#9 Elano Blumer

Cevap: #9 Elano Ralph Blumer

Elano Galatasaray'a geldiginde Lucescu'nun "Bana sorsalar almayin derdim" aciklamasini ve Manchester City'deki performansinin 10-15 macla sinirli oldugunu (paso frikikten attigi zaman) da hatirlatalim

Avrupa Liginde takımın en iyilerindendi.

Tamam en iyilerindendi tamam

Milli macta bütün duran toplari kullandi. Özellikle 2-3 korneri ve bir frikigi cok tehlike yaratti. Ilk yari boyunca sag acikta oynadi ve cok düzel toplar atti. Ikinci yari boyunca göbekte oynadi. Göbekte cok öne cikmadi ama 1-2 tane güzel sut atti.

Milli macta bütün duran toplari kullandi. Özellikle 2-3 korneri ve bir frikigi cok tehlike yaratti. Ilk yari boyunca sag acikta oynadi ve cok düzel toplar atti. Ikinci yari boyunca göbekte oynadi. Göbekte cok öne cikmadi ama 1-2 tane güzel sut atti.

Maçi izlemesek inanacagiz bir de. Pek etkili degildi bence, bildigimiz gibyidi yani.

Maçi izlemesek inanacagiz bir de. Pek etkili degildi bence, bildigimiz gibyidi yani.

Maci izledin mi izlemedin mi umrumda degil acikcasi. Ama adamin yaptiklari ortada. Hele Lucas'a birtane top biraktiydi ilk yari, müthisti resmen. 2-3 tane kullandigi kornerde cok tehlike yaratti. O Leonardo denen herif biraz daha iyi kafa toplarina vurabilseydi en az bir gol atardi.

Ikinci yari geride oynadigi icin zaten pek ön plana cikmadi. Begenirsin begenmezsin o sana kalmis artik.

Gene takmış.

[video=youtube;phdFhJhRPv4]https://www.youtube.com/watch?v=phdFhJhRPv4&feature=player_embedded#at=28[/video]

Takmayanı dövüyorlarmış o ligde ondandır :)

Evet bu cevabı bekliyordum :D ama berezilya ligi yaaaa

Sagol Merih. Paylastigin videoyu gorunce bir an Elano'nun bizdeyken attigi o guzel frikik gollerini hatirladim ve huzunlendim. :(

brezilyada kaleciler bile frikik atıyor yahu ceninin 100 golü var frikikten nolmuş yane frikiki gol yerine saymam ben en az 3-5 adam çalımlıycak kaleciyide ekarte ettikten sonra kale önünde beklicek adamın gelmesini onuda çalımlıcak ve poposuyla yuvarlıcak kaleye işte ben buna gol derim atmışmı elano öyle bi gol?

Rogerio Ceni dediğin adam.Zaten başka yok.Bugün bize gelse sadece duran toptan o da 10 tane gol atardı.

Bu gidişle avrupa klüpleri neymardan vazgeçip elanoyu alacak

Üçkağıtçı yönetim eğer yalan söylememiş ise o da bizim işimize gelir, yüzde 50 komisyon alırız.Keşke böyle devam etse.

Keske geri donse, sahada yuruse falan.

Geri
Üst Alt