#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 9 Elano Blumer

9 numara abest olucak gibime geliyor ama her numara yakışır ona yeterki Galatasaray forması olsun.

Elano sağlık kontrolünden geçti

Futbolcumuz Elano Blumer bugün Bakırköy Acıbadem Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçti.

Sabah saat 09.15'te başlayan sağlık kontrolleri öğlen saat 12.00'de biten Elano Blumer, Florya Metin Oktay Tesisleri’nde saat 14.00'de düzenlenecek imza töreninde basın mensuplarının karşısına çıkacak. İmza töreni sadece basın mensuplarına açık olacak.

Kaynak: https://www.galatasaray.org/futbol/futbol_as/haber/4418.php

Ya kım vrıyor canlı yayındalıg tv vercekmı,?

Taffarel, Capone, Lucescu bilgiler vermiş. Gelmesinde Haldun Üstünel 'in büyük katkısı olmuş. İmza törenini veriyor Ntvspor.

Lİncoln ile tek ortak noktamız Brezilyalı olmamız dedi:D Benim mentalitem, karakterim farklı dedi. Haldun Abi pis pis güldü:D

ntv sporda canlı yayında şuan.

İlk demecide şöyle;

Ben lincoln ile aynı milliyettenim onun haricinde herşeyimiz farklı..

Ayrıca haldun üstünel 1 transfer daha yapabilceklerini ama bu konuyu haftaya reijkard ile bir toplantı yaptıkdan sonra açıklayacaklarını söyledi.

Elano taraftara kaygılanmamasını zira çok çalışkan bir oyuncu olduğunuda dile getirdi.

Şuan imza töreni oluyor..Resmi olarakda 9 numaralı formayıda giyerek poz verdi,baya gururlandım bu görüntülere..

Çok teşekkürler haldun üstünel..Çizgini bozmadığın ve biz taraftarlara umut verdiğin için..

1 mevke daha varmis transfer icin dusundukleri.

Hafta sonu transfere ya tamam ya devam diyeceklermis.

Rijkaard ve ekibiyle konusup karar vericeklermis.

Sanirim stoper mevki.

TRANSFERİN KAHRAMAN KONUŞTU!

Elano'nun transferinde büyük bir rol oynayan Haldun Üstünel, "Bugün burada çok önemli bir yıldıza imza attırıyoruz. Elano Galatasaray'ın büyüklüğüne tercih ederek geldi. Onun burada olmasını hemen kendim adına hem Gaalatasaray adına çok mutluyum. Bu transferle tamamen bir ekip çalışması, başta başkanımız Adnan Polat ve diğer yönetimdeki arkadaşlarımızın çabası vardır. Sadece bana ait değil. Bu transferin gücünü G.Saray'ın bütünü olarka düşünmek gerekir. Galatasaray'daki büyük bir insan Coşkun Özarı da yanımızda" dedi.

BİR TRANSFER DAHA MI GELİYOR?

Transferler hakkında konuşan Haldun Üstünel, "Aklımızda olan bir mevkii daha var. Hocamız ile bu konu hakkında görüşüyoruz. Önümüzdeki haftasonuna kadar bir karar varacağız. Transfer konusunda ya tamam, ya devam diyeceğiz. Galatasaray ile ilgili böyle anılmam benim için en büyük ödül. Bu sadece benim için değil, herkesin başarısıdır. Bu Galatasaray'ın gücüdür. Galatasaray'ın maddi geleceğinin riske atmadan transfer yapıyoruz. Bu konuda kimsenin endişesi olşmasın. Bu transferler uzun vadede Galatasaray'a maddi açıdan da çok yararlı olacaktır. UEFA Kupası'nı almış bir takımın en büyük hedefi şampiyonlar Ligi'dir. Önümüzdeki sezon bunun için gerekli, iyi sonuçları alacağız." ifadelerini kullandı.

COŞKUN ÖZARI DA FLORYA'DA

Sonra sözü alan Coşkun Özarı, "Şu anda Galatasaray'ın yaptığı işlerden gurur duyamamk mümkün değil. Sadece ben değil hangi Galay-tasaraylı ile konuşsam düşüncesi bu yönde. Galatasaray beni bugün bu göreve çağırdığı için koşa koşa ve seve seve geldi. Galatasaray'da görev yapmak bizim boynumuzun borcudur. Bir yerlere geldiysek Galatasaray2ın sayesinde. Şu andaki duruma göre Galatasaray en önemli transfer imza atmış durumda. Genç yaşta futbolu bıraktım ama teknik adama ihtiyacı vardı. 29 yaşında iyi oynuyordsum. Galatasaray beni İngiltere'ye yolladı ve 3 yıllığına bir semineri katıldım. Haldun'un mütevazılığını herkes biliyor" ifadelerini kullandı.

