#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer

keitadan sonra elano bidahaki maç hangi yıldızımız bizi yalnız bırakacak merak ediyorum

Ya 2-0 öndesin Buca korkmuş üstüne bile gelmiyor..Eveleyip geveleyip ayağındaki topu adama teslim ediyorsun ki adamlar ancak bu şekilde gelebiliyor. Sonra kalkıp adamı indirip kırmızı kart görüyorsun. Hafta sonu Sivas maçı planlarını altüst ediyorsun teknik adamın. Senden çok şey bekleyen , fener maçı sebebiyle üzgün ve sinirli olan taraftarlarını da iyice üzüyorsun. Eğer buysa profesyonelliğini gösterme biçimin bırak gösterme, istemiyorum..

Katılıyorum.. Elano'nun orda durması bile saçma zaten. Kimsenin taraftarı çıldırtmaya hakkı yok:yup:

Pozisyonu görsen tv'nin içine girerdin herhalde.Özetini bul izle ne yapmış Elano.

Yav tamamda ben sizi anlamıyorum.Elano sizin dediğiniz gibi neden Galatasaray'ı ciddiye almasınki?Ayrıca hadi Dünya kupasına gitmek için geldi diyelim; peki niye 4 yıllık sözleşme imzaladı?

Rijkaard'ın otoritesini konuşturması lazım 11 kişi maç tamamlayamıyoruz ayıptır ya.

Yav tamamda ben sizi anlamıyorum.Elano sizin dediğiniz gibi neden Galatasaray'ı ciddiye almasınki?Ayrıca hadi Dünya kupasına gitmek için geldi diyelim; peki niye 4 yıllık sözleşme imzaladı?

Dunga'nın bacanağı felan Elano,G.Saray'da onu izlemiyor bence.

Elano sıradan bir orta saha oyuncusu.Al gülüm ver gülüm.Pres yok defansif yön yok çalım yok top sürme yok güç yok kıvraklık yok.Az buçuk uzun şut var.Bu senenin kazığıdır Elano

Dunga'nın bacanağı felan Elano,G.Saray'da onu izlemiyor bence.

Bacanak falan değil.Bir kulüp takımının olduğu gibi bir milli takımında iskeleti vardır.Elano gibi Kaka'da formsuz.Ama oda milli takıma çağırılıyor.Çünkü Julio-Lucio-Elano-Kaka milli takımın iskeletini oluşturuyor.Elano dünyanın en büyük milli takımının iskeletin adamlarından biri.O kadar önemli yani.Ayrıca milli takım iskeleti seçilirken profosyonel,her maçı ciddiye alan,istikrarlı oyuncular seçilir.(Mesela Alman milli takımının 2002 dünya kupası kadrosunun iskeleti Metzelder-Mertesacker-Ballack-Klose euro 2008dede yer almıştır.)

Bu kadar olmaz ya Elanoyu bir kırmızı kart diye takasla yolladık bile valla komiksiniz. Galatasaray klübü Tobi yi 2 sezondur bekliyor. Elanoyu bu kadar kolay harcamaz harcatmaz.

Elano sıradan bir orta saha oyuncusu.Al gülüm ver gülüm.Pres yok defansif yön yok çalım yok top sürme yok güç yok kıvraklık yok.Az buçuk uzun şut var.Bu senenin kazığıdır Elano

hahaha yoruma bak :D:D

Konuşun bakalım söz sizde.

Görürüm ben sizi Elano oynama başladığında :)

Gerçekten komik oluyorsunuz beyler. Büyük Galatasaray taraftarı en ufak olayda kötü oyundan sonra veya başka şeyden sonra gelip yeni transfere ahkam kesmemeli. En ufak şeyi abartmamalı.

Al işte Ersin Kaçar arkadaşımız sıradan demiş, al gülüm ver gülüm bile demiş. Top sürme yok çalım yok güç yok kıvraklık yok demiş ve az buçuk demiş uzun şutlara :D

Ne demeli bilmiyorum gerçekten şaşıyorum sizlere..

Meydan sizde şimdilik, ama bilin ki bu meydan boş değil. Meydana hazırlanan biri biz değiliz, bizzat Elano.

Hadi görüşürüz :D

Valla komiksiniz

Linderothu 2.5 sene beklediniz daha Kasım ayı gelmeden Elanoyu yolluyosunuz ne diyim ben size :D

Bacanak falan değil.Bir kulüp takımının olduğu gibi bir milli takımında iskeleti vardır.Elano gibi Kaka'da formsuz.Ama oda milli takıma çağırılıyor.Çünkü Julio-Lucio-Elano-Kaka milli takımın iskeletini oluşturuyor.Elano dünyanın en büyük milli takımının iskeletin adamlarından biri.O kadar önemli yani.Ayrıca milli takım iskeleti seçilirken profosyonel,her maçı ciddiye alan,istikrarlı oyuncular seçilir.(Mesela Alman milli takımının 2002 dünya kupası kadrosunun iskeleti Metzelder-Mertesacker-Ballack-Klose euro 2008dede yer almıştır.)

Ben Elano'yu çözdüm,Elano'nun iyi oynaması için gerekli kriterler...

1-Rakip hiç basmayacak

2-Rakip açık oynayacak

3-Rakibin aptal defans oyuncuları olacak

4-Frikik olacak

Yoksa kora kor mücadelede,kapalı oyunlarda Elano pek bir varlık gösteremez.

Dediğim gibi meydan sizde şuanlık. Takas edenler bile olmuş işte bu kadar boş meydan şuan.

Ama yakında kimse Elano'dan başka alamayacak meydanı. Giremeyeceksiniz oraya inşallah .........:D

Elano'ya sallayanlar, hepinizi not ediyorum burada. :coffee:

Bu takımın güçlü bir orta saha için Tobias ve Elano'ya ihtiyacı var. Tobi oynayınca Elano daha bir rahat gidiyor ileriye.. Yediği kırmızı kart ise bir anlık dikkatsizlik ama canı sağolsun. L'ye o kadar sabrettiniz Elano'ya da sabredeceksiniz !!!

Dediğim gibi meydan sizde şuanlık. Takas edenler bile olmuş işte bu kadar boş meydan şuan.

Ama yakında kimse Elano'dan başka alamayacak meydanı. Giremeyeceksiniz oraya inşallah .........:D

Medyanın eline kozu veren adam,biz kimsenin hakkını yemeyiz arkadaş,ama ortada bir yanlış varsada eleştiririz insanız nihayetinde,bu Elano'yu savunuculuğunuz Sabri ve diğer Türk oyuncularına karşı niye olmuyor merak ediyorum.

1-Rakip hiç basmayacak

2-Rakip açık oynayacak

4-Frikik olacak

Kesinlikle öyledir zaten.Premier Ligde 3 yıl boyunca 100ün üstünde maça çıkmış vede Man City'nin rakipleri aynı senin dediğin kriterlerde.

1-Rakip hiç basmayacak

2-Rakip açık oynayacak

4-Frikik olacak

Sinan kardeş defansta bir kişi kırmızı görüyorsa demekki rakibe basıyordu.

Kesinlikle öyledir zaten.Premier Ligde 3 yıl boyunca 100ün üstünde maça çıkmış vede Man City'nin rakipleri aynı senin dediğin kriterlerde.

Evet canım öyle zaten.Elano orada burda ki gibimi oynuyordu bunu sorgulayın,ismin büyüsüne aldanmayın,gidin Keita'yı alkışlayın,gidin Sarp'ı alkışlayın ama bana Elano demeyin,ne verdin ki ne istiyorsun...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt