntıları çekmesi

Hayır bizzat takımla alakası var.Aynen geçen sene ,Misimoviç gibi geç katıldı.Misimoviç'in şu an kötü oynamasının ya da etki etmesinin tek sebebi geçen sene Elano'nun çektiği sıkıntıları çekmesi

Misimovic 2 senedir kötü oynamıyor yeni geldi takıma, hatta şuan doğru düzgün oynamıyorda.Elano balondur, Bundesliganın en iyi oyunkurucularından asist kralı olarak gelmiş biri değil.

Misimovic 2 senedir kötü oynamıyor yeni geldi takıma, hatta şuan doğru düzgün oynamıyorda.Elano balondur, Bundesliganın en iyi oyunkurucularından asist kralı olarak gelmiş biri değil.

Bu ne şimdi.

Bir sene önce de bunları konuşuyorduk bir sene önce de Elano için aynı durum "2 senedir kötü oynamıyor" durumu geçerliydi.

Kasım ayında burada Elano'ya sayarken, şu an ki Misi'den bi farkı var mıydı? hayır.

Tamamen aynı durum.Aynı bölge.İki senedir bir bölgedeki adam değişiyor -takım sabit-Ama gel gör ki ikisi de performans veremiyor.Bunda tamamen takımın payı var.Ki zaten bütün sene savunduğumuz olayın haklılığı Misi'nin gelmesiyle, onun da aynı durumu yaşamasıyla ortaya çıktı. Şu an ki konuşmaların hepsi sizin ettiğiniz lafları yiyip yememenizle alakalı.Balonmuş.Misi bir sene aynı şekil devam etse ona da balon dersiniz.Oldu

Bu ne şimdi.

Bir sene önce de bunları konuşuyorduk bir sene önce de Elano için aynı durum "2 senedir kötü oynamıyor" durumu geçerliydi.

Kasım ayında burada Elano'ya sayarken, şu an ki Misi'den bi farkı var mıydı? hayır.

Tamamen aynı durum.Aynı bölge.İki senedir bir bölgedeki adam değişiyor -takım sabit-Ama gel gör ki ikisi de performans veremiyor.Bunda tamamen takımın payı var.Ki zaten bütün sene savunduğumuz olayın haklılığı Misi'nin gelmesiyle, onun da aynı durumu yaşamasıyla ortaya çıktı. Şu an ki konuşmaların hepsi sizin ettiğiniz lafların yiyip yememenizle alakalı.Balonmuş.Misi bir sene aynı şekil devam etse ona da balon dersiniz.Oldu

Elanonun kötü olması M.sarp'ın durumuyla alakalı yani kendisiyle.Farklı olan Misimovic.

Elanonun kötü olması M.sarp'ın durumuyla alakalı yani kendisiyle.Farklı olan Misimovic.

Misimoviç'in kötü olması sebebi neymiş?

Bu adam sahada partnerim yok demiyor mu? Paslaşabileceğim adam yok demiyor mu? O da mı gitsin Lucas Neill'in yanına da alsın oyun kursun.

M.Sarp değil olay tamamen ortasaha

Misimoviç'in kötü olması sebebi neymiş?

Bu adam sahada partnerim yok demiyor mu? Paslaşabileceğim adam yok demiyor mu? O da mı gitsin Lucas Neill'in yanına da alsın oyun kursun.

M.Sarp değil olay tamamen ortasaha

Tamam işte, Elano Arda Barosla oynadı ama Misimovic daha oynamadı.

Hahah :D Arda mı kurtaracak Misimoviç'i.Orta saha diyorum adam bana Baroş'u Arda'yı sayıyor.

Geri
Üst Alt