Tarık Erkır
10 Numara!
- 29 Ağustos 2009
- 11.066
- 3.774
- 1.778
Cevap: #9 Elano Ralph Blumer
edit
edit
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Elanoyu savunanın Galatasaraylılığından şüphe ediyorum.
Adamın ayakta duracak hali yok buda mı takımla ilgili? Sayısız yere düştü bugun abuk sabuk pas hatalarıda cabası.
Elano'yu savunmadığımızı, sadece kabiliyetlerine ve yaptıklarına bok atılmasını kabullenemeyecek kadar kendisini iyi takip ettiğimizi ne zaman anlayacaksınız?
O kadar üzüldüm ki anlatamam.Çocuğum olsaydı keserdim yani.Misbah benim Galatasaraylılığımdan şüphe etmiş nasıl yaşarım ulan ben artık?
Elano'yu savunmadığımızı, sadece kabiliyetlerine ve yaptıklarına bok atılmasını kabullenemeyecek kadar kendisini iyi takip ettiğimizi ne zaman anlayacaksınız?
Beni Galatasaray'da yaptıkları ilgilendirir daha doğrusu yapamadıkları! Mazisi değil..
zihinsel sorunların var galiba ? ben Elanoyu savunanlara söylüyorum.Elanoyu savunmuyorsan daha ne atlıyorsun lafa.Töbe ya rabbim töbe günahımıza.
Beni Galatasaray'da yaptıkları ilgilendirir daha doğrusu yapamadıkları! Mazisi değil..
Benzerlik yoksa yok.Bunu eleştirebilirsin.Burda neden kötü oynuyor diyebilirsin.Bak büyük harflerle yazmışım orda anlaşılır olsun diye.Derdimiz bu değil.Biz de yapıyoruz bu eleştrileri.Ama sen bu adama balon diyemezsin,yeteneksiz diyemezsin.Geçmişinde birşeyler yapmışsa bunu senin yoksaydığın yeteneğiyle yapmış.Ne oluyor uçuyor mu yetenek 1.5 senede?Ayrıca İspanya-Guiza - EPL-Elano eşleştirmenden dolayı seni ayrı bir tebrik ediyorum.Gerek yok tartışmaya.
zihinsel sorunların var galiba ? ben Elanoyu savunanlara söylüyorum.Elanoyu savunmuyorsan daha ne atlıyorsun lafa.Töbe ya rabbim töbe günahımıza.
Misimoviç ve Elano futbolcu olsaydı Süper Lig'de başarılı olurdu. Başarının ve kalitenin ölçüsü Süper Lig çünkü.
Neyse ama madem kızıyorsun sen eski performansına laf atmayalım önemli olan şimdi burdaki durumu, sen de beğenmiyorsan şu an sorun yok.
Seni neyin ilgilendirdiği beni ilgilendirmiyor.Kaldı ki benim sözüm yeteneksiz,balon vs. kelimeler kullananlara.Güçsüz,gitsin artık,parayı haketmiyor vs. tarzı konuşanlara lafım yok.
Terbiyeli ol. Kaç yaşına gelmişsin kurduğun cümleye bak.
Özünde yetenekli, iyi hatta M.City için efsane bir oyuncu dahi olabilir (ki asla efsane değil); ama Galatasaray adına malesef koca bir balon.
Özünde yetenekli, iyi hatta M.City için efsane bir oyuncu dahi olabilir (ki asla efsane değil); ama Galatasaray adına malesef koca bir balon.