#9 Elano Blumer

Cevap: #9 Elano Ralph Blumer

yahu üstad eyvalla dediğin gibi neleri gördük bu denli kritik maçlarda yıllık 3,5m€ alıp brezilyaya gidip arsa alıcam paramı vermezseniz dönmem diye tehtid eden adam yahu 40 metreden at demekdik 6 pas içinden at bari bu kadarda ciddiyetsiz olunmaz utanmasa vurmucak topa

geçin artık şu para muhabbetini sen mi ödüyosun 3,5 m€ yu.

her şeyde adamların aldığı paraları yazmanız gına getiriyor artık. Beceriksizlik yaptı atamadı paraya ne bağlıyorsunuz bunu.

Kahveye döndü burası.Yakında gözünün üstünde kaş var diye sövecekler.

Öyle deme Merih, kahvehanelerde ki futbol muhabbetleri de eskisi gibi değil artık; çok değişti. Antalyaspor'u 2-1 yendiğimiz maçı kahvede seyretmiştim. Yanımda oturan amca maç boyu Hakan Balta'ya sövdü, İnsua'yı övdü. Ayrıca orta sahanın kalitesizliğine dem vurdu. :D

her şeyde adamların aldığı paraları yazmanız gına getiriyor artık. Beceriksizlik yaptı atamadı paraya ne bağlıyorsunuz bunu.

aldığı nefesin hakkını versin diye hocam büyük umutlar büyük paralarla bağlanır futbolda büyük paralar bağlanan oyuncularda ama yani artık değilmi

Öyle deme Merih, kahvehanelerde ki futbol muhabbetleri de eskisi gibi değil artık; çok değişti. Antalyaspor'u 2-1 yendiğimiz maçı kahvede seyretmiştim. Yanımda oturan amca maç boyu Hakan Balta'ya sövdü, İnsua'yı övdü. Ayrıca orta sahanın kalitesizliğine dem vurdu. :D

Nerede o kahve ben de geleyim :D buradakinde Galatasaray'a 10 tane Mustafa Sarp lazım gibi sert oyuncu lazım diyen adam var.Üstelik kahvenin sahibi :D

Nerede o kahve ben de geleyim :D buradakinde Galatasaray'a 10 tane Mustafa Sarp lazım gibi sert oyuncu lazım diyen adam var.Üstelik kahvenin sahibi :D

Bizim kahvedekiler de aynı Merih.

Kewell Misimovic adam değil diyorlar ayrıca.

Siz de her seferinde Brezilya Milli takiminin vazgeçilmezi demeyi birakin. Zaten onu da söyleyemiyorsunuz artik. Bu zamana kadar Dunga'nin yardimiyla gittigi belli oluyor, bak hoca degisti simdi yedek olarak bile çagirilmiyor. Servet de milli takimin vazgeçilmezi dedigimde demediginizi birakmiyorsunuz.

Siz de her seferinde Brezilya Milli takiminin vazgeçilmezi demeyi birakin. Zaten onu da söyleyemiyorsunuz artik. Bu zamana kadar Dunga'nin yardimiyla gittigi belli oluyor, bak hoca degisti simdi yedek olarak bile çagirilmiyor. Servet de milli takimin vazgeçilmezi dedigimde demediginizi birakmiyorsunuz.

Milyonlarca taraftarın ahını ve belasını almış bir adamın avatarı ile gelmen burada amacanın ne olduğunu gösteriyor.Ciddiye alınmayacaksın kasma boşuna.

Milyonlarca taraftarın ahını ve belasını almış bir adamın avatarı ile gelmen burada amacanın ne olduğunu gösteriyor.Ciddiye alınmayacaksın kasma boşuna.

O milyonlarca taraftar içinde çogu futbolu bilmiyor zaten. Onlarin ahini almasi kötü futbolcu oldugu anlamina gelmez. Taraftar dinlenseydi simdiye kadar kaç oyuncu harcardik. Mesela Arda kiytirik bir takima 4 milyon €'ya satilirdi bazilarini dinleseydik.

[video=youtube;TBdkdbbY250]https://www.youtube.com/watch?v=TBdkdbbY250[/video]

Bu gol kaciyorsa her gol kacar. :asd:

O milyonlarca taraftar içinde çogu futbolu bilmiyor zaten. Onlarin ahini almasi kötü futbolcu oldugu anlamina gelmez. Taraftar dinlenseydi simdiye kadar kaç oyuncu harcardik. Mesela Arda kiytirik bir takima 4 milyon €'ya satilirdi bazilarini dinleseydik.

Tamam sen biliyorsun futbolu burası sana dar geliyor.Servetini de al bizi rahat bırak.

[video=youtube;TBdkdbbY250]https://www.youtube.com/watch?v=TBdkdbbY250[/video]

Bu gol kaciyorsa her gol kacar. :asd:

O oyuncu Allah'in liginin bir takiminda yillik en fazla 200-300 bin dolara oynuyordur. Birkaç yil Premier League oynamis ve 2010 Dünya Kupasinda forma giymis biri böyle kolay sekilde pozisyon harcamamali.

Şu para muhabbetini bir türlü çözemedim. Yok 3,5 alıyormuş yok bilmem ne. Sanki Elano pazarlıklarda silah dayadı yöneticilerin başına o şekilde kaptı parayı. Vermeselerdi arkadaş 3,5 milyon zorla mı verildi ? Gidin yönetime çatın bu kadar parayı niye bu adama veriyorsunuz diye.

O oyuncu Allah'in liginin bir takiminda yillik en fazla 200-300 bin dolara oynuyordur. Birkaç yil Premier League oynamis ve 2010 Dünya Kupasinda forma giymis biri böyle kolay sekilde pozisyon harcamamali.

Biri arkadaşa Forlan'ın ManU'daki dönemlerine ait videoları izlettirsin.

Son haftalarda iyi olsada o pozisyonu atması gerekir.Bazen çok basit hatalar yapıyor geçen sene yine kırılma anında aynı yerden çok basit bir golü atamamıştı kayseriye.Takım zaten kötü ama asist ve gol oranında çook çook kötü ama oyunu iyi.

Çoğu zaman elanonun yüzünü görünce kendim yorulmuş gibi hissediyorum çok çabuk yoruluyor

Ey canlarını dişlerine takıp Elano'yu kayıtsız şartsız destekleyen taraftar gurubu, gelin bize deyin ki bu adam bu takımda şu şu şu sebeplerden dolayı kalmalıdır, takıma şu şu şu yararları sağlamıştır bu güne kadar. Madde madde yazın buyrun. Ben inanmıyorum ki kendinizi bile ikna edemezsiniz. Buyrun yazın.

Ey canlarını dişlerine takıp Elano'yu kayıtsız şartsız destekleyen taraftar gurubu, gelin bize deyin ki bu adam bu takımda şu şu şu sebeplerden dolayı kalmalıdır, takıma şu şu şu yararları sağlamıştır bu güne kadar. Madde madde yazın buyrun. Ben inanmıyorum ki kendinizi bile ikna edemezsiniz. Buyrun yazın.

-Adi Elano

-Numarasi 9

-Brezilya'li

-Milli takimin bankosu(ydu)

-Dünya Kupasinda oynadi

-Premier League'den geldi

-Iyi uzun top attigi söyleniyor

-Top ayagina geldiginde kalite kokuyor ama yanindaki oyuncular onu batiriyor

Geri
Üst Alt