#9 Elano Blumer

Cevap: #9 Elano Ralph Blumer

bu pası sarp ta atar ne var ki

diyen birileri çıkabilir dikkat:asd:

Serveti hain edenler 2 yıldır en çok parayı alıp, en az katkıyı veren elano beyi hemen bir maçta tekrar göklere çıkarttı. Elano ilk önce istikrar sağlasın, bu takıma katkı vereceğini bize ispatlasın, maç seçmeden her maçı ciddiye alsın. Sonra biz de onu destekleriz.

Servet hainse (!!) bu adam katildir. (karşılaştırma açısından söyledim, bu hainlik olayı gitgide saçmalaşmaya başladı)

vlcsnap2010102423h43m52.jpg

STSL de bu pası atan 313131313 tane adam bulurum. Elanoya ne gerek var.

R. Dilmen

bugün böyle bir şey dedi mi :D

ya ne saçması aklı başında her adam servet in ne halt yediğini anlar,tercümanın açıklamaları sadece onaylama gibi bişey oldu.

Elano sağ iç oynadı ve başarılı oldu.

Hücuma katkısı yüksek bir bek ve savaşçı bir orta saha ile Elano iş yapacağını gösterdi.

Hagi neden ilk antremana çıktığı gibi Elano ile konuştuğunu da göstermiş oldu bize.

Cani isteyince ne guzel oynuyormus beyefendi.

3-4 kişiyi çalımlayarak bir ceza sahasına ilerlemesi vardı hatta caneri de geçti galiba varmı ufak videosu :D özette bulamadım :D golü atsa beni yak kendini yak elano blumer olurdu orası :D

[video=youtube;fx0zjhkQ6tc]https://www.youtube.com/watch?v=fx0zjhkQ6tc[/video]

Elano'nun arapasi ve üst üstte attigi calimlar.

Bugün maç topiğine de yazdım o ilk yarıdaki oyununu görünce herifin içine Hagi kaçmış sandım. Tamam zaten daha öncedende iyi oynadığı maçları gördük; pas dağıtışı oyunu açışını biliyorum ama adam bugün çalıma girdi, şut çekti 40 metreden. Apayrı bir güvenle oynadı adam resmen. Zaten o çalımların sonuncusuda atsa karşı karşıya gol olsa lan Pinoooooo Pinooooooo :D atamadın bak ben attım diyecekti :D

Geri
Üst Alt