#9 Elano Blumer

Cevap: #9 Elano Ralph Blumer

Cem, şöyle düşün. Bir sevgilin var, ve sevgiline gerçekten aşıksın. Seviyorsun onu. Her buluştuğunuzda ona daha çok ilgi göstermez, daha çok hediye almaz, daha çok öpmez misin? Çok romantik davranmaz mısın?

Bir de şöyle düşün, yine bir sevgilin var ama laf olsun diye. Yani seviyorsun ama öyle aşk falan değil. Tabii sevgilinle yine ilgilenirsin ama asla bir üstteki satırda verdiğim örnekteki sevgilin kadar ilgi göstermezsin.

Elano içinde böyle bu. Elano yine romantik bir adam özünde, ama bu adamın gerçekten aşık olduğu kadın Brezilya ve Manchester City'di.

Galatasaray ise Elano için, biraz laf olsun diye sevgili olunan bir kadın. Bu yüzden romantiklik, pekte içinden gelmiyor.

Sevdiğin sevgilinin babası sizin görüşmenize veya sevdiğin kızı daha çok sevmene engel şeyler yaparsa sen o sevgiliden soğursun ister istemez.

Kahretsin tekrar döndü. Simdi yine bir sans verilecek, yeniden bir patlama beklenecek, ruhsuz Elano yine sahada gözükmeyecek, yine 60'ta yürüye yürüye oyundan alinacak.... ölme esegim ölme. Uzun zamandir sabrettim ama özellikle Rijkaard ve Elano yüzünden ben tüm sabrimi kaybettim. Size iyi sabirlar. Allah sonumuzu hayreylesin.

Kahretsin tekrar döndü. Simdi yine bir sans verilecek, yeniden bir patlama beklenecek, ruhsuz Elano yine sahada gözükmeyecek, yine 60'ta yürüye yürüye oyundan alinacak.... ölme esegim ölme. Uzun zamandir sabrettim ama özellikle Rijkaard ve Elano yüzünden ben tüm sabrimi kaybettim. Size iyi sabirlar. Allah sonumuzu hayreylesin.

Buyrun cenaze namazına..:sad007:

Sarp, Baris, Ayhan, Aydin, Serdar, Gökhan Zan, Balta, Servet, Ali Turan'i izlemekten iyidir.

Aga, ben sizi anladım. Siz örgütsünüz, bir cemaat gibim bişi. Böyle toplanıp ayin falan yapıyorsunuz sanırım. Kurban olarak Elano-Rijkaard ikilisini seçmişsiniz. Yani çok enteresan ya. Rijkaard'ı veya Elano'yu eleştiren birisi mutlaka ama mutlaka diğerini de eleştiriyor. Bu ikisinden sadece birini eleştirene rastlamadım ben.

Artık harbiden inanmaya başladım bu duruma. Bakın Burhan Altıntop ne demiş...

[video]https://www.izlesene.com/video/komik-videolar-avrupa-yakasi-burhan-ve-tanriverdi-kedi-muhabbeti/619087[/video]

Aga, ben sizi anladım. Siz örgütsünüz, bir cemaat gibim bişi. Böyle toplanıp ayin falan yapıyorsunuz sanırım. Kurban olarak Elano-Rijkaard ikilisini seçmişsiniz. Yani çok enteresan ya. Rijkaard'ı veya Elano'yu eleştiren birisi mutlaka ama mutlaka diğerini de eleştiriyor. Bu ikisinden sadece birini eleştirene rastlamadım ben.

[video]https://www.izlesene.com/video/komik-videolar-avrupa-yakasi-burhan-ve-tanriverdi-kedi-muhabbeti/619087[/video]

Evet çünkü ikisi de Galatasaray'a hem performans hem de maddi açidan çok büyük zarar veriyor, belki de onlardan fazla zarar veren yoktur su anki kadroda. Baris Sarp filan bile benim gozümde daha degerlidir.

