#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer

Elano ya en az bir sezon lazim, bu sezon olmazsa bile gelecek sezon kesinlikle takima cok faydali olacak, ama Kendisini o 10 numarali film yonetmeni gibi gormemiz cok bencil bir dusunce sonucta, Elano zamaninda cok cok fadyali olacagina eminim. ama bunun zamani var ve acele etmek icin gerek yok, '

bu takimda buyuyecek cok oyuncu var, Elano da bunlardan biri.

Bugün birşeyler göster bize n'olursun,bir ışık yak artık,ilk yarı bitiyor neredeyse.

gol, asist önemli değil, bu akşam iyi bir mücadele ve futbol sergilesin yeter.

Man of the match

gayet iyi oynadi,, futbolu bilmeyenler yine kötü oynadi der simdi, ELANO 10 numara DEGIL, orta sahanin saginda oynuyor, süratli, oyun zekasi iyi, iyi paslar verebiliyor oyunun yönünü degistiriyor,Lincoln gibi fantastik oyuncu degil no look paslar, Keita gibi süper calimlar filan beklemeyin bugün gayet iyi oynadi, takim olarak kötüydük 3 defansif orta saha ile olmaz bu is !

abii ben bunu der bun yazarım brezilyalı topçu almayacaksın! ne kadar ruhsuz rahat bi adam yaa insan utanır da biraz oynayayım der.kahrolduk yine televizyon başında..

Neden kahroluyorsun ? Derdin mi var hayırdır ?

Elano çok hareketsiz ve bitik gibi ama kim ne derse desin M.Topal ve Ayhan yerine Tobi-Elano ikilisini tercih ederim. Bizim taraftarımız alışık değil bu tarz oyunculara.

Bugün takımı katleden Servet-Gökhan-M.Topal ve Ayhan dörtlüsüydü. Ama gelin görün kimse bu isimleri konuşmayacak.

Ben bugün beğendim Elano'yu diğer maçlara nazaran çok daha iyiydi.

Kötü değildi bu maçta, ama hala beklenen Elano değil. Bu gidişle de olacak gibi görünmüyor yakın zamanda..

Anlamadım ilk yarı iyi oynadı felan filan yorumlara bakıyorum maç konusunda iyiydi güzeldi defansa bile geldi çok mücadele etti paslar attı gibi yorumlar gördüm.

2.yarı biraz pas hatası yaptı iyi başlayamadı hemen rezil Elano, balon Elano.

Avrupa maçında inşallah oynayacak ve takım yıldızı olacak. Avrupalı Elano nede olsa :). Fizik olarak güçlenince ve takımada alışınca süper olacak.

Ben hala umutluyum, nacizane fikrimdir. Kimse karışamaz.

İlk yarı öyle paslar attın ki süperdi ama nedense ikinci yarı durgundu bir problem var sende ama bilinmiyor.

biliyorum ki öyle bir patlıcaksın ki seni kötülüyenler o lafları yutacak Elano :)

İlk yarı güzel oynadı hele o Kewell'a gönderdiği milimetrik pas ama bu yetmez tabiki de Galatasaray'da oynuyorsan yüreğini ortaya koyacaksın.

Yahu takım kötüyse Elano ne yapsın, biri bana anlatsın lütfen bunu. Artık susmakta istemiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt