#9 Elano Blumer

Cevap: #9 Elano Ralph Blumer

nasil servet balta sarp zan baris gönderilmeliyse bu adamda gönderilmeli yilda 3,5 milyon euro aliyor hic bisey yapmiyor ha su mac elano iyi oynayacak diye beklemekten biktim artik

Ayhan hiç değilse süper geri pas yapıyor. O nedenle top kaybetmiyor :)

bu adamın neresi yıldız bilmiyorum ?? hiç bişey yaptığını görmedim ya renkdaşlar artık frikik olduğunda heyecanlanmak istiyorum...

oyundan alındıktan sonra yedek kulubesine oturdugunda onu çeken kamerayı görünce ne kadar hırslı oldugunu kanıtlarcasına birşeylere tekme atması cok komikti:D

Acilen kadrodışı bırakılıp Devre arasında tez elden çıkarılmalı !!

Git ne olur kendini de kurtar bizi de

kafası brezılyada burda son anlarını yasıyo bıranonce göndermemız gerekıyor

Takımda şöyle göbekten adam kaçıracak paslar atabilen bir tek Elano var. Böyle nasıl hücum etmemizi bekliyorsunuz? :o

Takımda şöyle göbekten adam kaçıracak paslar atabilen bir tek Elano var. Böyle nasıl hücum etmemizi bekliyorsunuz? :o

Bir de sağ winger oynatılıyor bu adam.Brezilya milli takımında böyle oynuyor ama arkasında Maicon var burada Ali Turan.:oYok ya anlatamayız ki bu forumun üyelerine.1.5 senedir uğraş veriyoruz.Tamam adam güçsüz ama bir türlü doğru kullanamadık.

sucun yuzde 80ı elano dada.yahu bu kadar kotu futbol mu oynanır.bu kadar ısteksız sekılde.yazık be defol gıt bi an once

Bir de sağ winger oynatılıyor bu adam.Brezilya milli takımında böyle oynuyor ama arkasında Maicon var burada Ali Turan.:oYok ya anlatamayız ki bu forumun üyelerine.1.5 senedir uğraş veriyoruz.Tamam adam güçsüz ama bir türlü doğru kullanamadık.

Forvet arkası da dahil olmak üzere denenmediği mevki kalmadı! Bu güçsüzlük ve bu kafa yapısıyla Elano Galatasaray'a senede 1-2 golden fazlasını veremez! Aldığı parayı ve işgal ettiği kontenjanı düşünürsek takımda durduğu her saat zarar!

Devre arası 3'e 5'e bakmadan gönderilmelidir.

Adamın kafası başka yerlerde herhalde.

Misimovic'i neden şuan Elano'nun oynadığı yerde oynatmadın diye sormak lazım Hagi'ye.

Elano takımın açık ara en kötü futbolcusudur.Servetin 2 gol attığı ligde kendisinin henüz gol ve asisti bile yoktur.Geçen senede 1 asisti vardı ligde yine Servetinde bir asisti var.Kaldıki kendisinin asistide baraja çarpan topun bizim önümüze düşmesiydi.

Bunun yanında rezalet pas yüzdeleri,yerlere düşmeler,silik oyunda cabası.

Elano takımın açık ara en kötü futbolcusudur.Servetin 2 gol attığı ligde kendisinin henüz gol ve asisti bile yoktur.Geçen senede 1 asisti vardı ligde yine Servetinde bir asisti var.Kaldıki kendisinin asistide baraja çarpan topun bizim önümüze düşmesiydi.

Bunun yanında rezalet pas yüzdeleri,yerlere düşmeler,silik oyunda cabası.

Elano'ya gelene kadar gitmesi gereken en az 10 tane adam var takımda. Boş masallar bunlar.

Elano fena değildi. Çıkarıldıktan sonra yaptığı hareket beni sevindirdi. En azından tepki verdiğini gördük adamın:)

Elano'ya gelene kadar gitmesi gereken en az 10 tane adam var takımda. Boş masallar bunlar.

Birinci gitmesi gereken adam odur.Avatarındaki adama 8 mn euro bonservis yıllık 3.5 mn euro vermiyoruz.Ondan üst düzey bişey beklemeyin.Kaldıki o bile Elanodan daha fazla katkı vermiştir takıma.

Birinci gitmesi gereken adam odur.Avatarındaki adama 8 mn euro bonservis yıllık 3.5 mn euro vermiyoruz.Ondan üst düzey bişey beklemeyin.Kaldıki o bile Elanodan daha fazla katkı vermiştir takıma.

Galatasarayın kanser sebebi kalitesiz ve kontejyan sorunundan dolayı oynatılan kalitesiz yerli futbolculardır.Aldığı parayı ben vermiyorum. Elano kompleksini bırakalım. Şu durumdaki bütün suçlu Elano gibi konuşmak insafsızlık.

Her zamanki gibi çok ağır eleştiriliyo,ben fena bulmadım,iyi de diyemem ama,orta şekerli,maçın en net pozisyonunu yaratan yine elano idi gerçi,pino yu bomboş şekilde kaleciyle karşı karşıya bıraktı,olmadı ama.

Geri
Üst Alt