#9 Elano Blumer

Cevap: #9 Elano Ralph Blumer

Colman tamam da, Insua yilin fos transferidir. Mönchengladbachtan sopayla kovaladilar bunu. Hemde 2-3 sene evvel. Insua bitmis bir futbolcudur. Elano da Türkiye´ye uygun bir futbolcu degil. Ispanya´da oynar belki ama Türkiye´de imkansiz. Keske 3e 5e satsaydik.

Insua Mönchengaldbach'tan kovulmadı, takım küme düştüğü için kendisi ayrılmak istedi. Geçen sene Boca'da iyi işler çıkardı, eski formuna yaklaştı. Valencia maçında özellikle ilk yarı takımın en hareketlisiydi. Benim beğendiğim bir futbolcudur, statik olmaktan ziyade gezen, top isteyen ve top dağıtan bir adamdır. İlerleyen haftalarda göreceğiz, kondisyonu da 90 dakikayı çıkaracak kadar iyidir. Elano'yla karşılaştırmam bile, ki bence Ivan Ergiç dahi 5 tane Elano eder. Bunu geçen senenin ortalarında söylemiştim, hala iddia ediyorum. Elano transfer edilmeden önceki fikirlerim geçen sezon %100 değişti. Adamı çok seyrettiğim için iyi biliyordum, beklentilerim de büyüktü. Ama City'de oynadığının onda birini burada oynamadı. Hala bir ihtimal var, belki birkaç maç 90 dakika oynasa hem kondisyonu hem de takım oyunu gelişecek ama bizim bunu bekleyecek vaktimiz yok. Ayrıca geçen seneki performansı benim için Elano hakkında yeterli bir referanstır. Kesinlikle satılmalıydı ama sakatlığı yüzünden satılamadığını tahmin ediyorum. Kısacası Elano elde patlamıştır.

Insua Mönchengaldbach'tan kovulmadı, takım küme düştüğü için kendisi ayrılmak istedi. Geçen sene Boca'da iyi işler çıkardı, eski formuna yaklaştı. Valencia maçında özellikle ilk yarı takımın en hareketlisiydi. Benim beğendiğim bir futbolcudur, statik olmaktan ziyade gezen, top isteyen ve top dağıtan bir adamdır. İlerleyen haftalarda göreceğiz, kondisyonu da 90 dakikayı çıkaracak kadar iyidir. Elano'yla karşılaştırmam bile, ki bence Ivan Ergiç dahi 5 tane Elano eder. Bunu geçen senenin ortalarında söylemiştim, hala iddia ediyorum. Elano transfer edilmeden önceki fikirlerim geçen sezon %100 değişti. Adamı çok seyrettiğim için iyi biliyordum, beklentilerim de büyüktü. Ama City'de oynadığının onda birini burada oynamadı. Hala bir ihtimal var, belki birkaç maç 90 dakika oynasa hem kondisyonu hem de takım oyunu gelişecek ama bizim bunu bekleyecek vaktimiz yok. Ayrıca geçen seneki performansı benim için Elano hakkında yeterli bir referanstır. Kesinlikle satılmalıydı ama sakatlığı yüzünden satılamadığını tahmin ediyorum. Kısacası Elano elde patlamıştır.

Ergic mi Elano'dan iyi yapma Alkan.

Ergic mi Elano'dan iyi yapma Alkan.

Alper, daha yetenekli olmayabilir, daha kariyerli de olmayabilir, ama takıma yaptığı katkıya bak sadece. Ergiç'in oynadığı topa bak, Elano'nun oynadığı topa bak. Ergiç'in mücadelesine bak, Elano'nun mücadelesine bak. Benim için artık oyuncunun kariyeri mariyeri önemli değil, sahada yaptıkları önemli.

Alper, daha yetenekli olmayabilir, daha kariyerli de olmayabilir, ama takıma yaptığı katkıya bak sadece. Ergiç'in oynadığı topa bak, Elano'nun oynadığı topa bak. Ergiç'in mücadelesine bak, Elano'nun mücadelesine bak. Benim için artık oyuncunun kariyeri mariyeri önemli değil, sahada yaptıkları önemli.

Şu an Elano'dan hiçbirşey bekleyemeyiz.

2 ay sakatlık geçirdi.

Henüz kondisyonu yok ki oynayabilsin.

sezon öncesi kampıda geçirmedi,güçsüzdü zaten,arkasında da best right back ali turan vardı,elano iyi oynasaydı mucize olurdu bence:o

Neyse dostlar, bu konuda tartışmaya gerek yok. Neyin ne olduğunu göreceğiz ilerleyen haftalarda. Bakalım o zaman ne gibi bahaneler üretilecek?

Neyse dostlar, bu konuda tartışmaya gerek yok. Neyin ne olduğunu göreceğiz ilerleyen haftalarda. Bakalım o zaman ne gibi bahaneler üretilecek?

Başka bir şey söylemem bu konuda.

45 dakikayı zor çıkardı zaten görmüşsündür ?

Galatasaray'a gelmiş geçmişn en iyi yabancısı Elano ama etrafındaki futbolcular kalitesiz.

Galatasaray'a gelmiş geçmişn en iyi yabancısı Elano ama etrafındaki futbolcular kalitesiz.

Şimdi Elano'yu ben de beğeniyorum, abartma yani, Elano henüz bir şey veremedi takıma, ama gelmiş geçmiş en iyi yabancısı diyorsan ilginç.

Yahu hangi normal bir futbolcunun 45'ten sonra pili biter. Kewell bile 60'dan sonra mac koparabiliyo. Resmen komedi.

Yahu hangi normal bir futbolcunun 45'ten sonra pili biter. Kewell bile 60'dan sonra mac koparabiliyo. Resmen komedi.

Kötü felan oynadı diye abartmayın isterseniz. 2 ay sakat olan ve sene başı kondisyon antremanlarının hiç birine sakatlığı yüzünden katılmayan bir oyuncu Elano. Hadi sakatlanmamış olsa, antremanlara katılmış olsa ve hala aynı şekilde devam etse eyvallahta fazla abartmayalım lütfen. Kötü oynadıysa performansını konuşalım.

Takımımızın yapısı Elano'dan verim almaya biraz ters gibi. Bu sadece Elano içinde geçerli değil.Birçok oyuncumuz yüzü dönük top alamıyor ve sürekli fiziksel mücadeleye maruz kalıyor. Buda ekstra mücadele etmelerini gerektiyor. Misimoviç de ilk maçında bu sıkıntıyı çekti. Maçın en çok koşanı olması Misimoviç'in performansını düşüren bir etkendi. Atlanıyor bu durum.

Arkasında bir maicon önünde fabiano robinho yanında kaka ile güzel oynayan topçu.

eee barış özbek te oynar ya la bunlarla

futbolcularımıza laf edeceğimize -ki bu savunmak değil haksızlığı önlemek- tek başına da olsa bu takıma ne verebilmiş ona bakın.

Ben elanonun yerinde olsam o aldığım 3.5 milyon euroyu utanır almazdım ama o lincoln gibi karaktersiz değil

Dünya kupasında oynayacak diye geçen sene yan gel osman bi kilo bostan lık durumu da gözardı edilebilir

Geçen sene uzaktan şut çekmemesi de bence leo franco ile alakalıydı suç leodaydı yoksa ohooo elano lan bu

Bu sene yürür gibi oynaması da sakatlıktan çıktığı ay olduğu halde hala tek bir olumlu hareketi de olmayışı kesinlikle aydın yılmazın suçudur. Forma rekabeti yüzünden kendisini gösteremiyor elano maalesef

Savunulacak hiçbir yanı kalmadı. Rusya'dan talibi çıkarsa fazla düşünmeye gerek yok.

Kötü felan oynadı diye abartmayın isterseniz. 2 ay sakat olan ve sene başı kondisyon antremanlarının hiç birine sakatlığı yüzünden katılmayan bir oyuncu Elano. Hadi sakatlanmamış olsa, antremanlara katılmış olsa ve hala aynı şekilde devam etse eyvallahta fazla abartmayalım lütfen. Kötü oynadıysa performansını konuşalım.

Profosyonel bir oyuncu icin 45 dakika'dan bahsediyoruz. Baris'in Kayserispor macinda kemigi kirildi, aylarca topa ayak surmedi, sonra bir hafta idman ile Hertha macinda cikip takir takir top oynadi.

Elano icin mevkisinde oynamali dediginiz; sag ic oldu, sag acik oldu, santrafor arkasi oldu, forvet oldu, santrafor oldu, orta saha oldu ama sonuc yok. Sonra kaliteli adamlarla oynamali dediniz; Kewell, Baros, Mismo, Arda bunlarin hic biri boru degil. Kaka ile ne yapmis ki sonucta? Rezalet oyun, 2 gol bir asist.

Olmuyo iste, artik kabullensen iyi olur.

Profosyonel bir oyuncu icin 45 dakika'dan bahsediyoruz. Baris'in Kayserispor macinda kemigi kirildi, aylarca topa ayak surmedi, sonra bir hafta idman ile Hertha macinda cikip takir takir top oynadi.

Elano icin mevkisinde oynamali dediginiz; sag ic oldu, sag acik oldu, santrafor arkasi oldu, forvet oldu, santrafor oldu, orta saha oldu ama sonuc yok. Sonra kaliteli adamlarla oynamali dediniz; Kewell, Baros, Mismo, Arda bunlarin hic biri boru degil. Kaka ile ne yapmis ki sonucta? Rezalet oyun, 2 gol bir asist.

Olmuyo iste, artik kabullensen iyi olur.

Güzel arkadaşım adamın kötü oynadığını zaten biliyoruz, bir kere yorumlarımı oku ya, maçtan sonra ki yorumumu oku en basitinden. Ne demişim ? Böyle oynarsa 11'de yer bulamaz kendine ki doğrusu da budur demişim. Sen kalkmış ne diyorsun.

Bir kere Elano geçen sene ofansif orta saha oynadığı her maç iyi oynadı, aksini söyleyemezsin çünkü hakikaten iyi oynadı göz var nizam var yani. Bunun dışında ki maçlarda da elinden geleni yaptı, mücadelesini ve gayretini de gösterdi. Ve senin futbolu bilen bir insan olduğunu kabul edersek her futbolcunun fizik yapısının bir olmadığını anlarsın. Ona bakacak olursak Servet 2007/2008 sezonunda o kadar sakatlıklara rağmen 90 dakikayı çıkarıyordu neredeyse. Yani tamamen oyuncuyla ilgili bir durum bu. Ayrıca Elano 40 küsür milli maça çıktı, 2 maçta oynadığı oyunu genele almışsın, buna da birşey demiyorum, saygı duyuyorum ve ekliyorum;

Bu performansını sürdürmeye devam ederse zaten yedek kalır ki normali de budur. Devre arasına kadar böyle devam ederse de satılır...

Şuanki oyunuyla 250 bin euro etmez.Kendisine harcanan parayla çift yönlü orta saha alınırdı çok iyi kalitede.Nasıl kurtulucaz bu adamdan bilmiyorum.

Geri
Üst Alt