Atakan Kenar
10 Numara!
- 16 Ağustos 2009
- 18.304
- 4
- 1.363
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer
Böyle devam et..
Böyle devam et..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Böyle devam et..
Sana ne be!!!!!!
Sanane o zaman benim Elano hakkındaki fikirlerimden..
Ben mücadele etmeyen dribling yapmayan şut çekmeyen oyun içinde kaybolan bir adam istemiyorum.Elano brezilya milli takımındada böyle bütün maç geziniyor uzun pasları tutarsa asist oluyor yoksa berbet oynuyor ben böyle bir oyuncu istemiyorum.Dün attığı 3 pas asist te olsa ben bu tarz bir adam istemiyorum.Alexi niye beğenmmiyor bu foum ozaman?Kaldıki alex elanodan bambaşka. Ya emre belozoğlu gibi çift yönlü agresif teknik oyun kurabilen insiyatif alan bir oyuncu.Yada lincoln gibi takımın yıldızı olabilecek bir oyuncu lazım.Elano bie uymaz.Zamana felande gerek yok adamın stili belli.
Kaç defa izledin sen Elano'yu City'de veya Shaktar'da oynarken?Ezbere konuşmayın.Hiç mi okunmuyor buraya yazılanlar anlamıyorum ki yahu.Bilmiyorsan git araştır arkadaşım ondan sonra yorum yaz.Elano oyunu iki yönüyle oynayabilen bir ortasaha oyuncusudur.Xavi,Barry,Denilson,Gerrard,Lampard türevi bir oyun stili vardır.Hem aklın matığın alıyor mu arkadaş senin dediğin gibi mücadele etmese,durarak oynasa,dribbling yapmasa bu adamı PremierLig gibi bir ligte o kadar sene oynatırlar mıydı?Hiçbirşey bilmiyorsan bu şekilde düşün bari.Sabretmezsen sabretme.Biz sabredeceğiz oyuncumuz için.Çünkü Elano'nun ne kadar iyi bir futbolcu olduğunu biliyoruz.Sabretmemiz için mantıklı sebeplerimiz var.Öyle bir anlatmışsınki sanki Çemişgezekspor'un 10 numarası Hüsamettin bu adam.![]()
Ben ne yapayım senin fikirlerini. nezdimde zerre değerin yoktur buna emin olabilirsin. Ama iş saçmala boyutuna geldiğinde,ki bu sende sık sık oluyor,müdahale ediyorum.
Sen benim için çok önemlisin merak etme![]()
Atakan her başlığı mahvediyorsun gereksiz abuk-subuk yorumlarınla. Sevmediğin adamın topiğine girme olsun bitsin. Israrla devam ettiriyorsun bunu. Artık frenle biraz kendini.
Kaç defa izledin sen Elano'yu City'de veya Shaktar'da oynarken?Ezbere konuşmayın.Hiç mi okunmuyor buraya yazılanlar anlamıyorum ki yahu.Bilmiyorsan git araştır arkadaşım ondan sonra yorum yaz.Elano oyunu iki yönüyle oynayabilen bir ortasaha oyuncusudur.Xavi,Barry,Denilson,Gerrard,Lampard türevi bir oyun stili vardır.Hem aklın matığın alıyor mu arkadaş senin dediğin gibi mücadele etmese,durarak oynasa,dribbling yapmasa bu adamı PremierLig gibi bir ligte o kadar sene oynatırlar mıydı?Hiçbirşey bilmiyorsan bu şekilde düşün bari.Sabretmezsen sabretme.Biz sabredeceğiz oyuncumuz için.Çünkü Elano'nun ne kadar iyi bir futbolcu olduğunu biliyoruz.Sabretmemiz için mantıklı sebeplerimiz var.Öyle bir anlatmışsınki sanki Çemişgezekspor'un 10 numarası Hüsamettin bu adam.O bahsettiğin övdüğün Emre hazırlık kampı görmediği için geçen sene paspas gibi yerlerde sürünüyordu.Elano da hazırlık kampı görmedi bu arada.
Tunç bir sus ya
Başka bir isteğin? Ben elanoyu beğenmiyorum yazıyorum sonra biri alıntılıyor konu uzuyor.Alıntılamayın o zaman.
Anladık beğenmiyorsun,ama amacın ne onu anlamadım! Bize de bunu empoze etmek ve sonra tribünlerde Elano'ya karşı bir nefret dalgası oluşmasını istemek midir çözemedim..
Anladık beğenmiyorsun,ama amacın ne onu anlamadım! Bize de bunu empoze etmek ve sonra tribünlerde Elano'ya karşı bir nefret dalgası oluşmasını istemek midir çözemedim..
Varsayımlarla konuşmaya gerek yok görünene bakalım.Mücadele gücü kondisyon yönünden zayıf olsa 50 dakika iyi oynar sonra dökülür.Elano asla denilson gerarrd tarzında bir adam değildir.Yıldızda değildir. Elano lincolü harcayıp 8 mn euro verilcek bir oyuncu değil ama oldu bi kere..![]()
İyi oyun beklentilere göre değerlendirilr
Beklentiler çerçevesinde değerlendirdiğimizde Elano kötü Onun gibi bir yıldızdan çok daha fazlasını bekliyor bu taraftar doğal olarak
Ben burada 1-2 ay sonra yorumlarınızı görecem ayrıca her zaman diyorum babanın forumu olmadığına göre istediğim topiğe girerim sen karışamazsın.
Benim Elanoya karşı antipatikliğim felan yok sadece performansı hiç iyi değil ve hala Elanoyu savunuyosunuz..
Ben burada 1-2 ay sonra yorumlarınızı görecem ayrıca her zaman diyorum babanın forumu olmadığına göre istediğim topiğe girerim sen karışamazsın.
Benim Elanoya karşı antipatikliğim felan yok sadece performansı hiç iyi değil ve hala Elanoyu savunuyosunuz..