#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer

Bir kaç hafta sonra Peygamber sabrı olan kardeşlerimizinde sabrı kalmayacak biliyorum.O yüzden birşey demiyorum.Ama ben;Bu zamanla kadar takımda göremediğimiz elano'nun bir sihirli değnek misali bi anda maçlarda çalım atmasını,şut çekmesini,adamları peşine takmasını,depar atmasını kısacası verdiğimiz paranın karşılığını alamayacağımızı düşünen,mucizeye rağbet göstermeyen insanlardanım.

Ben mücadele etmeyen dribling yapmayan şut çekmeyen oyun içinde kaybolan bir adam istemiyorum.Elano brezilya milli takımındada böyle bütün maç geziniyor uzun pasları tutarsa asist oluyor yoksa berbet oynuyor ben böyle bir oyuncu istemiyorum.Dün attığı 3 pas asist te olsa ben bu tarz bir adam istemiyorum.Alexi niye beğenmmiyor bu foum ozaman?Kaldıki alex elanodan bambaşka. Ya emre belozoğlu gibi çift yönlü agresif teknik oyun kurabilen insiyatif alan bir oyuncu.Yada lincoln gibi takımın yıldızı olabilecek bir oyuncu lazım.Elano bie uymaz.Zamana felande gerek yok adamın stili belli.

Kaç defa izledin sen Elano'yu City'de veya Shaktar'da oynarken?Ezbere konuşmayın.Hiç mi okunmuyor buraya yazılanlar anlamıyorum ki yahu.Bilmiyorsan git araştır arkadaşım ondan sonra yorum yaz.Elano oyunu iki yönüyle oynayabilen bir ortasaha oyuncusudur.Xavi,Barry,Denilson,Gerrard,Lampard türevi bir oyun stili vardır.Hem aklın matığın alıyor mu arkadaş senin dediğin gibi mücadele etmese,durarak oynasa,dribbling yapmasa bu adamı PremierLig gibi bir ligte o kadar sene oynatırlar mıydı?Hiçbirşey bilmiyorsan bu şekilde düşün bari.Sabretmezsen sabretme.Biz sabredeceğiz oyuncumuz için.Çünkü Elano'nun ne kadar iyi bir futbolcu olduğunu biliyoruz.Sabretmemiz için mantıklı sebeplerimiz var.Öyle bir anlatmışsınki sanki Çemişgezekspor'un 10 numarası Hüsamettin bu adam.:oO bahsettiğin övdüğün Emre hazırlık kampı görmediği için geçen sene paspas gibi yerlerde sürünüyordu.Elano da hazırlık kampına katılamadı bu arada.

Kaç defa izledin sen Elano'yu City'de veya Shaktar'da oynarken?Ezbere konuşmayın.Hiç mi okunmuyor buraya yazılanlar anlamıyorum ki yahu.Bilmiyorsan git araştır arkadaşım ondan sonra yorum yaz.Elano oyunu iki yönüyle oynayabilen bir ortasaha oyuncusudur.Xavi,Barry,Denilson,Gerrard,Lampard türevi bir oyun stili vardır.Hem aklın matığın alıyor mu arkadaş senin dediğin gibi mücadele etmese,durarak oynasa,dribbling yapmasa bu adamı PremierLig gibi bir ligte o kadar sene oynatırlar mıydı?Hiçbirşey bilmiyorsan bu şekilde düşün bari.Sabretmezsen sabretme.Biz sabredeceğiz oyuncumuz için.Çünkü Elano'nun ne kadar iyi bir futbolcu olduğunu biliyoruz.Sabretmemiz için mantıklı sebeplerimiz var.Öyle bir anlatmışsınki sanki Çemişgezekspor'un 10 numarası Hüsamettin bu adam.:o

Eline sağlık İnan ben yazmak için girmiştim. Benden önce davranmışsın :)

Sen benim için çok önemlisin merak etme ;)

Atakan her başlığı mahvediyorsun gereksiz abuk-subuk yorumlarınla. Sevmediğin adamın topiğine girme olsun bitsin. Israrla devam ettiriyorsun bunu. Artık frenle biraz kendini.

Atakan her başlığı mahvediyorsun gereksiz abuk-subuk yorumlarınla. Sevmediğin adamın topiğine girme olsun bitsin. Israrla devam ettiriyorsun bunu. Artık frenle biraz kendini.

Ben burada 1-2 ay sonra yorumlarınızı görecem ayrıca her zaman diyorum babanın forumu olmadığına göre istediğim topiğe girerim sen karışamazsın.

Benim Elanoya karşı antipatikliğim felan yok sadece performansı hiç iyi değil ve hala Elanoyu savunuyosunuz..

