#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer

Milli takımda herkesi iyi tanıyor, hep 11'de oynuyor takımıda iyi tanıyor kimin ne yapacağını ve aynı ülke vatandaşları hepsi.

Ama dediğim gibi burada devamlı oynayamıyor ki. Rijkaard'ın artık devamlı oynatması lazım takıma uyum sağlaması için. Takıma uyum sağladığı an ve fiziki olarak dahada iyi olduğu zaman süper işler yapacaktır eminim.

Bak buna katılıyorum,sahada rezil oynasın ama oynasın 3-4 maç oyuncu değişikliğinde kullanılmasın yedek kulübesinde görmek istemiyorum artık!

Öyle hacı sabretmeden olmuyor,ama Milli takımda şöyle böyle diye kendimi avutuyoruz,Güiza'da Türkiye'de rezaletti ama hep seçiliyordu kadroya,oyuncu demek ki Milli maçlarda farklı oynuyor,zaten kalitesinden şüphemiz yok ama artık bu taraftarda birşeyler görmek istiyor,bu da bizim en büyük hakkımız.

Sinancim, Sabir:D

Elano'yu bende artik yedek'te gørmek istemiyorum.

Son maçın görüntüleri varmı nasıl oynadı bir baksaydık.Meraklandım

Bu adam saçlarını kestirsin ya.Manchester city deki gibi kısa saçlı olsun.O saçlarla daha güzel oynuyodu:D Lincolnde schalke deyken uzun saçlarıyla döktürüyodu,bize geldi kıvırcık yaptı,dağıldı:D

Arda Manisa maçında oynamayacak.Büyük ihtimalle Elano oynayacak.Güveniyoruz sana Aslanım!

Arda Manisa maçında oynamayacak.Büyük ihtimalle Elano oynayacak.Güveniyoruz sana Aslanım!

Elano oynamayabilir. Sonradan girecek diye tahmin ediyorum hep böyle oldu böylede olur heralde. Yorgun dönecek vs.vs. bi sürü şey yedek başlar heralde. Tahminim böyle olur hücum-orta saha;

________Mehmet Topal_______

_____Mustafa____Ayhan______

Keita_______Nonda______Kewell

Elano oynamayabilir. Sonradan girecek diye tahmin ediyorum hep böyle oldu böylede olur heralde. Yorgun dönecek vs.vs. bi sürü şey yedek başlar heralde. Tahminim böyle olur hücum-orta saha;

________Mehmet Topal_______

_____Mustafa____Ayhan______

Keita_______Nonda______Kewell

Bende öyle düşünüyordum ama Ligtvdeki haberde Rıjkaard'ın Ayhan'ı düşünmediği,Elano'yu oynatacağını söylemişti.tabil ligtv ne kadar doğru haber yapar tartışılır.

Bende öyle düşünüyordum ama Ligtvdeki haberde Rıjkaard'ın Ayhan'ı düşünmediği,Elano'yu oynatacağını söylemişti.tabil ligtv ne kadar doğru haber yapar tartışılır.

Onlar tahmin sadece. Bende gördüm o haberi ama LigTv iyi güvenilir kaynak diye Rijkaard onlara kadroyu söyleyecek değil :D. Rijkaard'ın kadrosu ancak ve ancak maç öncesi netlik kazanıyor.

Eminim Elano bu macta 11'de baslarsa døkturur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt