#9 Elano Blumer

Cevap: #9 Elano Ralph Blumer

Dün en az 3 tane gol atmasi lazimdi bence.

Takim o kadar mükemmel futbol oynadiki, bütün ritmi bu adam bozdu. Yerli oyuncularimiz hep bu adamla verkac denediler ama Elano efendi hep önce topu istop etti sonrada 360 derece topla döndü ve sonrada pasini verdi. Bu is bu adamla olmaz, bize hizli düsünen adamlar lazim. :o

Elano'da çalım atma özelliği yok, biz ondan keita'lık Arda'lık bekliyoruz, ben Elano'nun kanat oyuncu olduğunu da düşünmüyorum ki Brezilya'da tam anlamı ile de kanat oynamıyor du, Daha çok Maicon'a yardımcı onun önüne top atsın gibi biraz daha içeriye kapatarak oynuyordu, ayrıca o takımda çalım atıp topu ileriye götürecek çok üst düzey 2-3 oyuncu oynuyor, bizde Elano'nun faydalı olması için kesinlikle üstünde ki yükü kaldırmamız gerekiyor.

Kısaca şöyle bir özet geçeyip

Elano, topu orta sahada alır pas yapar ve topu kanatta ki çalım atan oyuncuya (Robinho) aktarılır o oyuncu driplingi yapar o arada Elano yaklaşır defansin dengesi çalım atan oyuncu yüzünden dağıldığı için topu baskı görmeden alır, ya şut atıp gol yapar yada aradan birini kaçırır ( 2'ye bir yapar yapar oğlu yapar ) ama biz Elano'dan, Robinho'luk yapmasını bekliyoruz.

Beyler elano ya bu maçta kötü oynadı diyene harbi bi kafa atmak gerekir,yahu daha ne yapacak adam,topları olumlu kullandı hep,2-3 tane defans arkasına çok iyi pası var,bide takımda en çok top çalan oyuncu lorik cana,9 top çalmış,ondan sonra en çok top çalan oyuncu kim?,haberiniz varmı merak ettim.

Elano dripling atmasını bilmiyor, üstelik yavaşta, pres ve mücadele konusunda, rakibe girişme konusunda yetersiz ama yinede süper bir futbolcu daha 10 yıl bizde oynamalı. Başka Elanolar bulup transfer etmeliyiz.

Yahu bırakın iyiymiş, eşek yüküyle para harcanan adamın bu kadar oynaması sizi mutlu ediyorsa bilemem beni etmiyor.Takımdan maddi anlamda açık arafazla para alsın masraf olsun, top oynamaya gelince diğerleriyle eşit hakka sahip olsun yok takım oyuncusu bilmem ne.Yok öyle bişey.Ayhan çoğu zaman daha iyi oynuyor Elanodan.Bu kadar oynayacak bir adam için eşek yüküyle masrafa yabancı hakkına nazını çekmeye gerek yok.Colman 2-3 milyon euroluk adam her bakıma Elanoyu katlar.Kaldıki bu oyununu bile arıyoruz her maç. :o

Yok valla yönetimden önce taraftar değişmeli heralde öyle görünüyo.

Elano'nun çok para alması Elano'nun suçu mu.

Yahu bırakın iyiymiş, eşek yüküyle para harcanan adamın bu kadar oynaması sizi mutlu ediyorsa bilemem beni etmiyor.Takımdan maddi anlamda açık arafazla para alsın masraf olsun, top oynamaya gelince diğerleriyle eşit hakka sahip olsun yok takım oyuncusu bilmem ne.Yok öyle bişey.Ayhan çoğu zaman daha iyi oynuyor Elanodan.Bu kadar oynayacak bir adam için eşek yüküyle masrafa yabancı hakkına nazını çekmeye gerek yok.Colman 2-3 milyon euroluk adam her bakıma Elanoyu katlar.Kaldıki bu oyununu bile arıyoruz her maç. :o

Bu yorumun aynısını Misimoviç'e yapmadığın için yaptığın yorum beş para etmiyor.

Colman'ın iki sene önceki rezalet performansına bak birde.Ve de Trabzon'un o günkü haliyle bugünkü haline bak.Defalarca anlattık bunu ama belki kendi verdiğin örnekten görürsen daha iyi anlarsın.

Yerli oyuncularda bu gözle bakıyor yabancılara adamlar eşek yükü para alıyor benmi uğraşayım diyorlar sonuç:Averajı ekside olan ligte 10 sırada olan Kayseri ve Beşiktaş maçlarından sonra küme düşme hattında olacak Galatasaray.

Bu yorumun aynısını Misimoviç'e yapmadığın için yaptığın yorum beş para etmiyor.

Misimovic kaç kere oynadı doğru düzgün bizde?Geldiğinden beri takımın doğru düzgün oynadığı bir maç yok.Elano 1.5 senedir var iyi kötü oynadığımız maçlarda da vardı hiçbir şey yapamadı.1.5 senede Ayhandan daha kötü oynamış bir adamı ne yapayım takımda?Bu kadar masraf etmeye gerek var mı?

Misimovic ilerleyen zamanlarda takıma alışıp fayda sağlayabilecek bir oyuncu olduğunu düşünüyorum, olmuyorsa oda gider zaten.

Misimovic kaç kere oynadı doğru düzgün bizde?Geldiğinden beri takımın doğru düzgün oynadığı bir maç yok.Elano 1.5 senedir var iyi kötü oynadığımız maçlarda da vardı hiçbir şey yapamadı.1.5 senede Ayhandan daha kötü oynamış bir adamı ne yapayım takımda?Bu kadar masraf etmeye gerek var mı?

Misimovic ilerleyen zamanlarda takıma alışıp fayda sağlayabilecek bir oyuncu olduğunu düşünüyorum, olmuyorsa oda gider zaten.

Bu yorumun aynısını geçen Kasım'da sana yazıyorduk cevap olarak bilmem hatırlar mısın ? Geçen sene ki Elano'nun durumundan hiç bir farkı yok.Çünkü o da kamp kaçırmıştı, o da başlarda yedek felan kalıyordu.Çelişiyorsunuz resmen.Misi 1.5 sene kalsa aynı tantana aynı yorumlar devam edecek.Kısır döngü

Bu yorumun aynısını geçen Kasım'da sana yazıyorduk cevap olarak bilmem hatırlar mısın ? Geçen sene ki Elano'nun durumundan hiç bir farkı yok.Çünkü o da kamp kaçırmıştı, o da başlarda yedek felan kalıyordu.Çelişiyorsunuz resmen.Misi 1.5 sene kalsa aynı tantana aynı yorumlar devam edecek.Kısır döngü

Ama aradaki fark şu.Elano zaten kötü oyuncu, yani Mustafa sarpın bu halini takımın kötü olmasına bağlayamassın mesela.

Ama aradaki fark şu. Serhat daha Misimoviç 'e Elano gibi cephe açmadı.

Geldiğinde övmüştü yanlış hatırlamıyosam,lafını yemez şimdi,misi iyi oynarsa alıntılar yazdığını konuşur işte boş boş.

Geri
Üst Alt