#9 Elano Blumer

Cevap: #9 Elano Ralph Blumer

Kondisyonu bitik seviyede değilse sezon başındaki gibi ben fener maçına ilk 11 de koyarım,ama kewell-baros sakatmış,elano yu sağ tarafa koymak çok mantıklı değil bence,çünkü hala fizik gücünün yerine geldiğini sanmıyorum,belki size biraz saçma gelecek ama eksikler ve pino nun über yeteneksizliği varken şöyle bi kadroyla çıkılabilirmi acaba:)

------------aykut----------

serkan------neill-------ali--------insua

-----sabri-----cana-------barış

---------elano-------misi-------

---------mehmet batdal--------

pek kullanılmayan bi sistem ama denenebilirmi acaba,eksik çok çünkü:)

müthiş diziliş bence de.dünden beri bende (batdal-baros hariç) aynı dizilişi,aynı isimleri düşünüyordum..

Arkadaş nasıl bir kondisyon sorunuymuş 10 ay topa değmeyen adam 2-3 haftada çakı gibi oluyor sayın Blumer'in hala kondisyon sorunu varmış o yüzden faydalı olamıyormuşmuş.Geldiğinden beri aynı muhabbet yeter artık bu kadar dik kafalı olunmaz hatalı olduğunuzu kabul etmemek için saçmalamaya gerek yok Elano zaten güçsüz bir oyuncu kondisyonu olacağı bu kadar, Premier ligde oyundan çıkma rekoruda kendisinde diye biliyorum.Bakın şuan oyununa bile daha laf etmedim siz bu gerçeği bile örtpas etmeye çalışıyorken futbolculuğuna nasıl kılıflar buluyorsunuz tüm GSC görsün istedim.

son bir sansi kaldi..yarin hepimiz gorucez.

Kendisine belki 30 maç şans verildi ama hiçbirini kullanamadı. Bu kadar şans verilen bir futbolcu yoktur.

Solaçıkta denenmiş son antremanda.İlginç.

Solaçıkta denenmiş son antremanda.İlginç.

Ali Sami Yen'deki Fenerbahçe maçında sol açıktaydı.

İlk saniyede Gökhan Gönül'e pres yaptı topu kaptı Sarp'a verdi.

Sarp kaleciyle karşı karşıya kaldı kaleye vurmadı içeri açtı ve pozisyon geçti 40. saniyeydi daha.

Sarp kaleciyle karşı karşıya kaldı kaleye vurmadı içeri açtı ve pozisyon geçti 40. saniyeydi daha.

Bilemiyorum.

Ama solda oynayabilecek oyuncumuz çok az hatta yok.Kewell,Arda yok.

Bilemiyorum.

Ama solda oynayabilecek oyuncumuz çok az hatta yok.Kewell,Arda yok.

Sol açıkta oynatır mı bilmem.

Bence söyle bir diziliş olacak;

Aykut

Sabri-Neill-Servet-Insua

Barış-Cana-Ayhan

Elano-Misimovic

Pino

Sol açıkta oynatır mı bilmem.

Bence söyle bir diziliş olacak;

Aykut

Sabri-Neill-Servet-Insua

Barış-Cana-Ayhan

Elano-Misimovic

Pino

Pino santraforda çok etkili olabilecek bir adam değil.Batdal'ı oynatırsa daha iyi olacak.Elano'nun bu son şansı ispatlaması lazım artık kendini.

Pino santraforda çok etkili olabilecek bir adam değil.Batdal'ı oynatırsa daha iyi olacak.Elano'nun bu son şansı ispatlaması lazım artık kendini.

Bekleyip göreceğiz.

Pino hızlı Batdal ise pivot.

Taktiğe göre 2sinden biri oynar.

O maçta özellikle 2.yarı da çok iyiydi, ataklarımızı başlatan, başlatmaya çalışan adamdı.

Günün kahramanı olacak . 1 Golü var kesin Fener maçında .

Bekleyip göreceğiz.

Pino hızlı Batdal ise pivot.

Taktiğe göre 2sinden biri oynar.

Lugano-Bilica çıkarlarsa Pino belki etkili olabilir.Ama Yobo oynar muhtemelen Pino'ya adım attırmazlar orada.Fiziği iyi hava toplarında etkili bir santrafor daha iyi olur bu maç için Mehmet gibi.

Oynamıyosan bile bari uzaktan biraz şut çek ya

Lugano-Bilica çıkarlarsa Pino belki etkili olabilir.Ama Yobo oynar muhtemelen Pino'ya adım attırmazlar orada.Fiziği iyi hava toplarında etkili bir santrafor daha iyi olur bu maç için Mehmet gibi.

Lugano ve Yobo Pino'dan yavaş.

Araya atılan toplarla etkili olacağız top şişirmeyeceğiz ki benim dediğim sistemde.

Lugano ve Yobo Pino'dan yavaş.

Araya atılan toplarla etkili olacağız top şişirmeyeceğiz ki benim dediğim sistemde.

Lugano neyse de Yobo bu ülkeye gelmiş en seri stoperlerden birisi :).Mehmet'de öyle yavaş bir adam değil.Fiziğini kullanıp zorlar en azından.Elano ve Misimovic'le dediğin sistemi oynarsın bence de.Ama Pino değil Batdal olmalı.

Görülen o ki, Pino'ya en yakın isim Elano olacak. Oyun zekasıyla Pino'yu etkili yerde topla buluşturabilir gibi.

Geri
Üst Alt