#9 Elano Blumer

Cevap: #9 Elano Ralph Blumer

Xavi 3 senedir falan dunyanin en iyi topcusu. Boyle bir adamin da kotu oldugu zaman diye birsey soz konusu degildir.

Mustafa Sarpta Elano yüzünden oynayamıyor belki? :)

Takımın iyi olması elbette oyuncunun halini etkiler, ama sen o yanınki adamlardan bile en ufak farkını koyamadıysan burda suç sendedir.2 senedir Sabri kadar asist yapamadıysan suç yine sendedir.

Culio diye bir eleman aldık; senin 1.5 yılda yapamadığını iki maçta yaptı. Yanlış anlama ha, o da senin gibi Ayhan ve Barış'la oynuyor. Yanında Xavi ile Iniesta yok yani.. Saygılar.

:tiphat:

Culio diye bir eleman aldık; senin 1.5 yılda yapamadığını iki maçta yaptı. Yanlış anlama ha, o da senin gibi Ayhan ve Barış'la oynuyor. Yanında Xavi ile Iniesta yok yani.. Saygılar.

:tiphat::tiphat::tiphat:

Bu hıyarın Allah 1000 belasını versin, topçu sandık bunu da milli takımda oynadı diye.

Fiyat/Performans olarak galatasaray tarihinde daha kötü bir futbolcu daha olmuş mudur acaba. Var mı adaylar. Carrusca linderoth falan nekadar alıyorlardı senelik?

Not: Linderoth oynamadığı için söylüyorum performans olarak 0 gibi bişeydi. Yoksa severdim o ayrı :tiphat:

Beyler yalnız bu adam 4-5 maç dışında HİÇ BİRŞEY YAPMADI. Gün boyu küfür yiyor olması gerekir şimdi bunun. Servet'e falan laf ediyorsunuz falan takımı sattı diye de bu p.şt 1.5 sene yattı, yaklaşık 10 milyon euromuzu yaktı ve sezon ortasında gitti. Böyle adi bir adam gelmemiştir bu takıma. Lincoln'ün mahrem bölgelerini yesin o.

Valla ben aksatmamaya özen gösteriyorum 3 posta küfürümü ediyorum hergün. Siz de edin renkdaşlar rahatlatıyor. :)

Gakatasaray tarihinin benim izlediğin en kötü ,en kazık yediğimiz yabancılarından biriydi .

Adam sonuna kadar haklı.

Kaç para zarar etmişizdir senden Allah bilir.

Elano'yu eleştiriyorum diye beni defalarca banlayan forum yöneticilerinin vicdanları rahat mı, merak ediyorum.

Öyle söyleme arkadas, simdi gelip "Elano'yu bir de Culio'nun yaninda izlemek lazimdi" derler.

Dünyanın en boş futbolcusu. İyi ki kurtulduk bundan.

Geri
Üst Alt