#9 Elano Blumer

Cevap: #9 Elano Ralph Blumer

Mustafa Sarp'ın rolünü üstlendi. Belki de tek fazlası attığı gol ve asistiydi.

Bugün yine iyi değildi de, bırakın Bank Asya takımına karşı da 1 asist yapsın. Golü zaten kendi yaratıp atmadı.

bence fark bankasya takımı olmasında dolayı değildi. oynadığı yer farkı yarattı çizgide kayboluyordu. burda daha faydalı.

Serhat denen insan ziyani her gün bilgisayarı açıp insua, elano ve barış özbek'E saydırmak dışında yaptığın hayırlı bir iş yokmudur? biraz faydalı ol topluma, çık hava falan al. Artık fazla önemsenmiyorsun.Kendin çalıp oynuyorsun.

1 gol 1 asist. :yenieek: Basit gollerin adamı Elano. Attığı goller çok kolay gibi görünse de herkesin atamayacağı goller. Asistinden önce Pino'ya sağ açıktan kestiği nefis bir orta vardı, gol orada gelmeliydi ama Pino'nun şansızlığı. Neyse, iyidir iyi... İlk yarıda ve ikinci yarıda müthiş iki uzun topu vardı, akıllara zarar. :coffee:

Vay ben çocuğumu kesem :omg::n:

B_c4b41aad9aa5375ecf6f766fdfe011b0.jpg

Biz taraftar olarak Elano' dan beklentimizde hatalı olan tarafız, Elano' dan fizik gücüne dayalı oyun bekliyoruz, bu beklentimiz mantıklı değil. Takımda en akılcı oynayanın olduğunu görmek gerekir.

Ya iyi guzelde karsimizdaki takim Bank Asya'dan, bu maçtada vasatin ustune çikmayacaksa hangi maçta çikacak ayiptir sormasi.

Ya anlamiyorum,Man City-Hamburg maçinda adam'in futboluna hayran olmustum. Ama yabancilara noluyorsa bize geldiklerinde birsey oluyor arkadas.

Umarim bu maç onun için çikis maçi olur.

Ya iyi guzelde karsimizdaki takim Bank Asya'dan, bu maçtada vasatin ustune çikmayacaksa hangi maçta çikacak ayiptir sormasi.

Ya anlamiyorum,Man City-Hamburg maçinda adam'in futboluna hayran olmustum. Ama yabancilara noluyorsa bize geldiklerinde birsey oluyor arkadas.

Umarim bu maç onun için çikis maçi olur.

BAM çukuruna düşüyorlar. BKz Misimovic.

Gol ve asist disinda bildigimiz Elano gibi oynadi. Oyunun genelini ele aldigimda cok iyi oynadi diyemem.

1 gol

1 asist.

hadi bakalım

İyi değildi, fakat kötü de değildi. Çok şık bir gol attı. :tiphat:

Yozlasmis bir futbolcu.

Kendisine hala inaniyor, güveniyorum. Yunus Can'in da dedigi gibi "Haydi bakalim!"

Geri
Üst Alt