#9 Elano Blumer

Cevap: #9 Elano Ralph Blumer

devre arasinda brezilya da bi takima kiralariz en azindan yari maasindan kurtulmus oluruz

devre arasında kaça satarsak satalım karlı iş yaparız. adamın içinden gelmiyor oynamak, zorla değil ya kardeşim satın gitsin. hem kontenjan açılır hemde ondan gelecek parayla ortasahaya takviye yapılır en azından sarpa tahammül etmek zorunda kalmayız

Dediğim gibi bu adam 3'e 5'e bakmadan satılmalıydı. İstenilmeyen Baptista olsaydı şimdi bu adamın yerinde çok fazla iş yapardı alacağı yıllık ücret de aynı olacaktı. Olmuyor olmayacak da.

Bu sene takimin sampiyon olacagina ne kadar inaniyorsam, Elano'nun da bu takima katki saglayacagina o kadar inaniyorum. Iyi isleyen, oturmus bir Galatasarayin önemli bir parcasi olabilirdi belki, ama bizi bu durumdan kurtaracak, tek basina takimi ileriye götürecek bir adam degil.

Dünyanın en iyi futbolcuları bile bazı takımlarda yapamıyor uyum sağlayamıyor.Bunun örneği çok.

Elano kaliteli bir futbolcu ama olmadı uyum sağlayamadı.Bundan sonra da zor. Ama her zaman sevdiğim bir futbolcudur.

Ocak ayına kadar sabır, Elano Elanocuları haklı cıkarırı umarım. Pek ümidim olmasa da.

Orta sahada bir Mustafa Sarp neyse hücumda da Elano odur. Eğer ki seneye de bu takımda olacaksa Mustafa da kalsın adaletin kantarı eşit tartsın

valla ukalalık yapmak istemem ama 2 yıldır şu forumda hakkında yorum yaptığım çoğu futbolcu hakkında doğru sonucu önceden gördüm:) de sanctis bu takımdan gitmeli dedim saçmalama italyanın yedek kalecisi dediler kaleyi bulan/ gol = 5/4 ortalamayla oynadı kovuldu.leo franco ile boş kale oynuyoruz dedim sen futboldan anlamıyosun dedi burdaki ulemalar leo da mayısı göremedi...elano bu takımı şeyine sallamıyo iyi oyuncu ama GS onun için sadece bir antrenman takımı oynamaz bu takımda para ediyoken satalım dedim brezilya milli takımı vs muhabbeti yapıldı hakaret edildi.sonuç ortada...serdar özkan ın kendine hayrı yok emre çolak a güvenmeyin çok çelimsiz dedik ama biz futbol cahili olduk...çok merak ediyorum şu elanoya söylediklerim yüzünden bana ve benim gibi düşünenlera hakaret eden futbol ulemaları elanonun içler acısı halini görünce hiç utanıyolar mı?...esen kalın.

valla ukalalık yapmak istemem ama 2 yıldır şu forumda hakkında yorum yaptığım çoğu futbolcu hakkında doğru sonucu önceden gördüm:) de sanctis bu takımdan gitmeli dedim saçmalama italyanın yedek kalecisi dediler kaleyi bulan/ gol = 5/4 ortalamayla oynadı kovuldu.leo franco ile boş kale oynuyoruz dedim sen futboldan anlamıyosun dedi burdaki ulemalar leo da mayısı göremedi...elano bu takımı şeyine sallamıyo iyi oyuncu ama GS onun için sadece bir antrenman takımı oynamaz bu takımda para ediyoken satalım dedim brezilya milli takımı vs muhabbeti yapıldı hakaret edildi.sonuç ortada...serdar özkan ın kendine hayrı yok emre çolak a güvenmeyin çok çelimsiz dedik ama biz futbol cahili olduk...çok merak ediyorum şu elanoya söylediklerim yüzünden bana ve benim gibi düşünenlera hakaret eden futbol ulemaları elanonun içler acısı halini görünce hiç utanıyolar mı?...esen kalın.

Üyelik tarihin hiç öyle demiyor ama, ne ayak ?

Epic Fail :asd:

Belki Fake'dir . İkinci üyelik büyük ihtimal :) Gerçek adın ne söyle deşifre et kendini !

Ziyaretçi olarakda takip etmiş olabilir önceden.:D

ulan canı sıkılan elano böyle olcak ben demiştim tarzı mesajlar atıyo,elano arşivinde de bunlar fazlasıyla mevcut:o

Rijkaardzede, futboldan sogudu adam.

Neyseki Muhammet var aynı dilden konuştuğumun birisi olarak.

Cidden eleştirilerden kaynaklı Elano ve Rijkaard topiclerine giresim kalmadı. Çünkü hep aynı şeyi yazıyoruz, sonra bir bakıyorumki, yazdığıma cevap olarak alakasız şeyler yazılmış ve sürü halinde gelinmiş.

Sıkıldım valla...

Geri
Üst Alt