#9 Elano Blumer

Cevap: #9 Elano Ralph Blumer

3.5 milyon euroluk adamı kulübede oturtacak kadar mali durumumuz düzelmiş ama bizim haberimiz yok.

Rijkaard gittikten sonra bir kıpırdama olmazsa Elano sende hala,inşallah taraftar seni her maç yuhalar!!!Taraftarı zıvanadan çıkardınız!!!

Dünkü maçta yabancı sorunu mu vardı?Onu geçtim Misinin yerine Elanoyu almadı aynı bölge adamları olmasına rağmen neden sence?

Dünkü maça nasıl çıkmasını bekliyorsun? Adam kaç haftadır idmana bile çıkmıyor.Zaten o olay bitti.Cana'ya yabancı kontenjanı deyip Elano için bu maçı göstermek ayri bi mallık

Çok üzülüyorum bu çocuğa, yedek kulübesinde ki melül melül bakışları. Dün oyuna girmeliydi Ayhan'ın yerine.

derbide sahada gormek istiyorum.. ne olursa olsun oynamali..

552.post

Derbide Elano'ya dikkat.1.5 yılın patlaması geliyor...

Rijkaard kalsın diye diye yönetime kaldırdı. Kendisi kötü performansını devam ettirdi.

Zaten elano kötü oynadığı içinde gönderilmedi city'den ekip toplayıp td'ye karşı tavır aldığı için gönderildi. Bizim yönetimimiz td'ye tavır alanları değil td'yi gönderiyor.

Deplasmandaki Atletico macinin benzerini oynasin Saracoglundan yenilmeden geliriz.

Deplasmandaki Atletico macinin benzerini oynasin Saracoglundan yenilmeden geliriz.

Daha iyisini oynayacak benim tahminimce.

Not:Tahminlerim hep yanlış çıkmıştı ama bu sefer doğru çıkar umarım Mete :).

Geri
Üst Alt