Ömer Çelik
Cezalı
- 24 Kasım 2008
- 7.558
- 2
- 1.333
Cevap: #9 Elano Ralph Blumer
Gayet iyi ve istekliydi bu maçta..
Gayet iyi ve istekliydi bu maçta..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Zorunluluk tabi ki yoktur.
Ama Hagi ise burda bi ortam kurmaya çalışıyoruz,
Gelip maç bitene kadar yedek kulübünde kalmasını istedim demiş.
Aslında mantıksız değil. Ben maçı izlerken maçın skoru ne olcak acaba diye heyecanlanırken Elano'nun ise takmayan bi kafa ile soyunma odasına gidicem demesi tuhaf.
Bence hiç tuhaf değil,Hagi yi birileri programlamış gibi,60-70 arası kesin Cana çıkıyor,50 top kessede yine o çıkar,gerçi bugün yoktu çıkaramadı hagi,yine o aralar elano çıkıyor,çıkan 3.oyuncuda genelde misi oluyor,bugün Cana-misi yoktu,hagi mecburen farklı oyuncular çıkarmak zorunda kaldı.
Bende elano nun yerinde olsam sinirlenirim,adam iyi de kötü de oynassa illa ki çıkacak,Hagi bi garip,Hakan a 90 dakika sabredip Elano yu çıkarıyor,pino-batdal çift forvetine dönse maçı koparacağız,yok o da yok,illa 1 i oynayacak,çok ciddi soruyorum Hagi yerine bank asya dan herhangi bi hoca getirsen ne farkeder?
tugay neden mudahele etmiyor...5 maçta yaptığı değişikliklerden hangisi olumlu olmu ısrarla hala aynı hataları yapıyor.rıdvan dilmen doğru birşey söyledi maçı emre ve aydın ile kazanamazsın dedi...
Eldeki Malzeme bu maalesef.Garibim Hagi ne yapsin, elestiremiyorum bile kendisini cünkü Adamin elindeki Kadro rezil.Süper Ligin kötü Kadrolarindan.
Yahu eldeki malzeme bu falan ok tamam,kabul ederim kadro çok iyi değil,tamamda sen olanında en kötüsünü oynatıyosun,İnsua yı oynatmıyorsun en basiti,Hakan dan çok çok daha iyi olduğu açık,kadro rezil diyosun misi yi kadro dışı bırakıyosun,yahu takımda IQ su 50 nin üzeinde olan sayılı adamlardan biri zaten,Hagi kendi ayağına sıkıyo sürekli,Lorik Cana konusu falnda varda neyse,Servet ten hiç bahsetmiyorum,yani bilmiyorum tünelin sonunda bi halt görünmüyo gibi.
Yahu eldeki malzeme bu falan ok tamam,kabul ederim kadro çok iyi değil,tamamda sen olanında en kötüsünü oynatıyosun,İnsua yı oynatmıyorsun en basiti,Hakan dan çok çok daha iyi olduğu açık,kadro rezil diyosun misi yi kadro dışı bırakıyosun,yahu takımda IQ su 50 nin üzeinde olan sayılı adamlardan biri zaten,Hagi kendi ayağına sıkıyo sürekli,Lorik Cana konusu falnda varda neyse,Servet ten hiç bahsetmiyorum,yani bilmiyorum tünelin sonunda bi halt görünmüyo gibi.
kesinlikle orta saha da en az 3 koşan adamla oynuyor.ama kötü yanı maç beraberede olsa yenikde olsak galip de olsak hep aynı
Bülent korkmaz a benzetiyorum hagi yi t.d tarzı olarak,o da kewell ı yedek bırakıp kanatta barış ı oynatmaya çalışıyodu,maksat koşan adamlar olsun sahada,ne yaptıkları önemli değil.
Bülent korkmaz a benzetiyorum hagi yi t.d tarzı olarak,o da kewell ı yedek bırakıp kanatta barış ı oynatmaya çalışıyodu,maksat koşan adamlar olsun sahada,ne yaptıkları önemli değil.