#9 Elano Blumer

Cevap: #9 Elano Ralph Blumer

cacik.jpg

Yine çaktı.

3 maç 5 gol.

Serhat Türkel ve çakmasına gitsin.

Senin Batdalla Ufukuna ne oldu? Biriktiyormusun kapakları?

Konuya gelince Elano bizde oynayacak kalitede değildi zaten oynayamadıda ligde bir asist bile yapamadı kendileri.Brezilya plajında lesh brezilyalılarla attığı goller bizi ilgilendirmez.

Top falan oynamıyordu bizde, ayakta durmaktan acizdi. Kayseri maçında kaçırdığı golü hatırlatırım. Brezilya liginde bir zahmet oynasın artık.

Keita napıyor acaba.

Olum bu adamın gelişi aklımda lan. Burak Eren mesaj atmıştı gece Elano Galatasaray'da diye. 2-3 gibi bir şeydi saat. Tabi koşup açtım bilgisayarı.

Ah ulan ah.

O çok övdüğünüz lincoln de brezilya sahillerinde top oynuyor şuan. Aaaa ama lincoln büyük futbolcu elano kaka :o. Böyle ikilemlerde kalan arkadaşlar var aramızda.

O çok övdüğünüz lincoln de brezilya sahillerinde top oynuyor şuan. Aaaa ama lincoln büyük futbolcu elano kaka :o. Böyle ikilemlerde kalan arkadaşlar var aramızda.

Lincolnu kimse bizde oynayamadı, Brezilyada şov yapıyor felan demedi.Lincoln heryerde Lincolndü.

Hayır, çok sevdiğiniz adam da şuan brezilya liginde top oynuyor. Elano goller atınca "" ne olacak brezilya liginde gol atmaya filan" triplerine giriyorsunuz. Bu ilginç yahu.

Bu ortasaha daha çok futbolcu yer. Bkz. Elano,Misimovic

Şimdi sıra Culio da.

Hayır, çok sevdiğiniz adam da şuan brezilya liginde top oynuyor. Elano goller atınca "" ne olacak brezilya liginde gol atmaya filan" triplerine giriyorsunuz. Bu ilginç yahu.

Bu ortasaha daha çok futbolcu yer. Bkz. Elano,Misimovic

Şimdi sıra Culio da.

Ya tamamda, Lincoln bizde iyi oynadı bu açık.Fark bu.

Reis.:tiphat:

O değil de Serhat'a katlanılabiliyor genelde amaTamer'in deyimiyle çakmaları zerre çekilmiyor.

Büyük futbolcu. Siz hala gidin Lincoln başlıklarına amele amele post atın. Ulan Brezilya liginde oynuyor diye dalga geçiyorsunuz. Lincoln denen adam nerde ha nerde SÖYLEYİN. Ne yapıyor ACABA

Reis.:tiphat:

O değil de Serhat'a katlanılabiliyor genelde amaTamer'in deyimiyle çakmaları zerre çekilmiyor.

İşte tam olarak benimde kıl olduğum nokta bu.

Lincoln'ü severdim bende lakin asla abartmadım. Gidip brezilya liginde 1 gol atınca ''işte reis'' postları kasan adamlar, Elano 3 maçta 5 gol atınca bizde top oynamıyordu diye kıvırıyor. Unutmayın Lincoln'de sadece 6 ay falan top oynadı.

İşte tam olarak benimde kıl olduğum nokta bu.

Lincoln'ü severdim bende lakin asla abartmadım. Gidip brezilya liginde 1 gol atınca ''işte reis'' postları kasan adamlar, Elano 3 maçta 5 gol atınca bizde top oynamıyordu diye kıvırıyor. Unutmayın Lincoln'de sadece 6 ay falan top oynadı.

İlk sene sakattı, Feldkampla sorun yaşadı oynadığı maçlarda çok mu kötüydü?Hayır, Rize ankaragücü,Gençlerbirliği,Fb türkiye kupası maçları,uefa maçları ilk aklıma gelenler.Skibbe zamanında zaten iyiydi, Bülent geldi yedek bıraktı ne yapsın yani?

Elanonun da iyi maçları vardı. Dediiğim gibi lincoln 3 maçta 5 gol atsaydı bazı arkadaşlar "offf be reis atmış gollerini, büyük futbolcu, kral" tarzı postlarını doldururdu. Ama elano atınca "pehh brezilya liginde herkes atar lan" vs tarzı postaları görmekteyiz bazı arkadaşlarda. Bu kadar ikilime düşmeyin.

Elano bekleneni verememiş olabilir ama ben bu beklentileri neden karşılayamadığı sorusunun cevabını arıyorum. At gözlüğü ile bakmazsanız olaya, nedeninin elimizdeki kalitesiz ortasaha oyuncularından dolayı olduğunu anlamanız pek zor olmaz.

Büyük futbolcu. Siz hala gidin Lincoln başlıklarına amele amele post atın. Ulan Brezilya liginde oynuyor diye dalga geçiyorsunuz. Lincoln denen adam nerde ha nerde SÖYLEYİN. Ne yapıyor ACABA

Lincoln, Almanya'da yılın futbolcusu seçilmiş bir isim.

Senin Batdalla Ufukuna ne oldu? Biriktiyormusun kapakları?

Konuya gelince Elano bizde oynayacak kalitede değildi zaten oynayamadıda ligde bir asist bile yapamadı kendileri.Brezilya plajında lesh brezilyalılarla attığı goller bizi ilgilendirmez.

Çakması sen mi oluyorsun ?

Batdal istenmedi. Ufuk'ta iyi kaleci olacaktır fakat sabredilmiyor. Yapacak bişey yok. Elano, Cape Town'dan gönderdiği kapaklara, Santos'dan devam ediyor.

Çakması sen mi oluyorsun ?

Batdal istenmedi. Ufuk'ta iyi kaleci olacaktır fakat sabredilmiyor. Yapacak bişey yok. Elano, Cape Town'dan gönderdiği kapaklara, Santos'dan devam ediyor.

Bizde oynamadığı sürece milyon kapak taksın ne fark eder? Gerekenden fazla şans verildi ama kullanamadı ya da kullanmadı. Açık ve net.

Geri
Üst Alt