#9 Elano Blumer

Cevap: #9 Elano Ralph Blumer

Elinden geleni yapmaya çalışıyor. Şu kadroyla bundan fazlasını yapacak nitelikte değil.

ruhsuz yine sahadaydı.yazıklar olsun

Elano beklentilerimi karşıladı.Böyle rezil bir oyun bekliyordum beni yanıltmadı yine.

Misimovicin kadro dışı bırakılıp ELanonun oynatılıyor olmasını anlamak mümkün değil.Bildiğin Balon BU

adam ne yapabilirki oktay gibi 9 kişiyi çalımlayıp gol mü atsın orta sahada pas attığı admların çoğu aldığı pası defansa yada kaleciye geri gönderdi, malzeme cıvık takımda tutmuyor işte.

Herhalde ligin en kötü şut atan oyuncuların başındadır.Bize geleliden beri elanonun vurduğu çoğu top tıngır tıngır gidiyor,zaten sürekli yerlerde.Sorumluluk almayacak anlaşıldı

adam ne yapabilirki oktay gibi 9 kişiyi çalımlayıp gol mü atsın orta sahada pas attığı admların çoğu aldığı pası defansa yada kaleciye geri gönderdi, malzeme cıvık takımda tutmuyor işte.

Maçı izlemediin heralde ezdiği topların atmadığı pasların haddi hesabı yok.Çektiği o iğrenç şut da cabası.Koysan Hagiyi o yaşıyla daha iyi oynar..

Lan canım arkadaşlarım adamı hasta etmeyin balon malon diyerek.Başlayacağım balonunuza zeplininize.En basitinden düşünün lan en basitinden.2 sene bak 2 sene yazıyla İKİ,dünyanın en iyi liginde PREMİER LİG (anla diye büyük yazıyorum)'te oynamış bu adamve gayet iyi performans vermiş.Hadi biz malız bu adamın balon olduğunu bilmiyoruz sen biliyorsun diyelim.Futbolu icad eden İngilizler de mi mal?Kör mü bunlar?Lucescu filan bu adamı oynatırken kör müydü?Yeteneksiz diyeni balon diyeni Allah çarpar.Attığı arapasını izleyin bugün.Hangi yeteneksiz balon topçu öyle pası atacak onu düşünecek zekaya sahip olabilir?Şaka mısınız siz?Bak yine anla diye büyük yazıyorum.TAMAM KALİTESİNİN ALTINDA OYNUYOR,TAMAM GÜÇSÜZ,TAMAM ÇOK PARA ALIYOR ama bu sana o futbolcunun kalitesine laf atma hakkını vermez anladın mı beni güzel kardeşim?

Yeter lan yeter be.

misimovic değilde elano kadro dışı kalmalıydı.

Lan canım arkadaşlarım adamı hasta etmeyin balon malon diyerek.Başlayacağım balonunuza zeplininize.En basitinden düşünün lan en basitinden.2 sene bak 2 sene yazıyla İKİ,dünyanın en iyi liginde PREMİER LİG (anla diye büyük yazıyorum)'te oynamış bu adamve gayet iyi performans vermiş.Hadi biz malız bu adamın balon olduğunu bilmiyoruz sen biliyorsun diyelim.Futbolu icad eden İngilizler de mi mal?Kör mü bunlar?Lucescu filan bu adamı oynatırken kör müydü?Yeteneksiz diyeni balon diyeni Allah çarpar.Attığı arapasını izleyin bugün.Hangi yeteneksiz balon topçu öyle pası atacak onu düşünecek zekaya sahip olabilir?Şaka mısınız siz?Bak yine anla diye büyük yazıyorum.TAMAM KALİTESİNİN ALTINDA OYNUYOR,TAMAM GÜÇSÜZ,TAMAM ÇOK PARA ALIYOR ama bu sana o futbolcunun kalitesine laf atma hakkını vermez anladın mı beni güzel kardeşim?

Yeter lan yeter be.

Budur. Dağılın.

Etkili olamamasının sebebini Elano'ya bağlamıyorum artık. Aynı şekilde Pino'nunda, Cana'nında, Neill'inde, Arda'nında..

Daha kaliteli yerlilerle izledikten sonra bu oyuncuları değerlendirmek isterim. Tabi mümkünse.

Her türlü eleştirin, adamın yeteneğine laf atmayın bari, çarpılırsınız.

Premier Lig falan bunlar karın doyurmuyor!! İki senedir Elano bir ara pası verecek, bir gol atacak diye bekliyoruz! KIZ GİBİ MÜCADELE EDEN ve AYAKTA DURAMAYAN adamın GALATASARAY'da işi yoktur!!!

Yeter lan yeter be.

Rijkaard ta Barça'dan gelmisti de mi ? Geçiniz bu isleri.

Geri
Üst Alt