#9 Elano Blumer

Cevap: #9 Elano Ralph Blumer

Ne kadar komplocu bir milletiz bu işte kesin İsraillilerin parmağı vardır.

[video=youtube;5j9SUITBf68]https://www.youtube.com/watch?v=5j9SUITBf68[/video]

Fener macındakı gıbı devam eder ıns

Harbi ırza geçmiş.

Elanonun performansından yararlanmayı bileceksin demek ki mustafa sarp la orta sahada değilde sağ tarafta daha iyi oynuyor bu adam.Brezilyadaki gibi.

Mircea Lucescu tarafından hain ilan edilmişti Elano. Takımın içini karıştıran isimmiş Shaktar'da. Manchester City'de de Brezilyalı çetesinin başındaki isimmiş. Elano yedek kalıyor diye, Jo ve Robinho tavır koymuş Hughes'a zamanında.

:2aloh1:

Ne adamsın ya :D

:2aloh1:

Ne adamsın ya :D

Bakın inanmıyoruz Elano olunca..(Ben de inanmıyorum o ayrı) Bu ikili tartışma ibretlik mesela. Cem Kılıç için demiyorum ama O yazıda Elano'dan değil de Arda'dan, Servet'ten, Hakan Şükür'den veya Hasan'dan bahsetse kesin inanırdık değil mi?

Bakın inanmıyoruz Elano olunca..(Ben de inanmıyorum o ayrı) Bu ikili tartışma ibretlik mesela. Cem Kılıç için demiyorum ama O yazıda Elano'dan değil de Arda'dan, Servet'ten, Hakan Şükür'den veya Hasan'dan bahsetse kesin inanırdık değil mi?

Ben hiç bir zaman bu tür haberlere inanmadım/inanmam da. Elano ile falan alakası yok bu durumun. Elano ilk geldiğinde Luce'nin ağzından bir dolu övgülü sözler sarfediyorlardı. Fakat Elano ne zaman formsuz olmaya başladı o zaman bu haberler çıktı. Serhat'ta gerçekmiş gibi buraya yazıyor işine geleni yapıyor yani, ona güldüm ben :)

Mircea Lucescu tarafından hain ilan edilmişti Elano. Takımın içini karıştıran isimmiş Shaktar'da. Manchester City'de de Brezilyalı çetesinin başındaki isimmiş. Elano yedek kalıyor diye, Jo ve Robinho tavır koymuş Hughes'a zamanında.

Miş'ler ile birlikte birde sonuna öğrenildi/bildirildi ekle. Yarın gel fotomaçta işe başla...

Hep böyle oyna be Reis. Hep böyle oyna

Fener maçının en iyisiydi. Kendi yerinde oynatılınca takımı maestro gibi yönetiyor.Nede olsa Brazilyalı. Elano koşmuyor diye bazıları idda ediyor ama Elanonun kendine has bir oyunu var futbol kalitesinden dolayı ekonomik koşup daha faydalı olabiliyor. Barış gibi boş boş koşanlarıda görüyoruz takımı adeta bir kişi eksik oynatıyorlar.

böyle devam edersin inş reis.

Elanonun ne kadar duygusal olduğu yedek klubesinde otururken gözlerinin dolmasından belli değilmi renkdaşlar bu adam bu takımda oynamak istiyor çünkü futbolun sevildiği değer verildiği bir ülkede yetişti ve o değeri birde Türkiyede görüyor .

Rıdvan'In yazdıklarını okuyorum daha bitiremedim gülmekten . Elano, 180 km. hız yapabilecek arabası varken, 100'le gidiyordu. Hagi ona güven duyduğunu hissettirince, biraz gaza bastı ve 150'ye çıktı. Elano, Türkiye'deki en iyi 4 yabancıdan biri .

Elano, Türkiye'deki en iyi 4 yabancıdan bir tanesi. Ki Brezilya Milli Takımı'nda oynuyor. Hatta yedeği de Barcelona'nın sağ beki Dani Alves. :asd:

Rıdvan'In yazdıklarını okuyorum daha bitiremedim gülmekten . Elano, 180 km. hız yapabilecek arabası varken, 100'le gidiyordu. Hagi ona güven duyduğunu hissettirince, biraz gaza bastı ve 150'ye çıktı. Elano, Türkiye'deki en iyi 4 yabancıdan biri .

Elano, Türkiye'deki en iyi 4 yabancıdan bir tanesi. Ki Brezilya Milli Takımı'nda oynuyor. Hatta yedeği de Barcelona'nın sağ beki Dani Alves. :asd:

Rıdvan error veriyor durmadan :D

Rıdvan'ın öncedende Elano'ya kötü oyuncu dediğini hatırlamıyorum. Çok kaliteli ve iyi bir oyuncu diyordu. Yanılıyor muyum ?

Yanılmıyorsun, ama " hep arabasını 100 de kullanıyor" diyordu.

İşte şimdi 150ye çıkarttı demiş. Max 100 yapıyor dememiş.

100de kullanıyor demesini tam kapasiteyle oynamıyor olarak açabiliriz. Bu da doğru. Hepimizde hemfikiriz sanırım bu konuda. Şimdi kapasitesini göstermeye başladı ama maxta değil demiş.

Geri
Üst Alt