#9 Elano Blumer

Cevap: #9 Elano Ralph Blumer

---------cana-------ayhan-----

--------------elano------------

pino---------------------arda

--------------baros------------

elano ofansif olarak bu adamlarla kötü oynasın aha da bugüne kadar elano hakkında ki bütün tezlerimi yiyicem:o,1-2 haftaya arda,baros dönüyor bak,gör nasıl oynayacak,bu sene bariz kıpırdanma var elano da,haftaya maçın yıldızı olur bu kadro çıkarsa yazıyorum buraya.

Bu mesajını unutma. Allah inşallah beni yanıltır..

Ben Elano şu anda kötü oynuyor bir tek takımla demedim yalnız. 1,5 senedir Elano hiçbir maça damgasını vurup iyi oynamadı bir tane Antalyaspor maçı dışında. Eline gelen bütün fırsatları tepti, bizim ihtiyacımız olan hiçbir özellik te yok kendisinde. Iniesta'yı getir oynayamaz diyorsun da o zaman Baros nasıl böyle oynuyor, Pino nasıl oynadı, Kewell nasıl oynadı, Neill nasıl oynadı?

Adam gibi adam her zaman oynar çok boş bir laf ama böyle. Ayhan gibi yaşını başını geçmiş kaç kere eleştirdiğimiz adam Elano'nun iki katı koşup Elano'nun iki katı verim veriyor takıma. Elano kapasitesini hiçbir zaman zorlamadı takımımızda,hiçbir zaman çalışmadı ve kendine düşeni yapmadı. He yapsaydı ne olurdu onu da bilmiyorum çünkü Elano'nun bir Keita ya da Gio kadar potansiyelli olduğunu da düşünmüyorum.

1) Geçen sene Elano'nun ofansif olarak oynatıldığı halde kötü oynadığı bir tek maç gösteremezsin, aksine hep o maçların yıldızı olmuştur.

2) Elano, Iniesta, Xavi gibi oyuncular Pino, Kewell, Baros, Neill, Keita, Gio gibi adamlardan çok farklıdır bu zaten ortada olan birşey. Lütfen bana bunları anlattırma hocam...

Cem hala komik bir şekilde Elanoyu savunmaya çalışıyor.Takım iyi olursa Elanoya ihtiyacı kalmaz göze batmaz.Olay bundan ibaret Elano takım iyi olunca Coşan süper oynayan bir adamda değil, Brezilya milli takımındada boş kaleye gol atma dışında öyle oynadı.Kaldıki o takıma Ayhanıda koysan Elanodan daha iyi olacağı aşikar.

1) Geçen sene Elano'nun ofansif olarak oynatıldığı halde kötü oynadığı bir tek maç gösteremezsin, aksine hep o maçların yıldızı olmuştur.

2) Elano, Iniesta, Xavi gibi oyuncular Pino, Kewell, Baros, Neill, Keita, Gio gibi adamlardan çok farklıdır bu zaten ortada olan birşey. Lütfen bana bunları anlattırma hocam...

İsmi, Xavi ve İniesta ile aynı cümlede anılacak bir oyuncu değil Elano..

Cem hala komik bir şekilde Elanoyu savunmaya çalışıyor.Takım iyi olursa Elanoya ihtiyacı kalmaz göze batmaz.Olay bundan ibaret Elano takım iyi olunca Coşan süper oynayan bir adamda değil, Brezilya milli takımındada boş kaleye gol atma dışında öyle oynadı.Kaldıki o takıma Ayhanıda koysan Elanodan daha iyi olacağı aşikar.

Sen o golleri git tek tek sor bakayım avrupada ki futbol severlere boş kaleye gol olarak mı nitelendiriyorlar yoksa muhteşem topsuz alan oyunu olarak mı :) Aman neyse ya neyi tartışıyorum ki anasını satayım 2 maç sonra gene övülmeye başlar zaten, sonra takım gene kötü oynar, gene bu adama sallanmaya başlar. Böyle kısır döngü devam eder...

yonetim yazin bos beles transferler yapacagina yanina 1 adam alsaydi simdi cok farkli yerlerde olurdu.

zaten santos'a kiralik gidiyormus oyle dedikodular var su an

Fcn twitterdan yumurtlamış ,Elano , Santos'a kiralık gidiyor diye.

Twitter

Tabi adamı satmayı bile beceremiyor yönetim hazır oynayan keitayı satmak kolaydı tabi.

5 milyon euro opsiyon ile santosa gidicekmis 2 milyon kacti bize keser adnan sezgin bi fatura yine....

Elano belki Santos'ta ki performansıyla iyi bir fiyata elden çıkarılabilir.

Robinho Santos'tan Milan'a gitti.Belki Elano'yu da yanına aldırır.

Sen o golleri git tek tek sor bakayım avrupada ki futbol severlere boş kaleye gol olarak mı nitelendiriyorlar yoksa muhteşem topsuz alan oyunu olarak mı :) Aman neyse ya neyi tartışıyorum ki anasını satayım 2 maç sonra gene övülmeye başlar zaten, sonra takım gene kötü oynar, gene bu adama sallanmaya başlar. Böyle kısır döngü devam eder...

Biz Elanoya takım iyi giderken de kızıyoruz. Çünkü takım ister iyi olsun ister kötü olsun bu adam sene de max 2 tane kalburüstü maç çıkarıyor. Kalanlar ya rezalet ya da maximum vasat.

kesin bir açıklama yok

Şimdiye kadar ödediğimiz rakam 5.1 milyon eurodur 2.9 u da alır borcumuzu kapatırız City'e. Kesinlikle gönderilmesi taraftarıyım maksat burda Adnanların ticari zekasını göstermek. Bu adamı bize maliyeti bence 5.1 + geçen sene aldığı 3,5 + bu sene aldığı vardır bi 1,5 etti sana 10 milyon euro

Saldır Galatasarayyyyyy!!!!!!!1111!!!!!

Geri
Üst Alt