#9 Elano Blumer

Cevap: #9 Elano Ralph Blumer

Aslında bizim takımdaki en komplike en iyi futbolcu Elano.

Ofansif-Defansif Orta Saha oynar, sağ-sol kanat oynar hatta forvette bile eksiksiz oynar.

Ama neden öyle gözükmüyor, çözemiyorum 2 senedir.

Elano sevmedi bence İstanbul'u.

Elano bu gidişle Rusya'ya gidecek.

Şu haliyle değil Galatasaray, hıdrellez şenliklerinde dahi oynayamaz..

Rijkaard bu adami kadroda tutacagim diye Annan, Emana gibi topcularin alinmasina izin vermemistir.

Elano sadece kendini degil, Rijkaardi da yakicaktir eger bir an önce adam gibi oynamaya baslamazsa.

Bu değerdeki ve becerideki bir oyuncunun ideal 11 de kendine yer bulamaması enteresan.

Oysa geçen yıl çok iyi maçlar da çıkartmıştı.

Fizik olarak eksiği var.İlk yarının bitimine kadar bir şey beklemek zor.Bir tane idman yapamadı sezon öncesine kadar.

Hep bir takım eksikleri oluyor zaten Elano efendinin ne hikmetse (!), bekleye bekleye ağaç olduk. :o

Artık gerçekleri görmenin tam zamanı . Çok kötü bir futbolcu .

Kötü oynamaya devam edecekse kendine yer bulamaz ilk 11'de. Dün maçı da seyredemedim o yüzden net konuşamıyorum ama nerede oynadı Elano sağ tarafta çizgiye yakın mı yoksa ortaya yakın mı ?

Kötü oynamaya devam edecekse kendine yer bulamaz ilk 11'de. Dün maçı da seyredemedim o yüzden net konuşamıyorum ama nerede oynadı Elano sağ tarafta çizgiye yakın mı yoksa ortaya yakın mı ?

Sağ çizgiye yakın ve top aldığı zaman hep 2 kişi vardı etrafında.

Arkasında Ali Turan vardı ve şut gibi pas atıyor adam.

Sağ çizgiye yakın ve top aldığı zaman hep 2 kişi vardı etrafında.

Arkasında Ali Turan vardı ve şut gibi pas atıyor adam.

Çizgiye yakın oynaması bence yanlış, belki Ali Turan vardır diye öyle oynamıştır. Bakalım arkasında Sabri ile, yanında hazır bir Misimovic ile nasıl oynayacak ? Çünkü Keita bile Sabri olmadığı zamanlar eskisi gibi oynayamıyordu. Ve burada da Elano'yu savunduğum anlaşılmasın, tekrar ediyorum eğer hala kötü oynarsa zaten 11'de kendine yer bulamaz, bulmaması da en doğrusu olur.

Çizgiye yakın oynaması bence yanlış, belki Ali Turan vardır diye öyle oynamıştır. Bakalım arkasında Sabri ile, yanında hazır bir Misimovic ile nasıl oynayacak ? Çünkü Keita bile Sabri olmadığı zamanlar eskisi gibi oynayamıyordu. Ve burada da Elano'yu savunduğum anlaşılmasın, tekrar ediyorum eğer hala kötü oynarsa zaten 11'de kendine yer bulamaz, bulmaması da en doğrusu olur.

Katılıyorum arkasında Sabri ile de oynayamazsa yedek kalacak Elano.

Yahu bırakın bu adamın oynamadığı yer kalmadı sorun kendisinde.

Fizik kondisyon olarak takmın en kötüsü.

simdiye kadar hep savundum elanoyu ama artik yeter devre arasinda postalanir insallah!!

Elano, açık oyuncusu olarak oynatılacaksa arkasında hızlı ve hucümcu bir bek lazım. Ali Turan ile paslaşmalarında Ali hep ya geride kalıyor yada ver kaçları sezemiyor (adam stoper). Arkasında Insua veya Sabri olduğu zaman daha başarılı olacaktır fakat asıl mevkisi sağ-sol iç, forvet arkası olan bir oyuncu destek alamadığı taktirde pek başarılı olamaz , ancak Elano iyi bir alternatif sağ bekte ve önlibero da bile oynayabilme özeliği olan bir oyuncu ki geçen sene önlibero da oynattık adamı. Eğer kanat oyuncusu olarak düşünüyorsanız arkasındaki bek'i görmezden gelemezsiniz ve ayrıca son olarak devre arasında göndermeyi değil Elano gibi bir alternatifi nasıl değerlendirirz onu düşünmemiz lazım buda kadromuzun kalitesi açısından çok önemli, örnek vereyim Misimoviç çıkıp yerine Barış, Ayhan her hangi biri girsin daha mı iyi ?

Ortada oynar baskısı yoktur yumuşak kalır,kanata geçer ordada yerleri süpürür yok adamım yok..

Nasıl oyuncusun anlamadım ki çok sıradan oynuyor..

Artık sabır kalmadı,ne oynadığını bile bilmiyorum yıllık 3,5 alıyo.ama o paranın hakkını vermiyo,çabalamıyo..artık gitmeli.

Geri
Üst Alt