#9 Elano Blumer

Cevap: #9 Elano Ralph Blumer

Hayır, mevkidaşları olduğu için. Elano oynarken bu isimlerden biri oynayamıyor.

Bir de yabancı boyutu var işin. İnsuayla bile karşılaştırmak daha mantıklı bamla karşılaştırmaktan çünkü 6 yabancı kısıtlaması var. Elano nun oynaması için Baroş, Kewell, Misi, Pino, Cana, İnsua bu isimlerden birinin yedek kalması gerekiyor. Not: Neill ı saymıyorum onun zaten alternatifi yok kesilemez.

Abi sen ne diyorsun yahu ? Ne mevkidaşı ne yabancı sınırlaması ? Şuan formda isim Elano tabiki o oynayacak. Formda olan formayı kapar. Buna itirazın varsa Hagiye inanmıyorsun demektir.

Elano formda mı?? Bu mu 3.5 milyon euroluk brezilyalının formda hali diyeceğim yine kızışacak ortam. Sence Elano bu formda haliyle bile ortalama bir kewell, cana, insua, pino, ve barostan hangisini kulübüye atar. Cidden merak ediyorum fikrini normal şartlarda bu formuyla elano kimi keser?

Haktan Türkalp Keita'ya da b.k atıyordu, futboldan çaktığı pek söylenemez

Birçok atağı umursamazca ve beyninin vücudunu dinlememesinden dolayı kesti. Benim arkadaşların dişinle tırnağı ile buraya kadar getirmiş meşin yuvarlağı diye düşünmüyor bozuk para gibi harcıyor. Kaçırdığı gole birşey demiyorum, insan kaçırabilir ama kestiği atakların kimbilir kaçı gol olacaktı.

Elano bu hafta oynamamalı. Eğer adalet varsa. Soyunma odasına çekip gitti muamelesi yapılmalı. Emre Çolak onun yerine 90 dakika oynasın Ayhan ve Barış ile beraber, yanlarına da Sabri. Önlerinde Kewell, en ileride Pino. Keyifle futbol izleyelim. Yabancı hayranları çıldırsın biraz.

Birçok atağı umursamazca ve beyninin vücudunu dinlememesinden dolayı kesti. Benim arkadaşların dişinle tırnağı ile buraya kadar getirmiş meşin yuvarlağı diye düşünmüyor bozuk para gibi harcıyor. Kaçırdığı gole birşey demiyorum, insan kaçırabilir ama kestiği atakların kimbilir kaçı gol olacaktı.

Elano bu hafta oynamamalı. Eğer adalet varsa. Soyunma odasına çekip gitti muamelesi yapılmalı. Emre Çolak onun yerine 90 dakika oynasın Ayhan ve Barış ile beraber, yanlarına da Sabri. Önlerinde Kewell, en ileride Pino. Keyifle futbol izleyelim. Yabancı hayranları çıldırsın biraz.

Hadi ordan

Adam 1 dakika boyunca rakip sahada topu sakladı.2 kişi basmasına rağmen.Bir kişi bile yardıma gelmedi.Maç sırasında saçma sapan Elano aşağı Elano yukarı sallıyordun.Amaç ne arkadaş? İyi oynadıysa iyi değin.Yoksa sanalda kendini orgazm etmekten öte geçmez.Bi değeri yok

Elano bu hafta oynamamalı. Eğer adalet varsa. Soyunma odasına çekip gitti muamelesi yapılmalı.

Sırtınada çengel geçirip tavana asalım bence.Az demişsin.

Mehmet Topaaal oolleeey Memo Topal oooooleeeeyy.

not: yazini okumadim

Elano hiç bi zaman gözüme giremiyecek yüreğiyle oynayan adam lzm elano gibi para için gelen adamlar değil

Elano geldiğinde rüyalarına giren , gece uyuyamayan , karşılamaya gidip delice bağıran adamlara soruyorum "siz bu adamı daha önce hiç izlemediniz mi?".Eğer izlediyseniz yeteneklerine laf edemezsiniz tamam geldiğinden bu yana sayılı maçta iyi performans gösterdi ama bu adam bize geldi diye bu kadarda aşşağılanmaz.

Elano hiç bi zaman gözüme giremiyecek yüreğiyle oynayan adam lzm elano gibi para için gelen adamlar değil

Servet: "Para için oynuyorum"

Galatasaray'ın Milli Futbolcusu Servet Çetin, Futbolcuların Oynadığı Kulüpten İstediği Parayı Alması Halinde Huzurunu Bozup Başka Bir Kulübe Gitmeyeceğini Belirterek, "Futbolu Bıraktıktan Sonra, 10 Sene Galatasaray'da, 10 Sene Fenerbahçe'de Oynamışım, Benim İçin Cebimde Para Olmadıktan Sonra Hiç Bir Değeri Olmayacak" Dedi.

Galatasaray'ın milli futbolcusu Servet Çetin, futbolcuların oynadığı kulüpten istediği parayı alması halinde huzurunu bozup başka bir kulübe gitmeyeceğini belirterek, "Futbolu bıraktıktan sonra, 10 sene Galatasaray'da, 10 sene Fenerbahçe'de oynamışım, benim için cebimde para olmadıktan sonra hiç bir değeri olmayacak" dedi.

