#9 Elano Blumer

Cevap: #9 Elano Ralph Blumer

iyi de elano doğru dürüst oynamadı ki hiç yani mevkii olarak, brezilyada sağ ileri uçta oynarken, bizde ortasahanın ortasında veya orta 3'lünün sağında oynadı, adamı bir kere bile olsa brezilya milli takımda oynadığı mevkiide göremedim ya da oynadı da ben o maçı izlemedim:)

Elano - Kewell (Pino)

----Baros-----

Olarak çıkacağız büyük ihtimal.

Neill ve İnsua'yıda sayarsan, toplamda 5 yabancı. Orta sahada tahminen Cana-Ayhan-M. Sarp olacaktır.

'Kötü şans' çıktıktan sonra biraz toparlandık.

fazla kilolarıyla dikkat çekti sanki kafa olarak maçta değil , gitmek isteyip gidememeside büyük etken olabilir !

çok yorgun gözüküyodu

hani sağda daha iyi oynayacaktı

yok arkadaş bu adamdan kolay kolay faydalanamayacağız

nedir bu isteksizlik

koşsana birader

amc olmaz dmc olmaz sağda olmaz eeee ne işe yararsın kardeşim sen...

nedir bu ruhsuzluk 3. sınıf topçunun yapmayacağı paslar...

bi cacık olmaz bu adamdan devre arası anca gider...

50 tane maç oynadı daha nereye kadar beklememiz lazım...

Artik savunulacak hiçbir yani kalmadi. 6+2'yi doldurmak için yedek kulübesinde beklemeli ve devre arasinda derhal yollanmali.

Ha pardon bir de kalede deneyelim. Belki box-to-box özellikleriyle geriden oyun kurar (!)

Kampa niye katılmadı, yönetim bir açıklama yapsın;bence .Sakatlık ise gelip külüpte niye tedavi olmadı? Bu kadar plansızlık içinde, bir de Elano'nun isteksizliği eklenince, hiç çekilmiyor.

İstekli başladı aslında ama oynayamadı. :SS:

Yetenek yok ama City'nin ortasahasında oynuyor 2 sene en basitinden.Dünyanın en iyi liginde.Bir dakika lan torpilliydi değil mi ama?Unutmuşum.

hakkını yemeyelim şimdi adrese , ayağa pasları 30 40 metre farketmeden mütiş atıyordu..

Misimovic için Baroş için ortasahadan top alamadı diyorsak,Elano içinde bunu demeliyiz.

Topu ayağına zamanında atmadı Ali hiçbir zaman.

2 kişi birden sıkıştırınca Keita gibi atletik de olmadığı için çok kötü oynadı.

Keşke Sabri-Aydın sağ kanadı ile başlasaydık.

Elano artık güldür yüzümüzü be hocam.Her maç sonunda senden umudu kesiyorum ama bir dahaki maçta seni sahada görünce,tamam işte Elano bugün kendini bulacak diyorum.

Bu adam sağda oynayamaz diye sürekli söylüyorum. Yapabileceği en iyi şey Misimovic ile Cana arasında oynayıp pas dağıtmak olur o zamanda defansif olarak kötü olur. Elano zarar olacak bu sene bize. Keşke zararına satılıp o parayla iki tane kaliteli Türk alınsaydı

Geri
Üst Alt