#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer

Elano'nun çıkmasına çok üzüldüm. Çünkü oynadığı sürece hücumda uçlara iyi pas atan tek hücumcumuz. Arda'nın Kewell'a atmak isteyipte atamadığı topları alıp hépsini takır takır Kéwéll'a attı.

Pas yapan oyuncular olunca fark nasıl bélli oluyor dimi?

Elano-Linderoth-E.Güngör vs.

Sinan kardeş yavaş biraz bu ne heyecan bombalıyorsun mubarek Elanoyu:o

Haketmiyor sanki..Az bile diyoruz.Aldığı paranın ve ona güvenen insanların hakkını versin,bağrımıza basalım.Uyum sağlamadı hikayeleri saçmalıktan öte bir şey değil

Doldum hocam,koskoca G.Saray takımı Bucaspor'u bile ecel terleriyle yeniyorsa ortada suçlu olmalı ve maçı bu duruma getiren adam Elano.

Fener maçı sonrası normal değil mi bu durum sence 11 kişi olsak ne farkedecek ki bi dakka linde konuşuyor :D

Yapmayın yav!Bu adam Linde ve Baros'la devamlı oynasın takım tıkır tıkır nasıl oynuyor görürsünüz.

Fener maçı sonrası normal değil mi bu durum sence 11 kişi olsak ne farkedecek ki bi dakka linde konuşuyor :D

Mehmet,bu maç taraftara kendini affettirme maçıydı,e sen zaten gergin olan taraftarı çileden çıkartıyorsun,bu taraftarda insan yahu,7 milyon €ların döndüğü bir adam,Bucaspor 1 milyon dolar etmez,futboluna laf etmiyorum,G.Saray'ı iplemiyor,laubali haraketler bunlar.

Sabır etmeli..

Biz ondan başka bişeyler isterken o bize başka şeyler veriyor...

ilginç sonumuz hayır olsun :D

Mehmet,bu maç taraftara kendini affettirme maçıydı,e sen zaten gergin olan taraftarı çileden çıkartıyorsun,bu taraftarda insan yahu,7 milyon €ların döndüğü bir adam,Bucaspor 1 milyon dolar etmez,futboluna laf etmiyorum,G.Saray'ı iplemiyor,laubali haraketler bunlar.

Sence bu hareket laubali hareketmi yoksa maçı ne kadar ciddiye aldığının göstergesi mi?

Sence bu hareket laubali hareketmi yoksa maçı ne kadar ciddiye aldığının göstergesi mi?

Güreşte yapsa 2 puan ceza yerdi? Ne demek maçı ciddiye alan adam orada çalım atmaz tamam mı,hep Elano'yu savunuyorsun bal gibide hatalıydı işte para cezasını bekliyorum.

Bıraksa adamı niye bıraktı diyecektiniz. Hatta lincolncü arkadaşlar o adamı indirirdi gibi şeylerde söylerdi. Biliyorum

Güreşte yapsa 2 puan ceza yerdi? Ne demek maçı ciddiye alan adam orada çalım atmaz tamam mı,hep Elano'yu savunuyorsun bal gibide hatalıydı işte para cezasını bekliyorum.

Altı üstü bi Buca maçı. Sonuç olarak kazandık. Cezalık bişey yok.. Rijkaard'ın da ceza talimatı vereceğini düşünmüyorum zaten.

Devre arasında sağlam bi takasla verilebilir.

Pozisyonu bilmediğim için fazla yorum yapamayacağım.Ama Elano'ya kesinlikle haksızlık yapılıyor.

Ya 2-0 öndesin Buca korkmuş üstüne bile gelmiyor..Eveleyip geveleyip ayağındaki topu adama teslim ediyorsun ki adamlar ancak bu şekilde gelebiliyor. Sonra kalkıp adamı indirip kırmızı kart görüyorsun. Hafta sonu Sivas maçı planlarını altüst ediyorsun teknik adamın. Senden çok şey bekleyen , fener maçı sebebiyle üzgün ve sinirli olan taraftarlarını da iyice üzüyorsun. Eğer buysa profesyonelliğini gösterme biçimin bırak gösterme, istemiyorum..

Bu adam Milli takımda kesinlikle torpilli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt