#9 Elano Blumer

Cevap: #9 Elano Ralph Blumer

Kafanız iyi girmeyin şu konuya.Dunga'dan önce de milli takımda banko oynuyordu Elano.2004'ten beri oynuyor takımda.Bunu yemiyoruz.Çamur atacak başka birşey bulun,çürümüş fikirlerinizi durmadan önümüze ısıtıp ısıtıp koymaktan vazgeçin.Ayrıca adamı savunmamız batıyorsa girip okumayın,sataşmayın Elano'yu savunanlara bu kadar basit.

Eyvallah, ben de sallamadığımı belirtmek için öyle bi cevap verdim zaten. Anlayabilene. İyi akşamlar.

Pazarlanmak için kadroya çağırılmış olsa City'ye transferinden sonra milli takıma çağırılmazdı. Ama tam tersi dünya kupası kadrosuna dahil edildi. Oda yetmezmiş gibi 11 oynatıldı. Daha neyi ispatlamak zorundaki bu adam? Bizde iyi oynayamadı diye neden küçültme çabasındasınız?

Ya alayı şey oldu.2 gün sonra aynı laflar Misi'ye de gelecek.Kısır döngü

Adamın kariyeri City ye geldiğinden beri düşüşte. Sırf bizde değil yani öncesinde de iyi oynayamadı. Ve bizden de daha kötü bi takıma gidecek. Milli takıma Dunga ya rağmen girememesi gündemdeydi. Zaten Dunga değişir değişmez çıkarıldı kadrodan. Bu takımda Elano ileride kimi keser ona cevap verin. Ne Arda yı ne Misi yi ne Kewell ı ne de Pino yu kesebilecek kadar iyi oyuncu değil. Aldığı parayı haketmiyor yani. Aksini düşünen varsa eyvallah benim kimseye sataşma niyetim yoktu öyle gözükmüş sadece. Herkesin fikri kendine sonuçta.

Misi ve Kewell şu an Elano'yu kesebilecekmi? Soru bu olmalı. Onlar da öyle düşünüyordur zaten.

Brezilya Milli Takimini ve Elano´nun kalitesini tartismayalim simdi. Adam iyi oyuncularla ve takim olmus bir ekible catir catir futbol oynuyor. Bizde bu ortam maalesef yok. Bunun disinda Elano´nun stili Türkiye´ye uygun degil. Takim da kötü olunca Elano´nun begenilmemesi cok normal. Türkiye´ye uygun olmadigini söyleyebiliriz ama kötü futbolcu oldugunu söylemek dogru degil. Ben gercekten farkli bir futbolcu oldugunu düsünüyorum Elano´nun ama maalesef Türkiye´ye uygun bir futbolcu degil iste.

Onur Yılmaz sonuna kadar haklı.

Yeni bir tartışma konusu açayım :p

Elano ve Misimovic'in aynı anda sahada olması için, birinin ön libero mevkisinde oynaması gerekiyor, bu da mecburen Elano olacaktır, peki Elano önlibero da oynayabilecek kondisyona sahip mi ? önemli olan bu

Eğer Elano sağ kanatta ve Misi göbekte oynayacaksa bunun tek bir yolu var, oda sol kanatta en az Arda kadar kaliteli bir oyuncunun olması gerekiyor ki onda da bütün yük yine o kanatta ki oyuncuya biner, bunun sebebi dripling özelliğinden

Kewell - Misi - Elano 3lü ofans hattının pozisyon yaratması çok çok zor bir ihtimal, Bu takımda birinin adam eksiltmesi gerekiyor, biri adam eksiltip defansın dengesini bozsun ki, Misimovic ve Elano gibi isimler rahat top alıp, özelliklerini ortaya koysunlar,

Kısacası Manisa gibi kapanın takımları, Elano, Misimovic ve Kewell gibi isimlerin açması mümkün değildir.

Ya alayı şey oldu.2 gün sonra aynı laflar Misi'ye de gelecek.Kısır döngü

Elanoyu neden ilahlaştırıyorsunuz?

Normal bir oyuncuydu ingiltere Premier ligin en iyi oyuncusunu getirdik sanki.Ama Misimovic Bundesliganın asist kralı ve en iyi 2-3 oyun kurucusundan.

Elanonun kötü oynamasının sebebi Sarpınkiyle alakalıdır Misiyle değil.

Elano'nun yeteneklerine laf atanlar gitsin curling izlesin.Futbolla ilgilenmeleri zaman kaybı.

Elanoyu neden ilahlaştırıyorsunuz?

Normal bir oyuncuydu ingiltere Premier ligin en iyi oyuncusunu getirdik sanki.Ama Misimovic Bundesliganın asist kralı ve en iyi 2-3 oyun kurucusundan.

Elanonun kötü oynamasının sebebi Sarpınkiyle alakalıdır Misiyle değil.

Öff yetti bu kolpalar.

Gerçeklerden kaçmayın. :o

Mesele Elanonun milli takımda oynaması hocasına bağlıyken Misinin değil.Elano bir kesimin şişirdiği oyuncudur, o kadar.

Elano'nun yeteneklerine laf atanlar gitsin curling izlesin.Futbolla ilgilenmeleri zaman kaybı.

Ben de aynısını Elano yu hala savunanlar için diyorum. Gitsinler uzaya çıksınlar sporun hiç olmadığı yerlerde takılsınlar. Ortası yok çünkü ben katlanamıyorum izlemeye.

Ben de aynısını Elano yu hala savunanlar için diyorum. Gitsinler uzaya çıksınlar sporun hiç olmadığı yerlerde takılsınlar. Ortası yok çünkü ben katlanamıyorum izlemeye.

Sabahtan beri burada sinir bozucu uslubunla bu konuda yazdığın mesajları görüyorum.Yahu kardeşim başka işin yok mu? Sabah uyanıyım Elano'yu kötüleyim, gece yatmadan bir Elano'ya geçiriyim.Başka amacın yok mu hayatta?

resmen 10 yil geriledik...ayni fatih terim ikinci dönemine dönüstük, oysa gecen sene okadar güzel yolla cikmistik ki, sene sonu tek adam gibi eksik yerlere transfer yapacaktik, gittik manyakca en iyi adamlarimizi sattik, yani onlara adam aldik, kan kaybettik... yine bir 2-3 sezon en azindan sürer düzelmemize, o yüzden fazla para alan lara da gerek yok, capulcular ilen futbol oynanmaz, Elano takim oyuncusu, Maradona degil yani yanindaki adam nekadar kaliteli se, okadar show yapar, cünkü tek basina oynanmiyor bu oyun...

Sen git topu sarpa at, bekle sarp senlen duvar pasi yapsin, hayattinda hic duvar pasi yapti mi bilmiyorum...

resmen 10 yil geriledik...ayni fatih terim ikinci dönemine dönüstük, oysa gecen sene okadar güzel yolla cikmistik ki, sene sonu tek adam gibi eksik yerlere transfer yapacaktik, gittik manyakca en iyi adamlarimizi sattik, yani onlara adam aldik, kan kaybettik... yine bir 2-3 sezon en azindan sürer düzelmemize, o yüzden fazla para alan lara da gerek yok, capulcular ilen futbol oynanmaz, Elano takim oyuncusu, Maradona degil yani yanindaki adam nekadar kaliteli se, okadar show yapar, cünkü tek basina oynanmiyor bu oyun...

Sen git topu sarpa at, bekle sarp senlen duvar pasi yapsin, hayattinda hic duvar pasi yapti mi bilmiyorum...

görüldüğü gibi tek sorun yönetim.

Reis ayrılmak istiyormuş, napak?

Geri
Üst Alt