#9 Elano Blumer

Cevap: #9 Elano Ralph Blumer

Geldiğinde çok heyecanlanmıştım gidişi içinse çok mutluyum.

Zerre katkısı olmadı bize. Belki onu taşıyacak orta saha yoktu ama ne olursa olsun yıllık 3.5 milyon alan bir adamın arkasında adam yok diye zerre katkı vermemesine kılıf bulunmaz.

Bu takım ne oyuncular gördü Elano belki de Galatasaray tarihinin yıllık olarak en fazla kazanan oyuncusuydu. Aldığı para ve geri dönüşümü olarak bakarsak olaya Galatasaray tarihinin en berbat performans-oyuncu-transferi diyebiliriz.

Ben gittiğine seviniyorum çünkü, bize birşey katmadı.

Ben gittiğine üzülüyorum çünkü, çok ucuza gitti.

Her şey için teşekkürler Elano. Aslında her şey çok güzel başlamıştı...

Vay be gece gece Elano yolcu ediyoruz, iyi mi? :(

Adam mutsuzmuş beyler, daha çok para kazandığı yerden gidip, daha az parayı kabul etti.

Takımda oyun zekası ve pas tekniği iyi olan adamlar yavaş yavaş kadrodan çıkartılıyor, haydi hayırlısı bakalım...

Aklımda kalan tek şey Kayseri'ye attığı muhteşem gol.

Gerisi bir hiç...

Sene başından beri gitmesinden yanaydım. Ne kadar yönetime kesinlikle karşı olsam da zararın neresinden dönülür kardır diyorum ve bu hamleyi doğru buluyorum. Onun kadar mental olarak üstün bir adamımız yoktu evet ama bu çelimsizlikle ligimizde başarılı olabilmesi çok zordu ve olmayacaktıda.

Yerine kim alınacak ne yapılacak ümidim falan yok zaten ama ben takımdaki oyuncuların yüzde 75'inin gitmesinden yanayım. Tabii bizim yönetim böyle en çok para alandan başlar. Mustafa, Servet, Ali falan kalır gene

İyi oyuncuydu fakat istikrarsızdı, ayrıca çok kırılgan bir yapısı vardı. Yolu açık olsun.

Santos'lular ne sevindiler be, deminden beri twitterda adı geçiyor Elano'nun.

Elano nun yanına birini alıp hem onu hem gelen adamı oynatmak yerine şimdi 2 elano almamız gerekecek:o,geçen sene de hücum hattımızı tamamen koruyup orta sahaya sağlam 2-3 transferle bu ligin anasını ağlatırdık,bu adnans lar kadar leş bi yönetim yok,bu kadar beyinsiz olunmaz,bu orta sahada elano nun tek bacağı değil,serçe parmağı bile oynar,giren çıkan galatasaray a gerçi adamların umurunda değil.

Güle güle lüzumsuz bi daha da Türkiyeye yolun filan düşmesin hatta unut buraları kenks ok. Ulan harbi harbi sevindim gittiğine zarardan kar

Elano nun yanına birini alıp hem onu hem gelen adamı oynatmak yerine şimdi 2 elano almamız gerekecek:o,geçen sene de hücum hattımızı tamamen koruyup orta sahaya sağlam 2-3 transferle bu ligin anasını ağlatırdık,bu adnans lar kadar leş bi yönetim yok,bu kadar beyinsiz olunmaz,bu orta sahada elano nun tek bacağı değil,serçe parmağı bile oynar,giren çıkan galatasaray a gerçi adamların umurunda değil.

Bir türlü oraya adam alamadık değil mi ? :sad007:

Geri
Üst Alt