#9 Elano Blumer

Cevap: #9 Elano Ralph Blumer

Elano nasıl kötü oynamışki bu maçta :confused: saklanmış vs. vs. Elano gayet iyi oynadı bir de yanındaki oyunculara bakmak lazım Elano'nun. Barış'tı herhalde ki bugün görece diğerlerinden iyi olmasına karşın bir verkaçta pası atamamıştı. Barış'tı herhalde. Elano iyi niyetli, birşeyler yapmak istiyorda, bizim bu orta saha ve gerideki Ali ile bir yere kadar. Topu alıyor, paslaşacağı kimse yok yanında gene top geliyor bazen pasını atacağı uygun pozisyonda çok iyi futbolcular yok sahada.

Herkes çok fazla birşeyler bekliyor Elano ve Misi'den. Takım kötü olduğu sürece bu oyuncular da Messi, Ronaldo tarzında değillerki 3-4 kişi geçip gol atsınlar ki Messi'yi de gördük dünya kupasında Arjantin'de.

Şu Hagi inadından vazgeçer Misi'yi alır ve Servet, Ayhan, Mustafa'yı postalar ve bir şekilde Cana, xxxxxxxx ikili orta saha merkezin önüne Misi, sağında Elano, solunda Arda önde Baroş olmalı. Forvetin forvet değil, iyi koşular yapamıyor Pino. Hatta Elano birkaç pozisyonda baktı ileriye doğru fakat Pibo hareketlenmedi. Bir zincir, diğer oyuncular düzelsin Elano bu zinciri bozmaz aksine güçlendirir.

Bu arada birisi yazmış Misi-Elano oyunu yavaşlatır diye, yavaşlatmaz aksine hızlandırır. Oyunun hızlanması topu hızlı dolaştırmakla olur bizim orta saha gibi bilinçsizçe sağa sola geriye öne doğru koşmakla olmaz.

O mutlak golü nasıl atamaz ya ?

Neyse artık daha istekli görüyorum Hagi'nin geldiği günden beri.

Maçtan çıkarken olan duruma ise bi anlam veremedim.

Ya gerçekten bu maçtan çıkarkenki durum nedir? Ben hiç dikkat etmemiştim daha önceki izlediğim maçlarda da oyuncunun böyle bir zorunluluğu mu var, maçtan çıkınca yedek kulübesinde maçı izleyecek diye. Yok eğer böyle birşey yoksa Hagi'nin getirdiği bu sistem biraz mantıksızca olmuş.

Zorunluluk tabi ki yoktur.

Ama Hagi ise burda bi ortam kurmaya çalışıyoruz,

Gelip maç bitene kadar yedek kulübünde kalmasını istedim demiş.

Aslında mantıksız değil. Ben maçı izlerken maçın skoru ne olcak acaba diye heyecanlanırken Elano'nun ise takmayan bi kafa ile soyunma odasına gidicem demesi tuhaf.​

O golü kaçırdı ya, harbi yüzüne tüküresim geldi. Tam Misimoviç'lik maçtı kimse kızmasın. Elano elinden geleni yaptı ama yerinde bir Misimoviç oynasaydı kazanmıştık bugün.

Hmmm. Ortam kuruyorsa direk Ayhan ve Balta kadro dışı olsun. Ortamı bozuyorlar, birbirleri ile kavga ediyorlar :) Bunun yedek kulübesi dışında çok fazla yolu vardır ortam kurmanın vs. vs. Otorite de aynı şekilde.

Zorunluluk tabi ki yoktur.

Ama Hagi ise burda bi ortam kurmaya çalışıyoruz,

Gelip maç bitene kadar yedek kulübünde kalmasını istedim demiş.

Aslında mantıksız değil. Ben maçı izlerken maçın skoru ne olcak acaba diye heyecanlanırken Elano'nun ise takmayan bi kafa ile soyunma odasına gidicem demesi tuhaf.​

Bence hiç tuhaf değil,Hagi yi birileri programlamış gibi,60-70 arası kesin Cana çıkıyor,50 top kessede yine o çıkar,gerçi bugün yoktu çıkaramadı hagi,yine o aralar elano çıkıyor,çıkan 3.oyuncuda genelde misi oluyor,bugün Cana-misi yoktu,hagi mecburen farklı oyuncular çıkarmak zorunda kaldı.

Bende elano nun yerinde olsam sinirlenirim,adam iyi de kötü de oynassa illa ki çıkacak,Hagi bi garip,Hakan a 90 dakika sabredip Elano yu çıkarıyor,pino-batdal çift forvetine dönse maçı koparacağız,yok o da yok,illa 1 i oynayacak,çok ciddi soruyorum Hagi yerine bank asya dan herhangi bi hoca getirsen ne farkeder?

Bence hiç tuhaf değil,Hagi yi birileri programlamış gibi,60-70 arası kesin Cana çıkıyor,50 top kessede yine o çıkar,gerçi bugün yoktu çıkaramadı hagi,yine o aralar elano çıkıyor,çıkan 3.oyuncuda genelde misi oluyor,bugün Cana-misi yoktu,hagi mecburen farklı oyuncular çıkarmak zorunda kaldı.

Bende elano nun yerinde olsam sinirlenirim,adam iyi de kötü de oynassa illa ki çıkacak,Hagi bi garip,Hakan a 90 dakika sabredip Elano yu çıkarıyor,pino-batdal çift forvetine dönse maçı koparacağız,yok o da yok,illa 1 i oynayacak,çok ciddi soruyorum Hagi yerine bank asya dan herhangi bi hoca getirsen ne farkeder?

tugay neden mudahele etmiyor...5 maçta yaptığı değişikliklerden hangisi olumlu olmu ısrarla hala aynı hataları yapıyor.rıdvan dilmen doğru birşey söyledi maçı emre ve aydın ile kazanamazsın dedi...

tugay neden mudahele etmiyor...5 maçta yaptığı değişikliklerden hangisi olumlu olmu ısrarla hala aynı hataları yapıyor.rıdvan dilmen doğru birşey söyledi maçı emre ve aydın ile kazanamazsın dedi...

Eldeki Malzeme bu maalesef.Garibim Hagi ne yapsin, elestiremiyorum bile kendisini cünkü Adamin elindeki Kadro rezil.Süper Ligin kötü Kadrolarindan.

Elano çıktığında gerçekten yorulmuştu yalnız.Bunun üzerinden Hagi'ye sallamayın.Ayıp.

Eldeki Malzeme bu maalesef.Garibim Hagi ne yapsin, elestiremiyorum bile kendisini cünkü Adamin elindeki Kadro rezil.Süper Ligin kötü Kadrolarindan.

Yahu eldeki malzeme bu falan ok tamam,kabul ederim kadro çok iyi değil,tamamda sen olanında en kötüsünü oynatıyosun,İnsua yı oynatmıyorsun en basiti,Hakan dan çok çok daha iyi olduğu açık,kadro rezil diyosun misi yi kadro dışı bırakıyosun,yahu takımda IQ su 50 nin üzeinde olan sayılı adamlardan biri zaten,Hagi kendi ayağına sıkıyo sürekli,Lorik Cana konusu falnda varda neyse,Servet ten hiç bahsetmiyorum,yani bilmiyorum tünelin sonunda bi halt görünmüyo gibi.

Yahu eldeki malzeme bu falan ok tamam,kabul ederim kadro çok iyi değil,tamamda sen olanında en kötüsünü oynatıyosun,İnsua yı oynatmıyorsun en basiti,Hakan dan çok çok daha iyi olduğu açık,kadro rezil diyosun misi yi kadro dışı bırakıyosun,yahu takımda IQ su 50 nin üzeinde olan sayılı adamlardan biri zaten,Hagi kendi ayağına sıkıyo sürekli,Lorik Cana konusu falnda varda neyse,Servet ten hiç bahsetmiyorum,yani bilmiyorum tünelin sonunda bi halt görünmüyo gibi.

kesinlikle orta saha da en az 3 koşan adamla oynuyor.ama kötü yanı maç beraberede olsa yenikde olsak galip de olsak hep aynı

Hagi'nin bu kişiliğindeki Terim'leşme değişmediği sürece başarısızlık Hagi'nin kaderidir. Takımı en vasat futbolcularla donatarak Anadolu takımı gibi saçma sapan takım kuruyor şahsen benim artık içim kaldırmıyor ciddi ciddi bu sezon maç izlememeyi düşünüyorum.

kesinlikle orta saha da en az 3 koşan adamla oynuyor.ama kötü yanı maç beraberede olsa yenikde olsak galip de olsak hep aynı

Bülent korkmaz a benzetiyorum hagi yi t.d tarzı olarak,o da kewell ı yedek bırakıp kanatta barış ı oynatmaya çalışıyodu:o,maksat koşan adamlar olsun sahada,ne yaptıkları önemli değil.

Bülent korkmaz a benzetiyorum hagi yi t.d tarzı olarak,o da kewell ı yedek bırakıp kanatta barış ı oynatmaya çalışıyodu:o,maksat koşan adamlar olsun sahada,ne yaptıkları önemli değil.

evet aynı bülent geldi lincoln u yedi hagi geldi misi yi yedi,

Koşma fetişizmi yaşıyoruz hep beraber, koş koş ama oyuna gelince sıfır. Bu akşam yaptığı gerçekten çok çirkindi! Soyunma odasına gidecek adamı neredeyse koruma zoruyla yedek kulübesine oturttu! Böyle rezalet olmaz, olamaz! Elano'da neye uğradığını şaşırdı. Soruyorum futbolculuğu döneminde Hagi'ye böyle bir hareket yapılsa, Hagi'nin karşılığı ne olurdu? Bu akşam ki haraketi düpedüz terbiyesizlikti.

son maçlarda benim en beğendiğim futbolcu, müthiş oynuyor. böyle devam eder ve bizde kalsın dediğin tek futbolcu belki dünkü 11 den

Geri
Üst Alt