Tarık Erkır
10 Numara!
- 29 Ağustos 2009
- 11.045
- 3.759
- 1.778
Cevap: #9 Elano Ralph Blumer
Ne 'offensive allrounder' ama :lol:
Offensive Allrounder.
Ne 'offensive allrounder' ama :lol:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Offensive Allrounder.
"Elano oyun kurucu değil" "Elano orta saha değil" "Elano çizgi adamı değil"...
Peki öyleyse nedir Elano; ne b.ka yarar?
Orası ayrı bir tartışma konusu. Ben senin söylediğine cevap verdim. Elano'yu çok merak ediyorsan farklı kulüplerde oynadığı maçları izleyebilirsin. Burdaki istikrarsız performansını aşağılamak, kaale alınmanı sağlamaz.
Afferin sana öyleyse..
Elano belki gidecek ama Elano’nun üzerinden Galatasaray yıpratılmaya devam edilebilir. Herkesin merak ettiği birkaç soru sormak istiyorum. Elano, Brezilya Milli Takımı’ndaki performansını Galatasaray'da sergileyemedi. Ve biz Elano’yu yakından tanıyanlar olarak çok iyi biliyoruz ama sen böyle bir fark gördün mü ya da bu eleştirilere nasıl bir cevap verirsin?
Bunu tek olarak değerlendirmemek lazım. Daha önce yaptığınız birçok röportajda belirttim. Brezilya Milli Takımı'nda uzun zaman oynadım. Oradaki ve buradaki futbolcu grubu farklı. Mutlaka buradaki futbolcu grubu da çok kaliteli ama geçmişe baktığınızda bazı sakatlıklar yaşandı, benim kendi yaşadığım sakatlıklar oldu ve bu tip şeyler bir araya gelip takımın performansını düşürüyor. Takım iyiyse siz de otomatik olarak bir şeyler katarak iyi oluyorsunuz ama takım kötü gittiğinde mutlaka bu sizi de etkiliyor. Nedenleri de söylediğim gibi sakatlıklar.
Tamam Elano nerede oynadığı belli olmayan kahrolası bir kazmaydı(!)
Elano takım iyiyse iyi oynadığı sanılan arada kaynayan bir parazit.
Üstelik kaliteli futbolcu oldugu söylenir. Ben futbolculugunu bile tartisirim.
Elveda Elano. Seni unutmayacağım