Galatasaray Kulübü'nün aylık resmi yayın organı Galatasaray Dergisi'nin Aralık sayısında röportajı yayınlanan Servet, kendisini Milli Takım oyuncusu olarak nitelendirirken, zaman zaman yapılan eleştirilerle ilgili olarak, "Denizlispor'da, Fenerbahçe'de, Sivasspor'da oynadım. Galatasaray'da oynuyorum. Oynadığım bütün takımlara bonservis parası kazandırdım. İyi futbolcu değilsem, neden bütün kulüpler benim için bonservis bedeli ödediler? Şenol Güneş, Ersun Yanal ve Fatih Terim zamanında milli takıma çağrıldım. Ben sahada elimden gelenin en iyisini yaparım. Geresi benim umurumda değil" açıklamasını yaptı.

Servet, Fenerbahçe'den ayrıldıktan sonra Türkiye'deki en tepedeki bir takıma veya Avrupa'ya gideceğini söylediğini hatırlatarak, şöyle devam etti:

"Neden böyle söyledim? Eğer benim Galatasaraylı ya da Fenerbahçeli Servet olarak kalmak gibi bir düşüncem olsaydı, ben Sivas'a gittiğimde başarılı olamazdım. Çünkü gerçekten futbolu seviyorum. Şu an bile Anadolu'nun herhangi bir takımında oynayabilirim. Sonuçta maddiyat için yapıyorum bu işi. Paramı aldıktan sonra ben elimden geleni yaparım. İmza töreninde bana 'Bu kadar defans oyuncusu var, neden Galatasaray'ı tercih ettin?' diye sordular. O zaman da 'Ben buraya oynamaya geldim. Faydalı olamayacağımı anladığım zaman izin ister giderim' demiştim."

"HAKEMLER ETKİLENİYORLAR"

Gaziantepsporlu oyuncu Ergün Penbe'nin, “Anadolu takımlarının hakkı yeniyor” şeklindeki sözlerinin değerlendirmesi istenen Servet, “Genel anlamda şartlar Anadolu takımları için, büyük takımlardaki gibi değil, orada imkanların iyi olmuyor. Saha içinde zaman zaman hakemler etkileniyorlar” ifadesini kullandı.

Servet, bunun da doğal olduğunu belirterek, "Çünkü hakemlere ne o takımların medyasından, ne de yöneticilerinden fazla eleştiri gelmiyor. Ama büyük takımlar için böyle değil. İnanılmaz olay oluyor. O yüzden de etkileniyor hakemler" dedi.

"ÇİFT ÖN LİBEROYLA OYNAYINCA RAHAT EDİYORUM"

Maçlarda çift ön liberoyla oynayınca rahat ettiğini kaydeden Servet Çetin, bazı maçlarda tek ön libero ile oynamalarına rağmen çok fazla pozisyon vermediklerini söyledi.

Servet, büyük takımda oynamanın avantajının bulduğunu da dile getirerek, “Rakip kapalı oynuyor. Birkaç tane pozisyona giriyorlar. O yüzden daha rahatız”' ifadesini kullandı.

AĞABEYİ EVDE OLMAYINCA FUTBOLCU OLDU

Futbola başlangıcının çok ilginç olduğunu vurgulayan Servet, “Ağabeyim Kartalspor'da oynuyordu. Bir gün hocası telefon açtı, ben çıktım. Ağabeyimin evde olmadığını söyledim. O da 'Bugün maçımız var, sen futbol oynuyor musun? Çantanı al gel' dedi. Ben de gittim oynadım. O gün lisanslı futbolcu yaptılar beni. Ağabeyim orta sahada oynuyordu, ben sağ bek olarak başladım” şeklinde konuştu.

Türküleri çok sevdiğini ve lakabının “Türkü baba” olduğunu anlatan Servet, maçlardan önce türkü dinlediğini, ancak teknik direktör Feldkamp'ın buna kızdığını belirterek, “Gizli saklı dinliyorum. Hocamız konsantrasyonumuzu bozacağını düşünüyor ama ben aksine, konsantrasyon için dinliyorum” dedi.

01.12.2007

HABER: Servet: Param Olmazsa Değeri Yok haberi

Elano'nun sahadakilere değil,sahadakilerin Elano'ya ayak uydurması lazım.

Geldiğinden beri söylüyorum.

Kayserispor maçının ikinci yarısının hemen başında takımımız dakikalarca ayağa pas yaptı. Elano her atağımızı acımadan çarçur etti. 2 metre önündeki Pino'ya isabetli pas atamıyor. Takımdaki bozuk öge Elano'dur! Takımın asıl yaratıcı futbolcusu Kewell'dir. İzleyerek yorumladım.

Kayserispor maçının ikinci yarısının hemen başında takımımız dakikalarca ayağa pas yaptı. Elano her atağımızı acımadan çarçur etti. 2 metre önündeki Pino'ya isabetli pas atamıyor. Takımdaki bozuk öge Elano'dur! Takımın asıl yaratıcı futbolcusu Kewell'dir. İzleyerek yorumladım.

Ciddiye alınmadığının farkındasın değil mi?

Serhat bitti Emre başladı hayırlı olsun.

Misiyi harcadılar sana 1.5 yıldır bosu bosuna sabredıyoruz artık

Bu sene gitmesi gereken adam keita değil buydu net!

Elano konusunda sabırda aşıldı artık mazoşizme doğru gidiyoruz. Ama nasıl olsa 10 küsür milyonluk bir futbolcu. Oynatalımda bize pahalı takım desinler!

Yapıcı bir planın varmı. Elanoyu yollamak en basitidir. Tıpkı Rijkaard'ı yollayıp kazmaları takımda tutmak gibi.

Yaşı ve maliyeti geregi iyi bir teklifle satabilirsek, guzel olur yoksa seneye bedavaya gider.

Geri
Üst Alt