#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 9 Elano Blumer

O değil de M. City de bu adamın ismi seks skandalına karıştı. İşin aslı nedir ? Çünkü adam hakkında sağ da sol da eşcinsel yakıştırmları yapılıyor. Bilgisi lan varsa paylaşsın. Şimdiden teşekkürler.

Yoktur öyle bir şey...

yav...

Düzgün birine benziyo...

Barosta ilk geldiğinde demişlerdi noldu...

Mükemel bir transfer yönetime çok mükemmel bir iş yaptı.

O değil de M. City de bu adamın ismi seks skandalına karıştı. İşin aslı nedir ? Çünkü adam hakkında sağ da sol da eşcinsel yakıştırmları yapılıyor. Bilgisi lan varsa paylaşsın. Şimdiden teşekkürler.

Adam evli,çocuğu var yahu.:asd:Kuşkafalı bir fenerli atıyor kuyuya bir taş,herkes çıkarmaya uğraşıyor sonra.Konuşmaya bile değmez.O iddiayı ortaya atanın kendisi eşcinseldir,topun önde gidenidir.:asd:;)

Orası öyle, sadece can sıkıyor :) Karıköyde damat olarak alacaklar ya ondandır :)

Adam evli,çocuğu var yahu.:asd:Kuşkafalı bir fenerli atıyor kuyuya bir taş,herkes çıkarmaya uğraşıyor sonra.Konuşmaya bile değmez.O iddiayı ortaya atanın kendisi eşcinseldir,topun önde gidenidir.:asd:;)

katılıyorum...

kesin angutishlerden biridir....

Asıl top onlar...hemde 55 bin kişi birden...:D

o kadar dedik 7yi alsın diye ama 9 daha hoş oldu,,font da gayet iyi..İnşallah sakatlıksız sezon ve sezonlar geçirir..

Bu yorumlar tüm bomba transferlerimizde yapılıyor 2 senedir.İnanmamak gerek.Ayrıca diğer çıkan haber örnekleri de gelen oyuncumuz sakat , 90 dakika çıkaramaz vs. Geçiniz.

Seks skandalıyla ilgili kendisinin de vermiş olduğu demeçler var ve sanıyorum ki doğru bu olay. . Ancak bu kadar büyütülmemesi gereken bir şey. Tuzağa düşürülmüş ve görüntüler basına yansımış. Bu işi her futbolcu yapıyor; bunu hepimiz biliyorken, sadece basına sızmadığı için mi temiz oluyor onlar? Tabiki yanlış bir davranış, dersini aldığını ummaktan başka ne yapabiliriz ki. . Başarılar Elano, arkandayız her daim. .

Fenevliler Deividin soyunma odasındaki görüntüleriyle ilgilensinler en azından .

katılıyorum...

kesin angutishlerden biridir....

Asıl top onlar...hemde 55 bin kişi birden...:D

Formamızın rengi için eşcinsel rengi derler,aldığımız futbolculara eşcinsel yaftası yapıştırırlar.Eşcinsellikle çok ilgililer nedense.Genellikle kendileri böyle olanlar başka insanların da böyle olduğunu söylerler.:rolleyes:Neyse fazla dağılmasın konu.Basın toplantısındaki tavırlarını çok beğendim Elano'nun.Efendi birine benziyor.Lincoln gibi fırlama değil.:DFontlar da çok güzel olmuş geçen seneki font rezaletinden sonra.

Formamızın rengi için eşcinsel rengi derler,aldığımız futbolculara eşcinsel yaftası yapıştırırlar.Eşcinsellikle çok ilgililer nedense.Genellikle kendileri böyle olanlar başka insanların da böyle olduğunu söylerler.:rolleyes:Neyse fazla dağılmasın konu.Basın toplantısındaki tavırlarını çok beğendim Elano'nun.Efendi birine benziyor.Lincoln gibi fırlama değil.:DFontlar da çok güzel olmuş geçen seneki font rezaletinden sonra.

doğru söze ne hacet renkdaş...

ezikler işte...:D

ya şu elanonun formayı tuttğu resım olsada fonta baksak

edit......:
18_264742_elanoson423.jpg

Hadi abi ne escinseli ya..Hadi isiniz mi yok..

Elano gelmis muhabetlere bak.!

Bazilarindaki korku baya ust seviyede herhalde..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt