#9 Elano Blumer

Cevap: #9 Elano Ralph Blumer

Hagi ona güvendiğini anlatmış buda elano'ya olumlu etki yapmış daha iyi olucak.

Hagi'nin sisteminde takımın beyni olacaktır.

Geçen sezonki Atletico Madrid deplasmanındaki performansından sonra gördüğüm en iyi Elano vardı kadıköyde

Tek cümleyle açıklamak gerekirse,Elano da Pino da,Arda'yı hiç aratmadılar.Helal Olsun Aslanlarıma..İnsan Gibi Savaşmadılar :)

Dün gece süperdi iğne deliğinden geçirdi topları şu ana kadar izlediğim en iyi elanoydu

İnşallah ağzmıza bir parmak balı çalıp gene 1 ay yatışa geçmez :)

İnşallah ağzmıza bir parmak balı çalıp gene 1 ay yatışa geçmez :)

yok yok.topladı artık.son 10 dakika forma giymeyi beklemeyecek.Haginin bankolarından biri olacak.Bunun etkilerini dün gördük Elanoda..

Artık takıma güveniyorum.Ve 6-7 haftalık bir galibiyet serisi yakalayacağımızı düşünüyorum..

O kösede tık tık dokunmaları yokmu beni benden aldı ama fizik olarak hala zayıf fizik olarakta kendini bulursa haginin vazgecilmesi olur

Eski mesajlara baktım da Elano kötü diyenler varmış hala.El insaf ulan azıcık adam olun da yiğidi öldürüp hakkını yemeyin.

elano elinden geleni yaptı bence daha iyiside olacaktır şu seviyede kondisyonu yok onuda hagi yüklücek

hagi elanoyu kazanıcak ınsallah rıjkaard öldürdü adamdahem gıtmek ıstıyodu hemde oynamıyodu

[video=youtube;fx0zjhkQ6tc]https://www.youtube.com/watch?v=fx0zjhkQ6tc[/video]

[video=youtube;2CGVNyAIZ0s]https://www.youtube.com/watch?v=2CGVNyAIZ0s[/video]

Umarim böyle oynamaya devam edersin Elano. Elano-Arda-Misimovic-Baros. Müthis olur.

Lincoln 3-5 kötü oynayınca yattı oluyor, Elano senede 1 maç iyi oynayınca süper oyuncu.Adaletinizi yiyim. :)

caner kudurdu bütün maç. hakkaten bu adam fenerliymiş ya :)

beni en cok etkileyen hareketi hakemle bir tartısma sırasında mustafa sarp a yerine git seklinde bir harekette bulunmasıydı oynamasaydı bile bu takım olma bilincinde ki ilk adımı yeterdi

Geri
Üst Alt