Bugünkü antrenman fotoğraflarında gene yok sonra sallıyorsunuz Elanoya diyorlar hani baba adam nerde buhar mı oldu Takımdaki ruhu sağlayacak kişi kim peki. Sonra ona da neden sallıyorsunuz diyorlar

Antreman resimlerine bakiyordum. Bir resim dikkatimi cekti. Bütün futbolcular Pujol´un hareketlerini dikkatle izlerken Elano arkada ne yapiyor :)

B_012a628443451cdd6e835dd4f0858ca5.jpg

Ben sadece ve sadece Elano'yu eleştiriyorum, Rijkaard'ı eleştirmediğimden iki kişilik eleştiriyorum ama. :)

Bir düsünün bu adam Ingiltereden neden gitti, bi düsünün bu adam artik neden Brezilya milli takimina cagrilmiyor bizde hala birsey bekliyoruz :)

Bir düsünün bu adam Ingiltereden neden gitti, bi düsünün bu adam artik neden Brezilya milli takimina cagrilmiyor bizde hala birsey bekliyoruz :)

Düşünüyorum kardeşim sağolsın.Hepimiz düşünelim.Bir resimden oyuncuya sallayacak kadar düşünemiyorum ben.

ingiltere den neden gitti diyeceğine,ingiltere ye neden gitti diye sormayı dene bi:asd:

Şu orta sahaya seni box to box diye aldık sen şu mustafayı bize izlettiriyorsun hakikaten sana yazıklar olsun bir colman kadar etmedin şu ligte :mad: 45 dakikalık bi şans versin rijkaard sana maçı kurtaramazsan da kessinler biletini

Şu orta sahaya seni box to box diye aldık sen şu mustafayı bize izlettiriyorsun hakikaten sana yazıklar olsun bir colman kadar etmedin şu ligte :mad: 45 dakikalık bi şans versin rijkaard sana maçı kurtaramazsan da kessinler biletini

Brezilyalı değil mi ya,duygusal yaratıklar..

Şu Mustafa'yı gördükten sonra ben bu takımda oynamasam bende hayata küserim...Batdal oyuna girdikten sonra kale arkasından dönüşü görünce içim gitti..

Orası öyle ya Elano'nun kıvırcık saçlarına razıydım bugün özledim bile :D

Ama Rijkaard gene kandırdı ısın alıcam oyuna diye :D

Gene dk 80'i bulunca boşuna terlediğini anladı oturdu kenara yazık adamla John Benjamin Toshack geçip duruyor Rijkaard :D

Orası öyle ya Elano'nun kıvırcık saçlarına razıydım bugün özledim bile :D

Ama Rijkaard gene kandırdı ısın alıcam oyuna diye :D

Gene dk 80'i bulunca boşuna terlediğini anladı oturdu kenara yazık adamla John Benjamin Toshack geçip duruyor Rijkaard :D

Rijkaard yüzünden bu halde olduğuna hem fikiriz yani :)yazıcaktım da heryer de Rijkaard'a sallamayayım dedim...Adamın gerçekten 2 senesi çürüdü burada

Rijkaard yüzünden bu halde olduğuna hem fikiriz yani :)yazıcaktım da heryer de Rijkaard'a sallamayayım dedim...Adamın gerçekten 2 senesi çürüdü burada

Tüm suç Rijkaard'ın olmasa bile oyuncuları çok entresan yerlerde çıkartıyor,örneğin Cana bence çok zor toparlanır adam Karabük maçında golü kesti takım arkadaşlarını ayağa kaldırdı,hoop Cana oyundan çıkıyor şimdi oyuncu olsam derim bu ne lan..Ve Barış sahadaydı düşün anlamıyorum yani daha kötüsü varken niye oynamıyorlar bu adamlar,bizim göremediğimiz neyi görüyor Rijkaard anlamış değilim.

Elano gibi bir değerin var oynatmıyorsun. :(

Ayrıca kendisine etkisiz felan diyordum ama Misimoviç'ten çok daha etkili bir oyuncu olduğunu anladım.

Şu Mustafa'yı gördükten sonra ben bu takımda oynamasam bende hayata küserim...Batdal oyuna girdikten sonra kale arkasından dönüşü görünce içim gitti..

Sanki oynadığında Sarptan daha iyi oynuyor.Kesemiyor işte Sarpı bile Sarp>Elano

Geri
Üst Alt