Kaç defa izledin sen Elano'yu City'de veya Shaktar'da oynarken?Ezbere konuşmayın.Hiç mi okunmuyor buraya yazılanlar anlamıyorum ki yahu.Bilmiyorsan git araştır arkadaşım ondan sonra yorum yaz.Elano oyunu iki yönüyle oynayabilen bir ortasaha oyuncusudur.Xavi,Barry,Denilson,Gerrard,Lampard türevi bir oyun stili vardır.Hem aklın matığın alıyor mu arkadaş senin dediğin gibi mücadele etmese,durarak oynasa,dribbling yapmasa bu adamı PremierLig gibi bir ligte o kadar sene oynatırlar mıydı?Hiçbirşey bilmiyorsan bu şekilde düşün bari.Sabretmezsen sabretme.Biz sabredeceğiz oyuncumuz için.Çünkü Elano'nun ne kadar iyi bir futbolcu olduğunu biliyoruz.Sabretmemiz için mantıklı sebeplerimiz var.Öyle bir anlatmışsınki sanki Çemişgezekspor'un 10 numarası Hüsamettin bu adam.:oO bahsettiğin övdüğün Emre hazırlık kampı görmediği için geçen sene paspas gibi yerlerde sürünüyordu.Elano da hazırlık kampı görmedi bu arada.

Varsayımlarla konuşmaya gerek yok görünene bakalım.Mücadele gücü kondisyon yönünden zayıf olsa 50 dakika iyi oynar sonra dökülür.Elano asla denilson gerarrd tarzında bir adam değildir.Yıldızda değildir. Elano lincolü harcayıp 8 mn euro verilcek bir oyuncu değil ama oldu bi kere.. :)

Başka bir isteğin? Ben elanoyu beğenmiyorum yazıyorum sonra biri alıntılıyor konu uzuyor.Alıntılamayın o zaman.

Anladık beğenmiyorsun,ama amacın ne onu anlamadım! Bize de bunu empoze etmek ve sonra tribünlerde Elano'ya karşı bir nefret dalgası oluşmasını istemek midir çözemedim..

Anladık beğenmiyorsun,ama amacın ne onu anlamadım! Bize de bunu empoze etmek ve sonra tribünlerde Elano'ya karşı bir nefret dalgası oluşmasını istemek midir çözemedim..

Amacı yeterince belli değilmi?Sizde ciddiye alıp hala cevap veriyorsunuz takılsın kendi başına Utku kendini tatmin ediyor zavallı.

bi aralar demiştim yine diyeyim bu takımda rijkaard ın dediğini yapan 3 oyuncudan biridir bunların içindede en iyi yapandır yani pas yap, kimse bi sistem üzerine düşünmezmi yaa herkes skor taraftarı asist yapsın gol atsın istiyor bu kadar adam sayıyorsunuz bari bi örnekte ben vereyim xavi-iniesta dünyanın en iyi ortasahaları her maç gol yada asistmi yapıyor? oyunu iyi açan iyi yönlendiren oyunculardır.

Sen bizi anlamıyomusun

Buradaki kavganın nedeni 7.5 milyon euro verilen sonra kendisinden çok umutlu taraftarı hayal kırıklığına uğratan,sorumsuz davranan bir oyuncuya yapılan eleştiriler.

İnşallah bu hafta bari iyi oynasın diyoruz ama olmuyor daha ne kadar sabredecez.Lincoln bizi hüsrana uğrattığı için Elano dan bişeyler bekledik ama Lincoln gibi oda sorumsuz.

Varsayımlarla konuşmaya gerek yok görünene bakalım.Mücadele gücü kondisyon yönünden zayıf olsa 50 dakika iyi oynar sonra dökülür.Elano asla denilson gerarrd tarzında bir adam değildir.Yıldızda değildir. Elano lincolü harcayıp 8 mn euro verilcek bir oyuncu değil ama oldu bi kere.. :)

Arkadaşım varsayımla konuşan sensin.Kafana göre yorum yapıyorsun.Sana soruyorum kaç kere izledin?Cevap yok.Mantığı olan ve biraz da futboldan anlayan her insan evladı bunu idrak edebilir.PremierLig gibi fiziki kalitenin en üst seviyede olduğu bir ligde(Arshavin'in bir açıklaması vardı EPL'deki ilk maçından sonra ciğerlerim patlayacaktı diye)bu adam tutunabiliyorsa,senelerce oynayabiliyorsa senin öne sürdüğün bütün görüşler devre dışı bir defa.:)Bunu bir tarafa yaz ilk önce.İkincisi ortaya Lincoln'ü atarak niyetini belli ettin.Son zamanlarda Lincoln fanatikleri Elano'yu karalayarak biryerlere varmaya çalışıyor bu forumda amacınız nedir?

İyi oyun beklentilere göre değerlendirilr

Beklentiler çerçevesinde değerlendirdiğimizde Elano kötü Onun gibi bir yıldızdan çok daha fazlasını bekliyor bu taraftar doğal olarak

Nedir beklentin Okan ?

Ben burada 1-2 ay sonra yorumlarınızı görecem ayrıca her zaman diyorum babanın forumu olmadığına göre istediğim topiğe girerim sen karışamazsın.

Benim Elanoya karşı antipatikliğim felan yok sadece performansı hiç iyi değil ve hala Elanoyu savunuyosunuz..

Hadi yavrum hadi, 1-2 ay sonra gir bu topice o zaman.

Hadi yavrum hadi, 1-2 ay sonra gir bu topice o zaman.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt