- 26 Kasım 2012
- 185.629
- 258.384
- 5.998
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer
Once takim duzelsin, sonra Elano.
Once takim duzelsin, sonra Elano.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Benim sabrım kalmadı artık her maçtan sonra biraz daha sabır denmesine sıkılıdım..
Nerdeyse ligin ilk yarısı bitecekhala tık yok düzel artık be Elano..
İlk yarısı bitiyor da noluyor?Avrupa'da gruptan çıkmadık mı?Ligde büyük ihtimalle 1.(fikstür avantajı) olmayacakmıyız?EE sorun ne?Neyi bekleyemiyorsunuz?Adam en geç 2 yarı açılacak işte.Şu Lincoln'e bile o kadar sabrettiniz.Elano'ya sabretmek çok mu zor?
Benim sabrım kalmadı artık her maçtan sonra biraz daha sabır denmesine sıkılıdım..
Nerdeyse ligin ilk yarısı bitecekhala tık yok düzel artık be Elano..
Atakan sen niye bozuk plak gibi aynı şeyleri yazıyorsun ? Sabrım kalmadı, sabrım kalmadı, sabrım kalmadı. Anladık kalmadı. Bak düşün, halı saha maçındasın. Kenarda bir kaç kız var. Sende kötü oynuyorsun. Ama iyi oynamak için sürekli bir hırs içerisindesin. Fakat kenardaki seyirciler sana homurdanıyor, yuhalıyor. Sen nasıl iyi oynayabilirsin ? Bu sadece öznel bir örnek. Hoş Elano buraya gelip bizim yazılarımızı okuyacak değil. Yeteneği, kalitesi belli. Brezilya milli takımında neler yapıyor bunuda herkes görüyor. Sabır için bu bile yeterli. Bundan sonra arkadaşlarınla maç muhabbeti yaparken Elano konusuna girmezsin olur biter. Fazla kasma kendini.
Tamamda Avrupada gruptan çıktık okey ligide ilk yarısını iyi bitirecezde bana şu başarılarda Elanonun bi katksıını söyle..
Tamamda Avrupada gruptan çıktık okey ligide ilk yarısını iyi bitirecezde bana şu başarılarda Elanonun bi katksıını söyle..
Kastedmek istediğim şu:Elano'da olsa aynı durumda olacaktık.Belki puan farkını açacaktık o kadar.Elano takıma alışınca,kondisyonu yerine gelince zaten açacağız puan farkını.Biraz sabır gösterin yav.Lincoln her maç sakatlandı trübünler ilk döndüğü maçta gene ona sevgi seli gösterdi.Elano'ya neden yapmıyoruz?Ayrıca Elano Pana,Strum,Dinamo maçlarındaki gol,asist ve oyunlarıyla o maçlardaki puanlarda büyük katkısı olmuştur.
Tamam artık Elanoyada bağırırız sen yeterki iste
ooooooooooo Elano Blumer seni çekemeyen tüm i..nelerin suratına tükürrr.
Tamam artık Elanoyada bağırırız sen yeterki iste
ooooooooooo Elano Blumer seni çekemeyen tüm i..nelerin suratına tükürrr.
Daha fazla çirkinleşme istersen. Benim sabrım kalmadı de sonra çık git. Bir şeyler ispat etmene gerek yok..
Hayatimda hali sahada kenarda mac izleyen kiz gormuslugum yok.
Atakan yine ortalığı karıştırmış :2aloh1:
Babanın forumumu![]()
Daha dün halı saha maçı yaptım, kenarda 15 tane kız vardı. Kötü olan ise karşı takımın sınıfının kızları olmasıydı.
hayır galatasaray forumu.
Ayrıca bu müthiş! Laf sokma yeteneğine de hayran oldum doğrusu. Bu laftan sonra ben sokakta yürüyemem vallaha..