#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer

Rijkaard'ın yapılan taktik antrenmanda kaptan Arda'nın yerine orta sahada Brezilyalı yıldız Elano'ya ilk 11'de şans verdiği ifade edildi.

Ligde şampiyonluk hesapları yapan G.Sarayımız, yarın ligde karşılaşacağı Manisaspor maçının hazırlıklarını dün yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Teknik Direktör Rijkaard yönetiminde, Florya Tesisleri'nde basına ve taraftara kapalı olarak gerçekleştirilen antrenmanda Sarı-Kırmızılı futbolcuların teknik ve taktik çalışmalar yaptığı bildirildi. Arda'nın, domuz gribi teşhisi nedeniyle evinde dinlendirildiği, Keita'nın ise milli takım kampından geç döndüğü için çalışmaya katılmadığı bildirildi. Rijkaard'ın yapılan taktik antrenmanda kaptan Arda'nın yerine orta sahada Brezilyalı yıldız Elano'ya ilk 11'de şans verdiği ifade edildi.

Kaynak: Zaman

Bindirmenin fizikle ne alakası var bir Ankaragücü maçında pozisyon var o maçı izleyenler hatırlar,Elano'nun önünde 15 metrelik boşluk vardır o ne yaptı biliyor musunuz? Topu ceza alanına yolladı kaleci aldı,eğer topu sürseydi o an sürerdi zaten,orada topu sürmek için Elano olmaya gerek yok,fizik gücü hikaye oyuna sonradan dahil oluyorsun hiç top sürmüyorsun,ciddi diyorum o pozisyonda Dünya'da ki bir çok oyuncu o topu sürerdi o an ben onun isteksizliğini anladım,neyse geçmiş gitmiş ama driplingle bindirme yapıyormuş Lucescu'nun dediğine kafam attı.

Bindirmenin fizikle ne alakası var bir Ankaragücü maçında pozisyon var o maçı izleyenler hatırlar,Elano'nun önünde 15 metrelik boşluk vardır o ne yaptı biliyor musunuz? Topu ceza alanına yolladı kaleci aldı,eğer topu sürseydi o an sürerdi zaten,orada topu sürmek için Elano olmaya gerek yok,fizik gücü hikaye oyuna sonradan dahil oluyorsun hiç top sürmüyorsun,ciddi diyorum o pozisyonda Dünya'da ki bir çok oyuncu o topu sürerdi o an ben onun isteksizliğini anladım,neyse geçmiş gitmiş ama driplingle bindirme yapıyormuş Lucescu'nun dediğine kafam attı.

Hayır Man City'de bi pozisyon vardı sanıırm ceza sahası dışı çalımlaya çalımlaya ileri gitti vurdu gol oldu. Fiziksiz adam nasıl mücadeleye girip çalım yapsın ?

Fizik ne kadar önemsiz gibi görünüyor yahu anlamadım gitti bu olayı !

Hiçbir şekilde değişmeyecek demekki bu huyumuz, her gelen Brezilyalıdan veya yabancı orta saha oyuncusundan, hele ki daha önce ofansif özellikleri ile aklımızda kalmışsa, illa dripling, çalım, şut filan gerekecek. Elano bunların hiçbirini yapmadan da takıma müthiş katkı verebilir, tek eksik kendisinde değil bu konuda, takım henüz hızlı oynamaya alışamadı, Elano kadar hızlı düşünen bir adamı da doğal olarak bocalatıyor bu durum.

82 kişi geçip, kale çizgisinde bekleyip ardından 330 kişi geçmeden 78 takla atıp 98 klas hareket yapmazsa kimsenin gözüne giremez. Her Brezilyalı öyle yapıyor.

82 kişi geçip, kale çizgisinde bekleyip ardından 330 kişi geçmeden 78 takla atıp 98 klas hareket yapmazsa kimsenin gözüne giremez. Her Brezilyalı öyle yapıyor.

Sağa bakıp sola pas atmalı! :)

Madem bu kadar istatistik yanlısıyız buyrun Elano'nun bizdeki istatistikleri;

13 Maç (9'u ilk 11, 4'ü sonradan oyuna dahil olma )

4 gol, 3 Asist. (Hepsi 11 çıktığı maçlarda)

Hayır Man City'de bi pozisyon vardı sanıırm ceza sahası dışı çalımlaya çalımlaya ileri gitti vurdu gol oldu. Fiziksiz adam nasıl mücadeleye girip çalım yapsın ?

Fizik ne kadar önemsiz gibi görünüyor yahu anlamadım gitti bu olayı !

Önü bomboştu diyorum ne alakası var günde 1 paket sigara içiyorum ben bu halimle sürer girerim ceza sahasına.

Bir oynasın şu adam 90 dakika pozisyon pozisyon yazacam :) Önceki maçlarda ceza sahası içine yaptığı dribbling'leri çıkarmaya üşendim şimdi. Pas atacak gibi yapıp içeriye girdiğini hatırlıyorum birçok kez, Arda kadar yapmıyor, zaten Arda gereğinden fazla yapıyor bence, Lincoln gibi crossover da yapmıyor, dümdüz giriyor adam, bacak arası yapmışlığı bile var böyle Galatasaray forması altında.

İşin komiği milletin gazına gelip gördüğümüzü bile saymıyoruz :) Üşendim önceki maçları çıkarmaya, oynasın şimdi görürüz.

Bir oynasın şu adam 90 dakika pozisyon pozisyon yazacam :) Önceki maçlarda ceza sahası içine yaptığı dribbling'leri çıkarmaya üşendim şimdi. Pas atacak gibi yapıp içeriye girdiğini hatırlıyorum birçok kez, Arda kadar yapmıyor, zaten Arda gereğinden fazla yapıyor bence, Lincoln gibi crossover da yapmıyor, dümdüz giriyor adam, bacak arası yapmışlığı bile var böyle Galatasaray forması altında.

İşin komiği milletin gazına gelip gördüğümüzü bile saymıyoruz :) Üşendim önceki maçları çıkarmaya, oynasın şimdi görürüz.

Senin yerine ben koyayım :)

Gel Gidersin: Elano, Dinamo Bükreş maçında ne yaptı?

Elano yarın kendini göster artık aslanım.

ya yorumlara baktım ne kadarda küçümsemişler Elanoyu. Arkadaşlar öyle veya böyle bu adam hala brezilya milli takmında ilk 11 oynayabiliyor ve Panathinaikos maçında da bu kalitesini gösterdi. Ancak takımımızda halen uyum sorunu yaşamakta. Bu sorunu umarım en kısa zamanda atar ve gerçek kalitesini gösterir. Sonuna kadar güveniyorum Elanoya

Hadi Elano elinden gelenin en iyisini göster bize.

Yarın Arda'nında olmayışıyla performansı yükselecektir.

Ne kadar yorgunda dönse cart curt gene çıkar oynar yani yarın iyi performans bekleyebiliriz :).

Allah yardımcısı olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt