#9 Elano Blumer

Cevap: #9 Elano Ralph Blumer

elano kredisi çoktan bitti hiç bir numara göstermedi bize...kanatta oynar ağır kalır oyun kurucu oynar şut pas yapamaz cm oynar defans yapamaz ne oynar bu adam bilen var mı??

Ne mücadele ediyo ne topu iyi kullanıyo mustafa sarp bile daha yararlı oynuyo

Elano aynı Elano. Geçen senden beri bir arpa boyu yol almak bir yana, birkaç arpa boyu yol gerilemiş durumda. Elano için Cana'yı kesmek akıl karı iş değil. Umarım Buca maçında da Ali Turan ve Elano'yu oynatma gafletine düşmez Rijkaard.

bunuda gordum dıye denecek bısey yok,daha ıyı oynadıgını ıddaa edersen bende sana sapka cıkarırım.olay orda mehmet guven degıl elanonun sureklı kotu olusu,hazır olmayısı vs vs..brezılya mıllı takımındakı performansı zerre ılgılendırmıyor.bu takıma 1sezonu askın bı suredır bısey veremedıgı ortada.ama yıne de 2-3 hfta daha sabredıcem

beyler sezon öncesi kampı yemedi bu oyuncu,kötü oynadı evet çünkü çok güçsüz,sezon öncesi kampı çok çok önemlidir,bunu her futbolcu söyler,emre belözoğlu bile ilk sezon fenerde başarılı olmamasını sezon öncesi kampına bağladı,kendimi toplayamadım falan dedi,güçsüz olduğu zaman ne istediği yere pas atabilir,ne dribbling yapabilir,bi kaç hafta durun bakalım toplamazsa bende eleştiririm

şunuda belirtmem gerekir ayrıca ali turan bazuka gibi paslar attı sürekli,zaten dribbling i çok iyi bi oyuncuı değil elano,topu her aldığındada 2 kişi falan vardı başında,bu durumda elano değil,sağda arda da olsa iyi oynayamaz,anca keita gibi bi adam falan olmalı o pozisyonlarda,biraz sabredin:D

Aslında altyapıdaki gençlere örnek oluyor şu bakımdan ''bu adam Galatasarayda oynayabiliyorsa ben hayli hayli oıynayabilirim''

bir adamdan hiçmi ışık görünmez yaaa elano ne yapmaya çalışıyo böyle anlamış değilim

Bakiyorumda bazilari hala Elano'nun sahadaki gercek mevki veya pozisyonunu bulmus degil. Bulunca mutlaka haber verin ama :f68.gif:

Az sonra biri gelir mi acaba ,mevkisi orası değil,süper uzun pas atacak,yugoslav faulü yapıyor cidden merak ediyorum :asd:

Trabzonspor'lu Colman, Bursaspor'lu İnsua çok daha iyi futbolcu Elano'dan. Boş yere 3.5 milyon euro para ödüyoruz, devre arası üçe beşe bakmadan gönderilmeli.

Futbolda mevki, hatta poziyonların bile bir limiti varken, Elano'da bu sınırsız olarak tarihe gecmistir. Geldikten hemen sonra belirtmistim, iyi topcu kendini illa ki belli ederdi. Elano'nun koca bir sezondaki en iyi performansı deplasmandaki Atletico macı oldu. Carrusca'ya bırak Elano'yu, Aydın kadar sans verilseydi en az Alex kadar olurdu. Hatta daha iyi olurdu ki, Carrusca top surup adam eksiltmeyi biliyodu. Insua, Gallardo falan topu hikaye bunların.

Trabzonspor'lu Colman, Bursaspor'lu İnsua çok daha iyi futbolcu Elano'dan. Boş yere 3.5 milyon euro para ödüyoruz, devre arası üçe beşe bakmadan gönderilmeli.

Colman'a laf yok. O adam farklı ve harika bir adam. Nereye koyarsan koy oynar. Basıyor, koşuyor, top kullanıyor, şut çekiyor, defans ofans yapıyor. Insua ise bana göre Elano'nun şu halinden bile iyi değil

rijkaard sezon başı transferine izin vermedi.gitseydi hem bizim hemde kendisi için daha iyi olurdu

Colman tamam da, Insua yilin fos transferidir. Mönchengladbachtan sopayla kovaladilar bunu. Hemde 2-3 sene evvel. Insua bitmis bir futbolcudur. Elano da Türkiye´ye uygun bir futbolcu degil. Ispanya´da oynar belki ama Türkiye´de imkansiz. Keske 3e 5e satsaydik.

Geri
Üst Alt