#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer

Milli takımda oynamak için üs olarak kullanıyor bizi... Ne yazık ki fiyasko...

Bu maçtan sonra anladımki Elanoda hiçbir suç yokmuş.

Ben Elanonun kalitesinin tartışılmayacak olduğunu düşünüyorum ama o Buca maçında bizim ceza sahamızda adamı eliyle yere indirmesi daha sonra sorumluluk almaması beni sinirlendirdi ama tek suçlu Elano değil illa iyi oyun ortaya koyacaktır açıkçası Pana maçında çok iyi oynamasını bekliyorum.

Atakan insallah dedigin gibi olur.

Ve sonunda:D

Atakan insallah dedigin gibi olur.

Ve sonunda:D

Madem oynuyor Brezilyada oynasın artık tamam karışmıyorum ben

sabırmış mışmış mışmış bırak yaa lig bitecek siz hala sabır diceksiniz.

Sen hala Elanodan bi şey olacağını düşünüyosan bişey demiyorum.

Tek yaptığı şey uzun top..

Elano dan bi halt olmaz..

:rolleyes:

Elano'yu Pana macinda ilk 11'de oynamassa o maci buruk bir sekilde izleyecegim

Elano gerçekten kaliteli futbolcu olabilir doğrudur ama ben diyorumki bu adam bu kadar iyi,yeteneği tartışılmayacak kadar yetenekli topçu olsaydı şu an inter,milan bizim verdiğimiz parayı verirdi.Burada övüldüğü kadar yetenekli bir futbolcu olsaydı eminim kendide farkındadır ne kadar yetenekli biri olduğunun kendisi gidip Milan'da oynardı.O zaman ya Elano'nun kendisine güveni yok ya da Elano bizim sandığımız kadar yetenekli bir futbolcu değil.;)

Bu yazdıkların da saçmalıktan öte değil.

O zaman Rijkaard'da o kadar iyi hoca değil.Neden Milan'a değilde bize geldi..

Çok matıksız bi düşünce bu

Bırakın artık bu iyiyse bize niye gelmiş olsun laflarını bize artık herkes gelir Haldun Üstünel faktörü var bizde herkese hazırlıklı olun yani ayık olun :D...Ayrıca Rijkaard dünya çapında en iyi hocalardan biri o niye geldi o zaman arkadaşın örneği çok doğru oda mı kötü hoca yani ?

Oda zaten oldukça mutsuz Bursa maçında yedek kulübesini gösterirken oldukça suratı asıktı.

Ama girince çabalıyor yani bu adamın bu huyunu seviyorum yedek kalmayı dert etmiyor ama fazlada yedek kalmasın yani artık kötü-iyi her maç oynamalı bu adam !

Israrcı bir şekilde 11 de başlatılıp süreklilik kazandırılması gereken bir adam Elano. Bu takımda yıldız olarak sadece Arda gösterilmeye çalışılıyor. Teknik ekip Elano konusunda ısrarcı olmalı. Zira o fizik eksikliği ancak süreklilikle kapatılabilir. Şimdi bu bahsettiklerimi elbette Rijkaard benden daha iyi biliyor ; ama bana sanki takımda Arda ve diğerleri ayrımı yapılmaya başlandı gibime geliyor. Takım olgusundan uzaklaşmaya başladık. Her maç öncesi 11 ler açıklanırken acaba Arda yı nerden oynatıcak vs. gibi haller alınmaya başlandı. En başta bundan etkilenen şüphesis ki Arda ; zira son haftalarda bir psikolojik çöküntü içerisinde bu net bir şekilde görülebiliyor.Uzun lafın kısası Elano da ısrarcı olunmalı. Takımda sorumluluk alabilecek yeni alternatifler bulmamız şart.

Dün Erhan Telli Elano'ya sallıyordu;antremanda direkler taşınırken Elano belim ağrıyor demiş (artık neyce dediyse Erhan hemen anlamış) takım tepki göstermiş.Sonra klasik Hagi mevzusu açıldı.

Basın heryerden üstüne geliyor artık bir an önce toparlansın.Uyum süreci fizik durumu herşey tamamda geçen hergün hem Elano hem Galatasaray zarar görüyor.

Dün Erhan Telli Elano'ya sallıyordu;antremanda direkler taşınırken Elano belim ağrıyor demiş (artık neyce dediyse Erhan hemen anlamış) takım tepki göstermiş.Sonra klasik Hagi mevzusu açıldı.

Basın heryerden üstüne geliyor artık bir an önce toparlansın.Uyum süreci fizik durumu herşey tamamda geçen hergün hem Elano hem Galatasaray zarar görüyor.

Taraftar sahip çıkarsa kimse kimseden zarar görmez. Basın'ı takan yok kulübümüzde. Yeterki taraftar bilinçli olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt