#9 Elano Blumer

Cevap: #9 Elano Ralph Blumer

tamamen oynamak istemedigi icin oynamamis ve daha sonra ise hem sakatlik hemde kafasi baska yerde oldugundan eski formuna gucune kavusamamis bir arkadas olarak tarihe gecti

ama tabi ben hala iyi oyuncumu kotu oyuncumu karar verebilmis degilim

boyle baska adam hatirlamiyorum ne idugu belirsiz olan

Bu adamı hala savunanlar var ya, yazıklar olsun. Her zaman söylediğim gibi, maalesef hatalı olduğunu kabul edemiyor insanlar. Biz eleştiriyoruz diye zamanında "troll" bile olduk; ama bugün geldiğimiz noktada, bizi eleştirenler hatalarını kabul edemiyor.

ya hala futbol dan anliyip diyorsun ya, aslinda sana yaziklar olsun...

Bu adamı hala savunanlar var ya, yazıklar olsun. Her zaman söylediğim gibi, maalesef hatalı olduğunu kabul edemiyor insanlar. Biz eleştiriyoruz diye zamanında "troll" bile olduk; ama bugün geldiğimiz noktada, bizi eleştirenler hatalarını kabul edemiyor.

Seni adam yerine koymuyorlar demekki.

Elano ve Misimoviç'in Galatasaray kariyeri özeti; Sertliğe uyum sağlayamadılar. Uyum sağlayanlar kendilerini hemen belli ediyor;

Keita, Culio gibi.

Elano Premier Lig gibi sert ve tempolu bir ligden geldi. Orda ki performansı buraya göre çok iyiydi. Bu adam buraya yatmaya ve Milli Takıma girmeye gelmiş bunu anlayın lütfen. Aldığı paranın 10/1'ini hak etmiyordu. Resmen 1.5 yıl sağlıklı yaşayıp, gezdi ve para kazandı. Kısaca leş bir adamdı.

Gündüz Kılıç Şanlı Galatasaray Tarihi Forumu! ve koskoca GS ı antreman aracı olarak kullanan elano.

Siz kim aga

Elano Premier Lig gibi sert ve tempolu bir ligden geldi. Orda ki performansı buraya göre çok iyiydi. Bu adam buraya yatmaya ve Milli Takıma girmeye gelmiş bunu anlayın lütfen. Aldığı paranın 10/1'ini hak etmiyordu. Resmen 1.5 yıl sağlıklı yaşayıp, gezdi ve para kazandı. Kısaca leş bir adamdı.

Orada top oynanıyor ama.

O konuda haklısın. Sütten çıkmış akkaşık değildi bu arkadaş.

Aslında geçen seneden yaklaşık 1,5 aylık bi dönem var.Elano futbolcu değil tarzı yazı yazan arkadaşlar o zaman neler yazmış bi görülmesi gerekir.Fizik olarak süreklilik sağlayabilse çok iyi şeyler yapardı eminim.Neyse artık başarılar kendisine.Ben iyi olarak hatırlayacağım Elano'yu:)

Aslında geçen seneden yaklaşık 1,5 aylık bi dönem var.Elano futbolcu değil tarzı yazı yazan arkadaşlar o zaman neler yazmış bi görülmesi gerekir.Fizik olarak süreklilik sağlayabilse çok iyi şeyler yapardı eminim.Neyse artık başarılar kendisine.Ben iyi olarak hatırlayacağım Elano'yu:)

Elano buradaki performasıyla değerlendirildiğinde futbolcu değil. 1.5 yıl önce böyle diyenlerin 100 kere kanıtlandı haklı olduğu. Elano, Galatasaray tarihine bugüne kadar fiyat/performans olarak gelmiş en rezil topçu.

Benim iyi hatırlamam mümkün değil malesef..

Şimdi uzaklardasın ama gönül hiç hicranla dolmadı.

Adam Şimdi Brezilya sahillerinde çıplak ayaklarını kumla örtüyo

Bunun kadar KAYPAK bir adam dunyaya gelmemistir. Karnavalda bol bol ford yemesi dilegiyle.

Arkasinda soyle bir adam lazim, Saginda ona uyduracak adam yok, solunda pas yapacagi futbolcu mu var, onunde besleyecegi dogru durust adam yok, diye diye deli ediyorlardi beni..

Ismi duyulmamis Culio geldi, ayni Baris ve Ayhanla takir takir topunu oynuyor..Performansi baskasinin kuyruguna bagli degil.. Culio benim gozumde 5 tane Elano eder..

Yine sallamış 2 gol daha :) Elano iyi bir takımın iyi bir oyuncusu olmuştur hep. Galatasaray iyi bir takım olamadı o varken. Bazı insanların ondan beklentileri farklıydı ama Elano'yu bilmeyen adamın beklentileri farklı olabilir ancak. Severim kendisini.

Geri
Üst Alt