"RIJKAARD'IN ETKİSİ BÜYÜK"

Galatasaray'ın Mancehster City'den yeni transferi Elano ise sarı-kırmızılı kulübe gelmesinde Rijkaard'ın büyük bir etkisi olduğunu söyledi.

Düzenlenen imza töreninde oldukça rahat olduğu gözlemlenen Elano, "Haldun beyle üç gün Manchester'da birlikteydim. Frank Rijkaard'ın burada olması Galatasaray'ın çok iyi bir takım olması ve baan gösterilen yaklaşım, hepsi bir bütün olarak buraya gelmemdeki en büyük nedenlerdi. İlk izlenimi analatmaktan gerekirse, çok iyi ve olumlou. Gelemden önce bazı b,ilgiler aldı. İstanbul bildiğim bir yerdi zaten. Galatasaray2dan bahsetmeme gerek yok. Çok büyük ve inanılmaz bir tarihe sahip bir takım. " dedi.

En çok Robinho üzüldü!

Manchester City'in Brezilyalı yıldızı Robinho, yakın arkadaşı Elano'nun Galatasaray'a satılmaması için teknik direktör Mark Hughes'u ikna edemediğini söyledi.

The Daily Mirror'da yer alan habere göre; Robinho, Elano'nun Galatasaray'a gitmesini engellemek için Mark Hughes ve Manchester City'li yöneticilerle uzun süren görüşmeler yaptı ancak Brezilyalı yıldızın çabaları sonucu değiştirmedi.

Elano'nun Manchester City'in önemli parçalarından biri olduğunu söyleyen Robinho, "Elano, takımdan ayrıldığı için çok üzgünüm. Onunla yaklaşık 10 yıla dayanan bir arkadaşlığımız var. Kulübün kararına saygım var ancak Elano Manchester City'in önemli taşlarından biriydi. Elano ile geçen güzel zamanları çok özleyeceğim. Umarım, Elano yeni kulübümünde çok başarılı olur." dedi.

LINCOLN İÇİN NE DEDİ?

Bir dönem Galatasaray'ın teknik direktörlüğünü yapan Lucescu ile fikir alışverişinde bulunduğu dile getiren Brezilyalı yıldız; "Lucescu ile konuşma fırsatı buldum. O da bana çok olumlu şöyler söyledi. Galatasaray'ın tarihinde çok önemli Brezilyalı futbolcular vardı. Bunlar Taffarel ve Capone onlarla da konuştum. her şey çok olumluydu. O yüzden G.Saray'ı seçtim. Lincoln ile tek ortak noktamız Brezilyalı olması. Hayata bakış açımız ve mantalitemiz çok farklı. Lincoln'ü bugün konuşmamaız gerekli değil. Ben G.Saray'a elimden geleni yapmak için geldim." dedi.

Özel hayatına her zaman çok dikkat ettiğini belirten Elano, "Fenerbahçe'deki Brezilyalı futbolcular yakın arkadaşım. Onlarla buraya gelemden önce konuştuk ve şakalaştık. Derbiyi heyecanla bekliyorum ama maç içinde her şey değişir. Dışarda arkadaş sahada rakibiz. Öncellikle daha öncede Haldun bey ile konuştuğum gibi benim buraya gelme amacım çalışmak. Ben çalışmayı çok severim ve özel hayatıma dikkat eden bir adamım" şeklinde konuştu.

Adı Turkcell Süper Lig takımlarından Beşiktaş ile de anılan Blumer Elano, basın mensuplarının "Beşiktaş ile bir görüşmen oldu mu?" sorusuna ise "Beşiktaş ile herhangi bir görüşmem olmadı" şeklinde yanıt verdi.

Bu arada bugün 2 imza atıldığını hatırlatayım.

Bİri elano bir diğeride milan baros..

Bugün milan baros uzun zamandır beraber olduğu nişanlısı ile evlenmiş bu nedenle kendisine mutlu bir hayat diliyorum..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt