#9 Elano Blumer

Cevap: #9 Elano Ralph Blumer

Elano , Fenerbahçe maçında ne yaptı.

[video=youtube;8Fh1x1DtxJk]https://www.youtube.com/watch?v=8Fh1x1DtxJk[/video]

Elano , Fenerbahçe maçında ne yaptı.

[video=youtube;8Fh1x1DtxJk]https://www.youtube.com/watch?v=8Fh1x1DtxJk[/video]

Niang'in kaburgasini ezen kisiyi bulduk galiba. :D Elano fena girmis adama. :asd:

Rıdvan'In yazdıklarını okuyorum daha bitiremedim gülmekten . Elano, 180 km. hız yapabilecek arabası varken, 100'le gidiyordu. Hagi ona güven duyduğunu hissettirince, biraz gaza bastı ve 150'ye çıktı. Elano, Türkiye'deki en iyi 4 yabancıdan biri .

Elano, Türkiye'deki en iyi 4 yabancıdan bir tanesi. Ki Brezilya Milli Takımı'nda oynuyor. Hatta yedeği de Barcelona'nın sağ beki Dani Alves. :asd:

bence doğru sölemiş. he bi yerde yanılıyor evet adni alves elano nun yerine oyuna dahil oldu hep ama bu dani alvesin sağ bek olduğu gerçeğini değiştirmez. bencede elano türkiyedeki en iyi 4yabancıdan biridir

YA yine antenmana katilmamis aceba oynayamiyacak mi Antalya macinda.

Tam grip olacak zamanı buldun Elano ya.

Rıdvan'In yazdıklarını okuyorum daha bitiremedim gülmekten . Elano, 180 km. hız yapabilecek arabası varken, 100'le gidiyordu. Hagi ona güven duyduğunu hissettirince, biraz gaza bastı ve 150'ye çıktı. Elano, Türkiye'deki en iyi 4 yabancıdan biri .

Elano, Türkiye'deki en iyi 4 yabancıdan bir tanesi. Ki Brezilya Milli Takımı'nda oynuyor. Hatta yedeği de Barcelona'nın sağ beki Dani Alves. :asd:

Ben pek bir gülünecek nokta bulamadım :o

Elano'nun yedeği D.Alves değil mi ?

grip hastalığı fenadır iki gün dinlenmesi normal.

Ben pek bir gülünecek nokta bulamadım :o

Elano'nun yedeği D.Alves değil mi ?

Ya ben yanlış hatırlamıyosam Elano'yu beğenmiyodu Rıdvan bey . Belki formsuz vs.. diyodu ama iyi olacak gibilerinden konuşmuyordu .Dünya kupasında neydi o yorumları bütün ntvspor'un .Dünya kupasındaki Elano Galatasaraydaki Elano farklı deyip durdular . Bunun bi çok sebebi varken normal her taraftarın yapabileceği tarzda yorumlar yaptılar.Oraya tv de spor programına çıkan bi adamın daha özel düşünce uyandırıcı şeyler söylemesi lazım . Fb maçından sonra da bi maçta adamı göklere çıkardı tekrar . D.Alves dünya kupasında öyleydi ama oranın oyuncusu değil hani bi genelleme olmaz bu . Elano nun yedeği Dani Alves diyemeyiz bence . O dünya kupası için geçerli bi durumdu .Ya da dunga için diyelim.Yani bi orta saha oyuncusunu ELano'nun yedeği yapsa genelleme olur tamam ama bu dediği Rıdvan'ın Brezilya'yı sadece dünya kupasında izlediğini , bu fikrinin sadece ordan oluştuğunu gösteriyo bence .En iyi 4 yabancıdan biri demek için fb maçını beklemiş . Elano'yu adam gibi dünya kupasında falan izlemiştir kesin .M.City de çok baktığını sanmıyorum . Hani basit yorumcu gerçekten .

Grip olacak zaman mı be arkadaş; hiç mi kendine bakmıyorsun? Sana en çok ihtiyaç olan zamanda takımını yalnız bırakmazsın umarım..

Kaleye daha fazla şut çekmesi lazım

Oynar umarım Antalya maçında.

Oynadığında neler yapabileceğini gördük.

oynarsa yazar golünü.

oynamayacak deniyor ama takıpte olalım durumu

Geri
Üst Alt