#9 Elano Blumer

Cevap: #9 Elano Ralph Blumer

En iyisi göndermek bu adamı. Kalitesine laf etmiyorum ama gücü, kondisyonu falan yeterli değil bence de. Böyle olunca da verimsiz oynuyor.

Arkasında Ali gibi bir adam olunca adının duyulmaması çok doğal. Bir kere bindirme yapıp, atak yaptıklarını hatırlamıyorum 46 dakikada. Adam mecburen top almak için geri geldi çoğu zaman. Sağolsun Sarp, Ayhan'da top dağıtmak yerine gezinince, ne Misimovic etkili olabildi, nede Elano.

Unutmadan ekleyelim, takımın ilk yarıda girdiği pozisyon sayısı ; 1 (bir).

Arkasında Sabri varken de kötü oynarsa yapacak bir şey yok yedek bekleyecek.

Her maç sana dediklerimi bana yedir diye bekliyorum ama nafile. Sen bu takımda cumhurun arkasında yedek olacak birisisin GİT ARTIK GİT devre arası git ne olur

Olmayacak duaya Amin mi diyoruz bilmiyorum, ben sıkıldım şu adamın performans gösterememesine sebep bulmaktan.

Aga kovsaydık eline bonservisini verip kafadan 3.5 milyon euroya birisini alırdık ya kar'a bak bu adam külli zarar yemin ediyorum

Gitsin kale arkasında Gökhan Zan ile tavla oynasın.

Hayalet adam aynen devam ediyor. Shaktar'da da boyleydi bu adam.

en sonunda elano benide biktirdi sagda oynasin dedik ordada berbat ee ortada oynatiyorsun ordada olmuyor mevkisini cözemedim elanonun görünen oki elde patladi

Bu arada ilk yarıyı sırf bu lüzumsuz oynuyor diye izlemedim gittim ezeli izledim oh mis çıktığını öğrenince döndüm maça

Kendisini bu yaz oynanacak Copa America'ya saklıyor, siz ondan sonra görün gerçek Elano'yu.

en sonunda elano benide biktirdi sagda oynasin dedik ordada berbat ee ortada oynatiyorsun ordada olmuyor mevkisini cözemedim elanonun görünen oki elde patladi

+1905

Yok renktaş, bu adam kafasında bitirmiş Galatasaray'ı... Yanarım yanarım verdiğimiz paraya yanarım.

Elano'ya mı kızmak lazım yoksa bu adamı 11e koyana mı :)

2011 Copa America başımızı yakacak gerçekten.:lol::lol:

Aydın Yılmaz'ı sana tercih ederim Elano bey.

Yalnız Aydın'ı sola koymak pek dogru gelmedi bana, çünkü Aydın driblingten cok, hız ve hızlanmasıyla iş yapan biri, ters ayakla çapraza-içe kat eden biri değil. Pino solda Aydın sağda olsa daha iyi olurdu bence.

Elano yerine Aydın, Ayhan yerine Cana oynasın onumuzdeki hafta.

Geri
Üst Alt