#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer

elano oynadıkça açılır bence bu maçta oynarsa herkes elanoyu görücekk ve bence oynayacakk

Elano nun uyum sorunu var

Yabancilarla iyi anlasiyor ama Türk oyuncularla sanki hic anlasamiyor gibi geldi bana

deminden ligtv de gecenki atremandan görüntüler gösterdiler

cift kale mac yapmislar Elano nun takimi kazanmis herkes sevinirken o sevinmiyordu

insallah kisa sürede bu sorunu hallederler takimda

Elano umarım bu maça başlar, hayding Elano, hayding koçum...

İnşallah sağ kanatta oynatılmaz bu gün. Oynatılırsa maçtan sonra kesin tartışma çıkar burada demedi demeyin :)

Ortada oynarsa iyi oynar ve yavaş yavaş takıma ısınıyor, yorumları olur:) Elanoya bağlı Mustafa ve Mehmet eleştirileride olabilir:)

Galatasarayın en iyi futbolcularından birisi

Avrupa maçlarında farklı oynar diye düşünerek oynarsa ümitliyim bu maçta Elano'dan

çok şey beklemeyelim şuan için hayal kırıklığına uğradığınızı düşünürsünüz sonra. daha tam hazır değil ama hergeçen hafta daha iyi oynuyor bu akşamda umarım geçen haftanın üzerine koyup yavaş yavaş kendine gelecektir.

niye pas vermiyor futbolcular adam bomboş açıkta pas atmıyorlar ilginç..

Bazı taraftarlarca Elano bu maçta yokları oynuyorsa biz bu adamı yollayalım. Gerçekten tanıyamadık hala adamı.

niye pas vermiyor futbolcular adam bomboş açıkta pas atmıyorlar ilginç..

Bence Elano'ya pas atmamak değilde, uzun top atmayı bilmedikleri için çekiniyorlar. Uzun top, kanat değiştirmelerinde çoğu başarısız oluyor.Elano'nun; Arda, Kewell gibi; pas almak için bizim yarısahaya kadar gelmesi gerekiyor.

gayet iyi oynadı savunmaya çok yardım etti hakan baltanın sabrinin boş bıraktığı yerleri kapattı. iyi oynadı isabetli paslar verdi fakat hala fiziksel olarak hazır olmadığını düşünüyorum. bu adamın 90 dk yı çıkarması lazım..

Çok mücadele etti maçta. Beğendim mücadelesini gerçekten. Ama pas atan olmadı adama spikerde dile getirdi hep Elano boşa kaçıyor diye kaç kere boşta diye felan dile getirdi ama bizimkiler atmadı hiç. Ama lider gibi davrandı sürekli önde bastı mücadele etti çok koştu çok iyi paslarıda vardı ve hep arkadaşlarına nereye pas atmaları gerektiğini felan söyledi bağırarak elini kaldırarak işaret ederek felan.

Bugünde genele alırsak çoğunlukla savunmaya yardım etti hep ceza sahası çevresinde dolaştı boşa felan kaçtı ama dediğim gibi atan olmadı adama. Oyunuda zaten genellikle kanatlara yaydık.

Ama bugünde anladım sisteme çok çok uygun bi adam mücadeleci nerede durmasını iyi bilen pas tekniği süper bi adam.

nedense kimse top atmadı sık sık ortada ellerini havaya açtı top bekledi ama top gelmedi...

defansif olarak inanılmaz oynadı çok mücadele etti...

ibb maçında daha iyisini bekliyoruz...

Oynaya oynaya takımada alışacak. Artık zaten bu maçtan sonra mücadelesini ve defansif yönünü tartışan olmaz sanırım. Tek eksiği fiziği ve takıma alışamaması. Bunlarda düzelecek zamanla.

Artık hep 11'de başlaması gerek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt