#9 Elano Blumer

Cevap: #9 Elano Ralph Blumer

Adamın ayakta duracak hali yok buda mı takımla ilgili? Sayısız yere düştü bugun abuk sabuk pas hatalarıda cabası.

Misimoviç ve Elano futbolcu olsaydı Süper Lig'de başarılı olurdu. Başarının ve kalitenin ölçüsü Süper Lig çünkü.

Elanoyu savunanın Galatasaraylılığından şüphe ediyorum.

O kadar üzüldüm ki anlatamam.Çocuğum olsaydı keserdim yani.Misbah benim Galatasaraylılığımdan şüphe etmiş nasıl yaşarım ulan ben artık? :(

Elano'yu savunmadığımızı, sadece kabiliyetlerine ve yaptıklarına bok atılmasını kabullenemeyecek kadar kendisini iyi takip ettiğimizi ne zaman anlayacaksınız?

Misimovic bile katkı veremedi bu takıma. Siz hala neyi tartışıyorsunuz ki. Gerçekleri görün yahu bu kadar kör taraftar görmedim ben hayatımda. Sizin zihinyetiniz yüzünden takım bu halde, sizin gibi at gözlüğü takan adamlar Galatasarayı yönetiyor.

Elano'yu savunmadığımızı, sadece kabiliyetlerine ve yaptıklarına bok atılmasını kabullenemeyecek kadar kendisini iyi takip ettiğimizi ne zaman anlayacaksınız?

Beni Galatasaray'da yaptıkları ilgilendirir daha doğrusu yapamadıkları! Mazisi değil..

O kadar üzüldüm ki anlatamam.Çocuğum olsaydı keserdim yani.Misbah benim Galatasaraylılığımdan şüphe etmiş nasıl yaşarım ulan ben artık? :(

zihinsel sorunların var galiba ? ben Elanoyu savunanlara söylüyorum.Elanoyu savunmuyorsan daha ne atlıyorsun lafa.Töbe ya rabbim töbe günahımıza.

Beni Galatasaray'da yaptıkları ilgilendirir daha doğrusu yapamadıkları! Mazisi değil..

Seni neyin ilgilendirdiği beni ilgilendirmiyor.Kaldı ki benim sözüm yeteneksiz,balon vs. kelimeler kullananlara.Güçsüz,gitsin artık,parayı haketmiyor vs. tarzı konuşanlara lafım yok.

Benzerlik yoksa yok.Bunu eleştirebilirsin.Burda neden kötü oynuyor diyebilirsin.Bak büyük harflerle yazmışım orda anlaşılır olsun diye.Derdimiz bu değil.Biz de yapıyoruz bu eleştrileri.Ama sen bu adama balon diyemezsin,yeteneksiz diyemezsin.Geçmişinde birşeyler yapmışsa bunu senin yoksaydığın yeteneğiyle yapmış.Ne oluyor uçuyor mu yetenek 1.5 senede?Ayrıca İspanya-Guiza - EPL-Elano eşleştirmenden dolayı seni ayrı bir tebrik ediyorum.Gerek yok tartışmaya.

İspanya ve İngiltere ikisi de 1. sınıf ligler kimse gelip şu daha iyi bu daha kötü diyemez herkeze göre değişir. Guiza İspanya da gol kralı olmuş (hem de Realde veya Barcada deil) buna karşılık Elano Premier leaguede 90 dakika oynadığı maç sayısı 6-7 yi geçmez, inanmıyorsan bak istatistiklerine. İkisininde gelmeden önceki performansları karşılaştırıldığında Guiza daha iyi. Geldikten sonra Guiza bu kadar fos çıktığına göre Elano yu da hala savunmak yersiz eski performansı yüzünden. Neyse ama madem kızıyorsun sen eski performansına laf atmayalım önemli olan şimdi burdaki durumu, sen de beğenmiyorsan şu an sorun yok.

zihinsel sorunların var galiba ? ben Elanoyu savunanlara söylüyorum.Elanoyu savunmuyorsan daha ne atlıyorsun lafa.Töbe ya rabbim töbe günahımıza.

Düzgün konuş,yaşının adamı ol.

Elano'yu savunan kim vardı ulan topicte?Kimi yiyorsun sen?Bana cevap olsun diye yazdığını anlayamacak kadar aptal mıyım?Çığrından çıkarmayın insanı.

Neyse ama madem kızıyorsun sen eski performansına laf atmayalım önemli olan şimdi burdaki durumu, sen de beğenmiyorsan şu an sorun yok.

Şunu bir türlü anlatamadım işte lan.:oElano'nun istatistiklerini ve performanslarını iyi biliyorum bunları tartışmaya hiç gerek yok.Ben zamanında Gomez'e balon diyenlerle de uzun uzun tartıştım.Elano'ya özel bir sempati beslemiyorum.Sadece bu adamların hakkını yenmesin,kızdığım nokta budur.

Seni neyin ilgilendirdiği beni ilgilendirmiyor.Kaldı ki benim sözüm yeteneksiz,balon vs. kelimeler kullananlara.Güçsüz,gitsin artık,parayı haketmiyor vs. tarzı konuşanlara lafım yok.

Özünde yetenekli, iyi hatta M.City için efsane bir oyuncu dahi olabilir (ki asla efsane değil); ama Galatasaray adına malesef koca bir balon.

Özünde yetenekli, iyi hatta M.City için efsane bir oyuncu dahi olabilir (ki asla efsane değil); ama Galatasaray adına malesef koca bir balon.

Yahu balon lafı yeteneksiz olmasına rağmen büyük paralarla büyük beklentilerle transfer olan fakat sonra s.çan futbolcular için kullanılır benim bildiğim.Elano'nun durumu farklı.Yeteneklerini burda da gösterdi zaman zaman ama tutmadı,olmadı.Bu onu balon yapmaz ki.

Misbah hep bunu yapıyor beyler abartmaya gerek yok. Zamanında da yapmışlığı vardı yani.

O balon, bu balon, bu takımda oynayabilecek adam kim o zaman ? Almanya'nın en iyi 10 numaralarından olan Lincoln geldi, en iyisi olan Misimovic geldi takıma olmadı, milli takımın bankosu ve Premier Lig'te iyi oynamış bir Elano geldi, gene olmadı. Kim olacak peki ? Hep oyuncular mı sorunlu veya balon ?

Geri
Üst Alt