#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer

Bugün çok güzel oynadı. Gün geçtikçe daha da iyi olacak..

basit bir orta saha gbi oynuyor.ondan istediğimiz çok koşup çok mücedele etmesi değil.gerekli yerde gereken işi yapsın bir tane maç çevirsin artık.

Elano bugün bu takımın en iyisiydi. Hala ona laf söylüyorsak oturup bir kez daha düşünmemiz gerek. Galatasaraylı Ruhu ile oynadı. Savaştı resmen. Daha ne yapmasını bekliyoruz anlayamıyorum.

basit bir orta saha gbi oynuyor.ondan istediğimiz çok koşup çok mücedele etmesi değil.gerekli yerde gereken işi yapsın bir tane maç çevirsin artık.

Bu adam hep böyleydi. Bundan biraz daha dominant oynuyordu en iyi zamanında. Oyunu çift yönlü oynamaya çalışıyor kısaca. Tarzı bu adamın.

Elano bugün takımda en iyi oynayan oyuncuydu top kaptı, top dağıttı, mücadele etti daha ne yapsın ?

Elano'dan istedikleriniz yanlış işte!

Elano bir Lincoln degildir.. Tarzı böyle.

Oynaması gerektigi gibi oynadı.

o zmn yanlış transfer olarak nitelendirebilirim.bize takımı yönetecek sorumluluk alacak şef lazım.

Hayır tam isabet transferdir. Anlata anlata dilimizde tüy bitti. Bizim takıma Lincoln tarzı adam gelse 18'e bile giremez. Elano 11'e girer ama. Anlayın artık bizim takımda 10 numara oyuncusu olmayacak, Elano gibi takım oyuncuları olacak çift yönlü oyuncular olacak...

Hayır tam isabet transferdir. Anlata anlata dilimizde tüy bitti. Bizim takıma Lincoln tarzı adam gelse 18'e bile giremez. Elano 11'e girer ama. Anlayın artık bizim takımda 10 numara oyuncusu olmayacak, Elano gibi takım oyuncuları olacak çift yönlü oyuncular olacak...

çift yönlü oynayan adam top tutar.pozisyon yakalayacak boşluklar açılmasını sağlar.elano her bulduğu topu iyi yönü olan uzun pas olarak değerlendirmeye inat ediyor.

Başarılıydı bugün, bu oyun bana yeter. Şahsi görüşüm. Pozisyonlara da girdi. Bugün atamadı yarın atar, şov yapmış olur. Bana göre birşey değişmez...

çift yönlü oynayan adam top tutar.pozisyon yakalayacak boşluklar açılmasını sağlar.elano her bulduğu topu iyi yönü olan uzun pas olarak değerlendirmeye inat ediyor.

Farklı maçlar mı izledik? Manisa maçında kalmışsın sen.

Zamana bırak. Bugün ondan memnun olan çok kişi var. Skor ürettikçe sende rahatlarsın. :)

bende onu istiyorum.alsın çalım denesin.ara pas yapsın.şut atsın dışarı dahi gitse şut atsın.ben oyunda daha etkili görmek istiyorum.tek pas yapan adam olarak görmek istemiyorum onu.yoksa kalitesine kimse laf edemez.

bence yeterince başarılı değil.hiçbir zaman da tam olarak oyun kurucu oynayamaz.top sürme yeteneği diye birşey görmüyorum ben bu adamda.

Birader oyun kurucunun ne demek olduğunu biliyormusun gerçekten? Birde lütfen avrupadaki büyük takımların hangilerinin oyun kuruclu(senin basettiğin şekilde) oynadığını yazarsan iyi olur...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt