#9 Elano Blumer

Cevap: #9 Elano Ralph Blumer

Geçen sene Cana mı vardı diye sorarım o zaman.Cana da gitti.Geçmiş olsun.

Bu saatten sonra Ayhan önliberoya geçer yine.Misi de geçebilir belli olmaz.Playmaker Mustafa Sarp ile yine bi sirk izleyecez.Arda olsun olmasın.Bu orta saha değişmedikçe -artık defansta bitti- Ne Misi'den ne Elano'dan gelse Diego'dan yararlanamazsın.Oyuncuların bi problemi yok.

Cem saf saf konuşma, tabiki Lincoln zamanındaki kadrodan daha iyisi vardı geçen sene herkes tarihin en iyi kadrolarından biri diyordu.O kadronun aynısı kalıp üstüne keita,dos santos,neill,jo gibi adamları aldık işte.

Onur bunu ciddi ciddi diyor musun Allah aşkına ?

Cana ile Misimovic arasında köprü oluşturabilecek bir transfer yapılmazsa Misimovicten yararlanamayız diye önceki mesajlarda belirtmiştik. Çünkü Ortasahadaki Ayhan-Barış-Cana-M.Sarp hepsi defansif yönü daha ağır basan isimlerdi. Bizim ortasahamızın kalitesinin düşük ve tek yönlü olması ortasahaya gelen hücum yönü daha fazla olan oyuncuları negatif anlamda etkliyor.

Sen hariç tüm türkiye bu fikirde. :o

Kimin ne düşündüğü beni ilgilendirmez saygı duyarım o ayrı ama ortada olan gerçekler yorumlardan bağımsızdır, gerçek neyse odur. Skibbe zamanında ki kadronun işlevselliği geçen sene ki kadroya nazaran on kat daha üstündür. Takımda haliyle iyi oynayınca takımda bulunan yıldız oyuncular daha ön plana çıkmışlardır.

Tüm Türkiye kadro yeterli diyordu ve o yüzden sürekli td gönderiyorduk. Kıvırcık saçlı adam kadro kalitesiz dedi hiç kimsenin daha önce düşünmediği ya da düşünmek istemediği bir gerçeği dile getirdi. Sonra bu noktaya geldik zaten. Kadromuz Rijkaard gelmeden önceki ile hemen hemen aynı birkaç kişi dışında. O zaman gene Türkiye'nin en iyi kadrosuna sahibiz ve iyi bir yerde olmamız gerekirken gene aynı yerdeyiz.

Rijkaard'dan önce beşinci olduk herhalde sonrasında tüm Türkiye'nin en iyi kadro dediği takım 3. oldu, sonrasında da o kadro daha fazla desteklenmesi gerekirken korunamadı ve bazı futbolcular gidince 10. olduk. Yani doğruymuş Rijkaard. Şu olmayacak yerde şampiyon olmamız bizim bazı oyuncuları hatta Türkiye'nin bazı oyuncuları çok kaliteli gibi görmesine neden oldu fakat durum öyle değilmiş.

Ruhsuz kelimesine çok gülüyorum :)

20080314_163044_ruh.jpg

Elano iyi futbolcu, orta saha kötü ve takım kötü olduğundan bu durum da Elano'ya yansıyorda artık böyle futbolcu transfer etmeyelim. Bir şekilde bir insan üst noktaları görmüş ve sonra Türkiye'ye geliyorsa kesinlikle tehlikeli transfer. Herkes Baroş'un, Hagi'nin, Kewell'ın karakterine sahip değil. Artık futbolcu alırken karakterlerini de iyice irdelemeliyiz. Elano takımdan dolayı kötü orası kesin de Elano'da da çok fazla çaba yok. Mesala çok kolay bir topu tutmuyor, konstrasyon eksikliği yaşıyor ve bazen hatta umursamaz oluyor.

Manisa maçının en iyilerindenmiş, ilk yarısını yeni izledim :D :p

Trabzon maçında kötüydü, tüm takım gibi.

Ama bir toparlanma var gibi Elano'da.

O maçı ben de izledim, iyi göründü. Fakat taç çizgisinin orda bir topu tutmadı, bazen çok saçmalıklar da yaptı ki direk konsantrasyonla falan alakalı. İsterse oynuyor Elano, hepimiz biliyoruz, küçük ya da büyük maç da farketmiyor onun için. Yalnız her maça %100'ünü vermiyor, bir Baroş değil bir Hagi değil. Bizim yerliler kötü, belki tüm takımı bozuyorlar falan da bizim yabancı transferleri de problemli.

O maçı ben de izledim, iyi göründü. Fakat taç çizgisinin orda bir topu tutmadı, bazen çok saçmalıklar da yaptı ki direk konsantrasyonla falan alakalı. İsterse oynuyor Elano, hepimiz biliyoruz, küçük ya da büyük maç da farketmiyor onun için. Yalnız her maça %100'ünü vermiyor, bir Baroş değil bir Hagi değil. Bizim yerliler kötü, belki tüm takımı bozuyorlar falan da bizim yabancı transferleri de problemli.

Öncelikle ilk mesajım sana yönelik değildi, yanlış anlaşılma olmasın :)

İkinci olarak da kendini kasmıyor, tek sorun o Elano'da. Fakat şöyle bir şey var ki kendisi 10 üzerinden 6 ise 10 üzerinden 0 olan adamlarla yan yana oynaması da etkili olabilir onun bu tavrında. Bir İngiltere'de bunu yapamaz mesela, yapamadı da.

Teklif gelirse satılır gelmezse takılır ne fazlasını verir ne azını işte.

Sağ açıkta, tekeri patlamış bmw x5 gibi oynuyor.

Elano sağda oynadığı zaman bütün ataklarımız ve pozisyonlarımız neden o kanattan oluyor o zaman ?

Cevap: Çok iyi pas attığı için.

Elano sağda oynadığı zaman bütün ataklarımız ve pozisyonlarımız neden o kanattan oluyor o zaman ?

Cevap: Çok iyi pas attığı için.

Savunmayın şu adamı artık. Bukadar şişirilmiş bi adam daha da gelmedi heralde Türkiye'de. Adamın faydası yok bu takıma görün artık.

Geri
Üst Alt